Kesän ehdottoman paras musiikkikimara

En toden totta haluaisi tehdä tätä, mutta itsepä tai ainakin ihana Hannalainen Tampereelta pyysi. 
Ja kuitenkin hän varmasti kritisoi mutta näin se menee :) Ainakin yksi kappale on väärin tai joku puuttuu. Odotan korjauksiasi H.

Julkaisen tämän viimeisetkin uskottavuuteni muruset syövän soittolistan yhdellä ehdolla: Että kuuntelette sitä vain kesällä ja pienessä nousuhumalassa, silloin se kuullostaa hemmetin hyvältä.
Suloista helletorstaita!



6 comments

  1. Riittääkö, että on synnyinhumalassa? :D
    Ihanaa ja aurinkoista päivää sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synnyinhumala riittää hyvin ja hyvä huumorintaju/mainio musiikkimaku.
      Ihanaa ja aurinkoista viikkistä kultainen Outi <3

      Poista
  2. Aijaiiiaiii....Vihdoinkin! Tätä olen odottanut! Mitä olisi kesä ilman Tarun musalistaa❤️�� Ja siis kesällähän ollaan aina hieman nousuhumalassa ihan ilman alkoholin nauttimistakin, kun ollaan huumaantuneita luonnon kauneudesta, tuoksuista ym joten lista käy vaikka päivittäin nautittavaksi. Olen kriittinen, tiedän, mutta myös armollinen ja laajakatseisen ymmärtäväinen. En tuomitse tällä kertaa mitään biisivalintaa, olen avoin kaikelle! Kiitos tästä piristävästä "Tarun musa cornerista" Halaus Tampereelta❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä ilman tekemääni musiikkilista, ei todellakaan olisi kesä laisinkaan, ymmärrän sen hyvin. Siksikin minulle oli ehdottoman tärkeää tehdä lista juuri teille, jotka ymmärtävät hyvällä maulla valittua musiikkia.

      Hiukan jäin miettimään muistinko ottaa huomioon juuri sinun musiikkimakusi (koska tiedän sen olevan erittäin laaadukas). Toivonkin, että rohkeasti annat palautetta minulle, jos jokin asia jäi sinua kismittämään. Sinun hyväksyntäsi näissä musiikki (ja lintu)asioissa on erittäin tärkeää.

      Yksi kappale ainakin puuttui listalta ja aion sen lisätä listalle. Junnun Vainion Albatrossi. Kesälistalla PITÄÄ olla ainakin 1 lintuaiheinen kappale.

      Muisk!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!