Parasta juuri nyt

- kiinalaisessa lääketieteessä jo tuhansia vuosia hyödynnetty gua sha -lasta, jonka vihdoin tilasin itselleni. Gua Sha on kasvojen ja vartalonhoitoon tarkoitettu “kampa” tai “lasta”, joka yleisimmin on valmistettu ruusukvartsista, vihreästä aventuriinista (jane) tai onyksistä (onyx). Gua shan perusideana on mikroverenkierron parantaminen, joka taas parantaa imunesteiden virtaamista. Kerron tuonnenpana kokemuksistani!
- keskiviikon myrsky ja kaatosade. Rakastan myrskyjä, eikä silloin ole mitään muuta parempaa kuin käpertyä sohvan nurkkaan villapeiton kanssa, pöyhiä tyynyt ja poltella kynttilöitä
- lämmin juuressalaatti. Tällä kertaa heitin uuniin bataattia, sipulia, parsakaalia ja punajuurta. Mutta voisipa sekaan sujauttaa myös palsternakkaa, lanttua, valkosipulia ja vaikka kukkakaaliakin. Tämä on juuri niitä kivalla tavalla rentoja reseptejä, joita voi muokkailla oman mielensä ja makunsa mukaan eli vuokaan vain omia lempparijuureksia ja -kasviksia! Ja päälle oliiviöljyä, rosmariinia, suolaa, pippuria ja paketti fetaa murusteltuna. Saatan myös joskus puristaa mukaan puolikkaan sitruunan
- Marianna Stolbowin kolumnni Annassa. Sydän!










Hurmaavaa perjantaita ja 13. päivää! Ettei nyt vaan sattuis mitään....:)

6 comments

  1. Hyvin meni tänään vapaapäivä, vaikka olikin paljon pelätty 13.päivä. Ihana kuva pikkuisesta Tarusta <3
    Leppoisaa viikonloppua ystäväiseni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei tapahtunut mitään, vaikka olikin 13 pv. Ihanaa uutta viikkoa Outi <3<3!

      Poista
  2. Mulla on ihan sama vihko, tarttuva teksti! Uunijuurekset on ihanaa syysruokaa ♥
    Rentoua viikkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi vihko on ihana, pitäisi kirjoittaa päiväkirjaa useammin. Se tekee hyvää sielulle!

      Kivaa uutta viikkoa <3

      Poista
  3. Tuo Marianna Stolbowin kolumni, niin totta. Kiitos, että nostit sen esille tässä. Syksyiset uunijuurekset ovat parhautta. Kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi kolumni kosketti ihan hurjasti, en edes tiedä miksi. Kiitos kultainen kauniista sanoistasi, tulin todella hyvälle tuulelle nyt kun flussassa. <3 Ihanaa syksyä!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!