Parasta juuri nyt

perjantai 8. marraskuuta 2019

- 30 terveellistä reseptiä (klik). Esim sitruunainen pinaattipasta menee ehdottomasti kokeiluun.
- tiedätte varmaan sen Eeva Kilven runon, joka loppuu sinä pieni urhea nainen, minä luotan sinuun?

Se on yksi lempirunoistani – ja myös monen muun. Sitä luulisi, että runo tulisi jo korvista ulos mutta ei, se vaan onnistuu edelleen koskettamaan minua.  Runossa Kilpi kehottaa puhuttelemaan itseään ystävällisesti ja ihaillen, ja joka kerta kun luen sen, tajuan, etten taaskaan ole pitkään aikaan muistanut kehua itseäni. Tarvitsen tasaisin väliajoin annoksen Kilven viisautta.

Jos sinäkin olet unohtanut hämmästellä itseäsi ja sitä, kuinka loistava tyyppi olet, tässä muistutus. Kehu itseäsi ja kutsu itsesi tänään iltateelle, niin kuin Kilpi runossa kehottaa.

- uusi tukka, joka toi piristystä kaamokseen. Tykkään hurjasti erityisesti tästä väristä, joka on - kampaajan ehdotuksesta-  hiukan kylmempi kuin aiemmin. Hurraa huuto kampaajille, jotka ehdottavat uutta!
- Miehiä ja poikia (YLE Areena)  on Joonas Berghällin niin sanotun rakkaustrilogian kolmas osa. Se on myös selkeä temaattinen jatko Miesten vuoro -dokumentille vuodelta 2010. Berghäll kuvaa kauniin intiimisti aivan tavallisia suomalaisia miehiä vaikeissa elämäntilanteissa tai muistelemassa traagisia asioita menneisyydestä. Miesten oikeudet ovat  kaventuneet entisestään etenkin avioero- ja huoltajuusasioissa. Mies tekee edelleenkin myös huomattavasti enemmän töitä verrattuna naisiin. Dokkari kosketti, vaikkei kyyneliä tirautettu. Jäin miettimään, olisiko miesten mahdollista saada purkaa huonoa oloa muuten kuin pillkkomalla halkoja? Olisiko miesten mahdollista saada itkeä, puhua tunteistaan, pyytää apua? Sille on mielestäni rakennettava tie.
- Bogille ja Kongolle löytyi supertyylikkäät talviasut. Näissä on sellaista maailmanluokan glamuuria TYYLIÄ. :D LOL.
 Kuva HM
- ihanat kynnet, jotka aion lakata itselleni.

Ilokasta viikkistä, murut!

5 kommenttia :

 1. On munkin lempiruno💖Aah tuo pinaattipasta sitruunalla😋Rillit ja kynsilakat niin mageet.

  Ihanaa viikonloppua Taru🧡🤗🧡

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvältä näyttää sun uus hiuslook. Tykkään tosi paljon myös sun silmälaseista. Hyvä, että puhuit kynsilakoista, koska pitäiskin lakata kynnet :)
  Kivaa viikkistä Taru <3

  VastaaPoista
 3. Pitäisikin kohta kutsua itseni iltateelle :)
  Aika pähee talvipuku, katselin henkkamaukalla koirien talvivaatteita, oli aika paljon valikoima laajentunut viime talvesta.

  Mukavaa viikkistä ♥

  VastaaPoista
 4. Upea uusi väri hiuksissasi!
  Kivaa viikonloppua

  VastaaPoista
 5. Ihana sinä ja ihanat uudet hiukset <3 Tunsin pistoksen rinnassani, kun itsellä on edelleen kampaaja-aika varaamatta :( Yritän silti puhua itselleni nätisti ja kutsun itseni viinilasilliselle näin lauantai-illan kunniaksi.
  Kivaa viikkistä Taru <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top