Parasta juuri nyt

- Kummasti sitä aina tuppaa unohtamaan, kuinka helppoja ja herkullisia erilaiset suolaiset piirakat ovat. Lidlissä oli parsakaali tarjouksessa, joten sain inspiksen yhdestä lempipiirakasta. Feta-parsakaalipiirakka oli niin herkkua raikkaan vihersalaatin kera. Heaven on earth (minulle, ei siis pojille).
- Beyoncen Lemonade Spotifyissa. Loistava! Rumban arvio levystä oli tämä:
Levyn nimi viittaa tunnettuun sanontaan “when life gives you lemons, make lemonade”. Beyoncé kertoo saaneensa limonadireseptin aikoinaan isoäidiltään. Limonadin valmistamiseen tarvitaan paljon sitruunoita, vettä ja sokeria. Juoma tiristetään kaksin käsin happamista hedelmistä. Prosessi on raskas, mutta sen lopputulos on makeaa. Koko levy voidaan lukea äidin antamina viisauksina tyttärilleen, reseptinä vaikeuksista selviämiseen. Elämä ja rakkaus voittavat, ja kaikki saavat limsaa.
- uusin Trendi ja Marica Rosengårdin ajatus (kiitos Pinkki kun löysit)
- Rianno Communicationin mediapäivät eilen, jossa oli vaan niin herkullisia kesäuutuuksia. Keltainen näköjään on edelleen pinnalla, muoviset korilaukut tulevat taas (!!)  ja viidakkoprintti tuo hymyn huulille.
- Call Me By Your Name elokuva oli iki-ihana ja nyt ko. kirja löytyy suomennettuna. Kirja on hurmaava, kaunis, viisas, hauskakin. Se sattuu, kouraisee ja toisaalta herättää vimman elää - kuten Elion isä kirjassa sanoo - kuin elämä olisi ainoa elämä eikä harjoituskappale.
- Brene Brownin Netflix-spesiaali. Ihan toppen. Liveyleisön edessä kuvattu puhe tutustuttaa katsojan Brownin perusteeseihin: häpeän ja herkkyyden karttamisen sijaan tunteet pitäisi hyväksyä, sillä näin niistä voi ammentaa voimaa.  Huom! Kannattaa seurata Instassa: brenebrown

Täällä iloitaan siitä, että viikonloppuna pääsen mökille! Rentouttavaa äitienpäiväviikkistä, murut!



Uusin Trendi


Prisma

HK herkkuja


Change herkkuja


4 comments

  1. Oih mikä piirakka, ajattelin tehdä äitienpäiväksi juustoisen piirakan joka maistuu kaikille koska meillä ei pienet eikä isot miehet syö parsaa :D
    Mä niin muistan nuo korikassit, oli parasta kasaria :)

    Ihanaa mökki ja äitienpäivä viikonloppua Taru ♥

    VastaaPoista
  2. Namskis, miten herkkupiirakan näköistä! Kivaa ja rentouttavaa viikonloppua mökillä, nauti.

    VastaaPoista
  3. Mä haluan tuon mekon!!! Ihanaa mökkiviikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
  4. Beyonce oli kyllä mitä ihanin yllätys Spotifyssa, oikeaa voimamusiikkia!
    Hyvää viikonloppua, olkoot se aurinkoinen!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!