Apuja marraskuun pimeyteen ja lonkeron harmaisiin päiviin

keskiviikko 20. marraskuuta 2019

- olen hyväksynyt sen, että voimavarani ovat tällä hetkellä rajalliset ja se on kuulkaas vapauttanut ihan kauheasti energiaa -  hyväksyminen on siis the juttu. Miksi ihmeessä pitäisi yrittää olla pirteä, jos ei ole?? Miksi ei voi vain antaa itsensä olla se,  mitä nyt on? Jos ei halua askarrella joulukoristeita, väkerrellä hyasintteja hah, virkata patalappuja tai puristella mustapäitä, niin ei tarvitse.
-  entä sitten se, että tekee mieli koko ajan hiilareita; pastaa ja leipää. Antaa senkin tulla vaan, ihan reilusti. Pitääkö aina tapella kaikkea vastaan? Ei, hyväksy jo hyvä ihminen. :)
- marraskuu, pimeys ja sielu huutaa valoa. Olen huomannut, että kun jouluvalot ripustaa ympäri taloa (done!!) sekä sytyttää mahdollisimman ison kynttiläarmeijan pöydille ja antaa niiden välkkyä kaiket illat, se helpottaa edes vähän.
- keveys ja huumori. Olen alkanut katsoa kepeitä tai hauskoja klassikkoelokuvia Netflixiltä. Kuka muistaa lähes unohdetun klassikon Cluelessin (ja pääosaesittäjä Alicia Silverstonen), katsoin sen eilen. Clueless on täydellinen elokuva, josta tulee aidon voimaantunut olo. Elokuvan salaisuus on elokuvan päähenkilö Cher, joka on nuori nainen vailla minkäänlaista angstia, hän on Marilyn vailla neurooseja, söpöliini, joka ei ole vamppi eikä uhri. Hän on nykymaailman kukka, joka on huolettoman tyytyväinen itseensä. Niin raikasta! Kenellä tulee mieleen naistenleffa, jossa pääähenkilö on täysin tyytyväinen itseensä? Mulla ei tule mieleen kovinkaan montaa....noh ehkä toinen lempielokuvani Amelie?

Voimaannuttakaa itseänne - omalla tavallanne!! Tsemppiä meille kaikille!
Tällä naisella on homma hanskassa. Hän hymyilee ja ottaa rennosti.
Kuvat Pinterest

5 kommenttia :

 1. Se on just näin, rennosti kynttilöitä poltellen, hyviä sarjoja katsellen selviää parhaiten tästä vuodenajasta ♥

  VastaaPoista
 2. Mua ainakin rasittaa ylisuorittaminen, vaikka touhukas taidan ollakin. Rakastan sitä, kun voi lukea loputtomiin, pyöriä netissä tai haahuilla himassa.
  Nyt lorvin lonkeronharmaassa kelissä Aurinkorannikolla :)

  VastaaPoista
 3. Marraskuussa en jaksa kyllä yhtään suorittaa, kunhan kompuroin koko kuun läpi. Kuukausi vielä, ja sitten alkaa päivä pitenemään!

  VastaaPoista
 4. Marraskuu on kyllä niin ankea...onneksi kohta vaihtuu joulukuuksi. Minäkin aion vaan tarpoa tämän kuukauden läpi. Ihanaa iltaa Taru <3

  VastaaPoista
 5. Huoaah hyvin samanlaista täällä ja talvella alkaa aina se hiilarimättö ja onpa turpo olo jo ja talvi vasta alussa.

  hyviä neuvoja kaikki ja pitäisi ehkä virkistää muistia ja katsoa taas tuo Clueless. <3

  Pus viikkoon. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top