Kesän alelöydöt ja muutama viime hetken alevinkki

Yksi kesän iloisimpia hankintojani oli Zaran mekko, joka on ihanan vilpoinen helteellä ja sen clue ovat ihanat röyhelöt helmassa. Tykkään hurjasti!


Tukholman Uniqlosta löysin täydellisen vihreän parkatakin puoleen hintaan 50 e. LÖYTÖ ja loppuelämän takki ehdottomasti.



COS:illa alkoi tänään alen loppurysäys -20% kaikista aletuotteista. Saatoin tilata nämä housut, jotka ovat erittäin toimistokelpoiset syksyllä esim valkoisen paitiksen kera. Hypistelin housuja jo aiemmin ja tykkäsin hurjasti niiden pehmeästä materiaalista.
Kuva

Elloksella on myös super hyviä aleja. Esim merkkivaatealessa vielä -20% lisäale.

Lindexiltä löysin sellaisen laukun lisähihnan ja "tuunasin" sillä vanhan laukun sporttisempaan suuntaan. Mielestäni vallan kiva. Hihna oli 7 e.




Ihanaa kesäpäivää!

8 comments

  1. Kivoja löytöjä♥

    Cosilta tein pari hyvää löytöä tarpeeseen ja ne istuivatkin hyvin, vaikka usein Cosin leikkaukset näyttävät päälläni oudoilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin COS:in loppualesta tosiaan nuo pöksyt ja trenssitakin, katsotaan millaisia ovat. COS:illa on välillä mullekin liian moderneja (ja outoja) leikkauksia, joskus tai aivan ihania luomuksia, jotka ovat loppuelämän vaatteita.

      Poista
  2. Ihania löytöjä! Mulla on muuten alet jääneet väliin, mutta onnekseni bongasin St. Oliverin juhlamekon tulevia veljenpojan häitävarten. Aivan kuin nakutettu ja hinta -50%! Vielä eka kauppa ja eka sovittamani mekko, joten tuuri oli suorastaan satumainen. Happy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sun mekko oli vallan ihana ja istui sun päällä kuin hansikas käteen...sellainen on oikeasti aika harvinaista. Joskus sitä tekee the LÖYTÖJÄ, onneksi. <3

      Poista
  3. Kivoja löytöjä. Etenkin ihastuin tuohon lisähihnaan laukulle, ihan uusi laukku sen kanssa.
    Ja siis... Tukholmassa on Uniqlo?!?!? Alan buukkaamaan jotain matkustustapaa suosikkikauppaani (joka tosin toimittaa Suomeen kohtalaisella summalla, joten lienee parempi psysyä verkossa :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tuo laukku uudistua tosi kivaksi, varsinkin kun sporttimuoti on IN laukuissa. Joo mars vaan heti Tukholmaan ja Uniqloon, sieltä saa todellakin laatuvaatteita kohtuuhintaan. <3

      Poista
  4. Aivan mahtavia löytöjä olet tehnyt. Mekko on ihana <3 Todella edukkaasti sait myös tuon takin.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä sitä käy tuuri, jos ei miesten niin alelöytöjen kanssa (story of my life.) :D

      Muiskuja Outi <3<3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!