Parhaat kauneudenhoitovinkit lomalle

Heinäkuu, suosittu lomakuukausi on käsillä, ja totta kai sen haluaa viettää huoliteltuna ja viehkeänä - kuitenkin ilman liikoja puunaamisia. Tämän postauksen vinkeillä et näprää koko suvea peilin edessä ja silti näytät hehkeältä.

KUORI sääret ja käsivarret, sillä ne ovat lomalla koko ajan näkyvillä. Kahvinpurut ovat halpa konsti kuorimiseen, tuo mainio konsti on ollut mulla käytössä jo monta vuotta mökillä. Taisin aikoinaan bongata vinkin Tuulalta! Organic Shopin Body Desserts Summer Fruit Ice Cream -syväpuhdistava vartalokuorinta tuoksuu ihanalta ja syväpuhdistaa ihon, jättäen ihon silkkisen pehmeäksi.

Kun iho on kuorittu, laita itseruskettavaa voidetta kasvoille ja vartalolle. Voidetta kannattaa lisätä kerran viikossa, niin pohja pysyy kunnossa ja iho näyttää heleämmältä.

KOSTEUTA KOSTEUTA! Kosteuttavat kasvonaamiot, korealaiset kangasnaamiot tai vaikka jugurtti, valitse itse. "Organic Shopin Madagaskan Aloe Moisturizing -geelikasvonaamio tuoksui  raikkaalta ja koostumus oli miellyttävä (ei liru eikä liian tönkkö)" sanoi sisko kun eilen saunassa laitoimme naamiot nassuun. Hintaa purtilolla 2,9 euroa!! Acon ravitsevaa kasvoöljyä käytän iltaisin - pehmentää ihoa kummasti.

MEIKKI on kesällä aina minimissään, en todellakaan meikkaa kuin max 3 krt viikossa.

POHJA
Kaikki lähtee hyvästä pohjasta! Eli kosteutus ja ihon pohjustus ennen meikkiä. Tärkeintä on myös se, että luotat siihen meikinpohjustukseen ja käytät vain ja ainoastaan äärimmäisen vähän puuteria, jos ollenkaan. Essencen You Better Work! Gym-Proof Primer -pohjustusaine tasoittaa ihon pintaa ja sävyä, peittää ihon pieniä virheitä, häivyttää huokosia ja pidentää meikin kestoa. Erittäin kestävä pohjustusaine pitää meikin paikoillaan myös urheillessa! Pohjustusaineessa on suojakerroin 20, joten se suojaa ihon auringon haitallisilta UV-säteiltä. Hintaa n 4 e.

Lieracin aurinkovoide Lierac Sunissime BB Fluide SPF 50+ on värillinen.  Levittyy hyvin, tuntuu kasvoilla kosteuttavalta, ja jättää ihon hyvin hehkuvaksi ja kuulaaksi.

SILMÄMEIKKI
Silmämeikkiin kannattaa kesäisin valita raikkaita sävyjä, esim turkoosi näyttää superkivalta päivettyneellä iholla. Essence G'Day Sydney luomiväripaletti sisältää metalliefekteillä maustettuja maanläheisiä värejä. Hinta 8,5e.

Ripsivärissä on tärkeää, että jos ripsari tuntuu leviävän päivän mittaan, kannattaa kyllä hankkia vedenkestävä ripsari kesäkäyttöön! Nyt olen käyttänyt ripsaria niin, että eka kerros on vesiliukoista ripsaria ja toinen kerros vedenkestävää. Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara lupaa ripsiin äärimmäistä tuuheutta ja sen se myös pitää. Tuuheuttavat ripsivärit vetoavat minuun erityisesti, sillä omissa hennoissa haituvissani ei liiemmin ole hurraamista. Ilman ripsiväriä lähes olemattomia ripsiäni tuskin edes huomaa, sillä ne ovat melko harvassa ja muutenkin melko mitättömän väriset. Hinta 3 e.

HUULET
Raikkaan värinen huulipuna pelastaa, jos et halua laittaa silmämeikkiä. Päälle aurinkolasit tai jättilippa. 

Kaunista heinäkuuta, murut.
** Tuotteet pr näytteitä, lukuunottamatta kangasnaamiota ja Compeed jalkavoidetta** 




8 comments

  1. Ilman Compeedia ei elämästä tule yhtään mitään ja essence on niin kiva brändi.

    Ihanaa torstaita 💙🤗💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Compeed on kyllä jalkojen ykkönen ja Essence hintalaatu suhteeltaan enemmän kuin peukku :D
      Ihanaa viikkistä Tiia <3!

      Poista
  2. Hyviä kesäisiä vinkkejä. Tuota Essencen primeria voisikin testata. Tykkään Essencen tuotteista, hyviä ja halpoja samalla kertaa!
    Ihanaa torstai-iltaa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen primer on mulle ihan uusi tuote...en ole käyttänyt, silmämeikin sellaista kyllä.
      Muiskuja ja ihanaa lomaa <3

      Poista
  3. Kiitos vinkeistä..tuo vartalonkuorintavoide kuulostaa hyvältä🌸😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Organic shopin tuotteet ovat enemmän kuin hintansa arvoisia, Kandee kokeilla. Oon ostanut niitä ihan omalla rahallakin.

      Poista
  4. Lieracin Sunissime on ollut hyvä, sävyä ja suojaa samasta tuubista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lieracista mäkin tykkään kovasti, ja tuo Sunissime aurinkotuote on ihan täykky!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!