Julisteilla ihanaa ilmettä kotiin

perjantai 14. kesäkuuta 2019

Koti on erityinen paikka. Se on oma paikkamme, jossa meidän on hyvä olla oma itsemme, lupa rentoutua. Parhaimmillaan koti tukee hyvinvointiamme ja vahvistaa minuuttamme. Koti elää meidän liikkeidemme ja ajatuksemme mukana ja parhaimmillaan se on eloisa ja innostava paikka olla. 

Mulla on ollut jo pidempään projektina raivata kodista turhaa tavaraa pois ja keskittyä sisustuksessa sellaisiin juttuihin, joista on oikeasti iloa. Viime viikolla raivasimme yläkertaa ja saunaa äipän kanssa (jota olen käyttänyt vaatevarastona). Olipa mahtavaa kerätä kaksi jätesäkillistä tavaraa/vaatteita Fidaan ja kaksi jätesäkillistä roskia. Miten ihanan puhdistava fiilis oli päästä eroon turhasta!  

Halusin siinä samalla uudistaa olohuoneen ilmettä. Poster Storen (klik) verkkokaupassa on runsas valikoima edulliseen hintaan julisteita, sekä tietenkin myös kehyksiä. Halusin tuoda sisustukseen hyväntuulen juttuja ja myös sellaisia julisteita (klik), jotka muistuttaisi minua hyvistä asioista ja tsemppaisivat elämään tässä hetkessä kuten "yesterday, now, tommorrow"- taulu. Tykästyin myös hurjasti Girl in the Window- julisteesta, siinä on sellaista "tästä tulee hyvä päivä, maailma on avoinna meille kaikille"- fiilistä. Tilasin neljä julistetta kehyksineen koossa 50x70 cm, mutta monia julisteita sai monessa pienemässäkin koossa, jolloin niistä voi koota kivan kollaasin pienempäänkin tilaan.  Mielestäni näyttävän tauluseinän saakin juuri sommittelemalla eri kokoisia tauluja vierekkäin. Mulla on myös jemmassa muutamia aiemmin hankittuja kuvia, joten pelkästään sillä saa tosi kivasti vaihdettua koko huoneen ilmettä kun vaihtaa välillä kehyksiin eri kuvat. 

Mikäli innostuit itsekin näistä tauluista, niin suosittelen kurkkaamaan Poster Storen valikoiman (klik) ja hyödyntämään alla olevan alennuskoodin. 

Alekoodilla sutkautuksia30 saat 30% alennuksen julisteista (klik). Koodi on voimassa 14 päivää tämän postauksen julkaisusta.

(Ei koske Selection-julisteita, kehyksiä eikä tätä tarjousta voi yhdistää jo alennettujen tuotteiden kanssa)
Inspiroivaa päivää ja rentoa viikkistä!

** julisteet saatu postausta vastaan **


1 kommentti :

  1. Kiitos sisustusvinkistä! Pitääpä käydä katsomassa Poster Storen valikoimaa. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top