Parasta juuri nyt

-odotus on vihdoin päättynyt... ja Stranger Things 3. tuotantokausi on täällä. Kolmannella kaudella nautitaan aurinkoisesta kesästä sarjassa, sillä päähenkilöt viettävät viimeistä kesäänsä ennen lukion alkua vuonna 1985. Olen päässyt sarjan 4. jaksoon ja voin sanoa, että kolmas tuotantokausi on parempi kuin kakkonen, uudella kaudella kaksi asiaa näkyy selvästi: aikakauden murros ja päähenkilöiden murrosikä. Värit ovat kirkkaammat, kokonaisilme on iloinen, on rullaluistimia, walkmaneja, pastellisävyisiä asuja, isoja kiharapehkoja, kammotavia meikkejä...ja vinkki viitonen: kannattaa kiinnittää huomioita sarjan mainioon ja nostalgiseen 80-luvun musiikkiin! Summa summarum: sarja on täyttä kultaa ja suloista viihdenautintoa.
- lukeminen. Olen taas saanut lukuvaihteen päälle ja viimeisin löytö oli Dion Leonardin Gobi.   Toisinaan on ihana lukea kirjoja, joista tietää takuuvarmasti, että nenäliinapakettia tarvitaan. Gobi – Tositarina pienen koiran uskomattomasta matkasta (HarperCollins Nordic, 2018) on juuri tällainen kirja.
- ihana röyhelöpaita HM alesta, 15 euroa. Loving it.
- Iittalan ale, ja tämä ihana Ystävyys muki 10 e - joka tosin oli jo loppuunmyyty :( Jos joku haluaa luopua omastaan, ilmottauduthan :)
- KESÄ. Olen kesäihminen. Voiko kesää kukaan edes vihata? Lämpö, valo, pitkät päivät, pitkät illat, kesätuuli, uinti, lukeminen, pörriäiset, mustikat, herneet, jäätelö, meikittömyys, grillaus, kesävaatteet. Nautitaan joka hetkestä.

Iloa viikkoon murut!


10 comments

  1. Mä odotan sitä hetkeä kun muistan muulloinkin kuin verkkopankin veloituksia katsoessa, että ai niin, mullahan olikin Storytel ;) En meinaan muka muista/ehdi lukea! Näin kotona, toista olis jos olisin mökillä.
    Alelöydöt on parhautta, ihania kesäpäiviä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään lukea ihan vanhanaikaisia kirjoja, Storytelliä olen kokeillut ainoastaan lomamatkoilla. Sitä voi vaan kölliä aurinkotuolissa ja antaa itsensä mennä uusiin maailmoihin äänikirjojen kera.

      Ihanaa kesäpäivää <3

      Poista
  2. Kesä on ihmisen parasta aikaa, siitä ei pääse mihinkään! Lämpimämpää vaan saisi olla. Mukavaa viikkoa sulle❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On on...ehdottomasti. Vaikka muuten en jaksaisi valittaa keleistä, nyt alkaa jo pikku hiljaa nyppiä nää syyskelit .....Pöh! Ihanaa viikkoa <3

      Poista
  3. Ihanat kuvat sinusta tuossa laiturilla☀️☀️Kesä on kyllä niin parasta⚘🌼🌹

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kohteliaisuudesta, tulin niin iloiseksi sanoistasi <3

      Poista
  4. Wautsi nainen, olet upea! Stranger Things on ihan ykkönen. Me katsotaan tänään viimeinen jakso :)
    Ihanaa viikkoa muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanuuspakkaus sanoistasi. Stranger Things katsottu, mitähän sitten keksisi?? Muiskuja <3

      Poista
  5. Stranger katsottu ja oli huikea ja se ajankuva, kyllä vaan tulee nostalgiset fiilarit. Kivaa päivää Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, nyt pitäisi keksiä uusi lempparisarja....tai ehkä luen enemmän....Ihanaa päivää Tiia <3<3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!