Pitäisikö sitä näin 40+ v. olla jo oma tyyli?

keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Olen tässä muutamana hetkenä kurkkinut nettikauppoja ja käynyt kaupungilla. Tavoitteena on ollut löytää yksi-kaksi mukavannäköistä ja päällä mukavaa, helppohoitoista yläosaa. Arki kun on yhtä hurlumheitä, ei silittäminen tai kuivapesujutut ole prioriteettilistalla edes top kuudessakympissä. 

En tiedä mitä mulle on tapahtunut, mutta kaikki naisellinen kukkamekko ja rimpsutyyli on alkanut näyttää silmissäni liian kesäiseltä ja jopa hiukan tunkkaiselta. Mieli on alkanut kaivata selkeitä linjoja, yksinkertaisuutta, mustaa ja valkoista, minimalistista.....  Mustia fakkuja, valkoista paitista, mustaa merinovillatakkia, COS:in mustaa ulkotakkia. Ihan outoa!

Onko tämä sitten ihan luonnollista muutosta? Ehkä naisella on oikeus muuttaa mieltään ja se on ihan luonnolllista, että tyylit vaihtuvat iän kertyessä. Toisaalta pitäisikö sitä näin 40+ v. olla jo oma tyyli? Mene ja tiedä, ehkä tämäkin vaihe on ohimenevää. Ehkä keväällä puen päälleni taas kukkamekkoja ja rimpsuja. 

Joka tapauksessa näillä mennään. Nautin tästä tyylistä ja vaiheesta- ja punainen huulipuna säilyvät edelleen!
10 kommenttia :

 1. Viimeisen kuvan asu on aivan ihana! Haluaisin kanssa jonkun ihanan valkoisen paitiksen, jossa on joku juju (ja joka ei yhtään kiristä, eikä ahista, eikä rypisty... eli mission impossible vissiin).

  Mutta muuten mulle on käymässä just päinvastoin kuin sulle, että yhtäkkiä on alkaneet kuosit ja mekot kiinnostaa, kun tähän asti olen pukeutunut just aina niihin samoihin tylsiin yksivärisiin, tummansinisiin ja valkoisiin luottovaatteisiin, jotka päällä en juuri seinästä erotu.

  Yhtään mekkoa en tosin ole hankkinut, enkä tiedä, hankikokaan, mutta jo se, että olen alkanut katsella niitä "sillä silmällä", on multa jo paljon. Mutta sulla sensijaan jokunen mekko omasta takaa jo onkin :).

  Iloista mieltä Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen paitis on kyllä vaatekaapin kulmakivi, omani löysin COS:n alesta. Tykkään kovasti.

   Mahtavaa, että oma tyyli on sulla muotoutumassa, pääasia on se, että omissa asuissa on hyvä olla. Mikään muu ei ole tärkeää! Mulle on aina merkannut ennenkaikkea mukavuus...vain silloin on omanlainen olo olla - oli päällä sitten kukkamekko tai yksinkertainen yhdistelmä <3

   Jään odottamaan omaa vaatepostaustasi <3 Ihanaa perjantaita !

   Poista
 2. Minusta sinulla on aina ollut ihana tyyli, rento, tyylikäs ja naisellinen. Ei se katso, että onko päällä mekko vai housut, kunhan vaatteissa itse viihtyy!
  Ihanaa loppuviikkoa tyyliniekka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos murunen. Sullakin on aivan oma ja ihana tyyli - sen löytäminen on parhautta. Mulla näköjään tyylit vaihtelevat. Ehkä hiukan syytän tästä uudesta buumista työkamua, joka pukeutuu hyvin klassisesti ja näyttää joka päivä super tyylikkäältä ja itse tunnen olevani ihan röpönen :D

   Muiskuja!

   Poista
 3. Kivoja asuja kaikki! Kyllä tyyli saa muuttua vuodenajojen tai vain mielenkin mukaan :)
  Mulla on muutama syksyinen kukkapaitis ja mekko, niitä käytän sinnikkäästi kunnes en enää
  tarkene ja täytyy siirtyä neuleisiin.

  Ihanaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peukku sun viisauksille. Mulla taitaa olla niin, että syksyllä klassisempi puoli nostaa päätään ja kesällä sitten tyyli on värikäs, rönsy ja rohkea. Ehkä mä olen nyt piiloutumassa syksyn/talven myötä tummiin (turva)väreihin.

   Muiskuja Maikku!

   Poista
 4. Nainen voi vaihtaa tyyliään! En ole itse niin kukkamekkotyyppi, vaikka sellainekin kaapista löytyy mutta työtyyli vaihtelee päivän mukaan; sporttisesta semisiistiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on aivan oma ihana tyyli. COS yhdistettynä pieniin väripilkkuihin - ihailen. Onneksi tosiaan sitä voi vaihdella tyyliään, ja se on oikeastaan rikkaus.

   Muiskuja!

   Poista
 5. Täällä just päinvastoin. Aina menty tietyllä selkeällä tyylillä, raitapaidat, chinot/farkut, kipparitakit, nyt kääriydyn kukkamekkoihin. Mikä niissä on parasta, aah ei purista.

  Ihanaa viikonloppua Taru💛💛💛

  VastaaPoista
 6. Tyyli ja mieli muuttuu. Kyllä niitä kulkamekkoja voi pitää talvellakin. Niitä voi yhdistää vaikka neuleeseen ja ah ne näyttää ihan erilaiselta, kun se mekon helma vähän pilkottaa sieltä neuleen alta.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top