Parasta juuri nyt

torstai 5. joulukuuta 2019

- Iidan matkassa blogin postaus: "Kaikki ihana vielä edessä". Postauksessa hän pohtii miltä tuntuu olla sinkkuna tänäkin jouluna. Niin samaistuin!

No eipä tämä nyt ole niin vuoden päälle. Kyllä tässä joutaa odottelemaan. Todennäköisesti minun tuleva mieheni ei ole vielä eronnut nykyisestä kumppanistaan ja siksi emme ole vielä kohdanneet.
Ystäväni sanoi, että tilanteeni on oikeastaan aika ihana. Minulla on kaikki vielä edessä. Minun alkuhuumani ei mennyt, vaan se on edessä, minun hääni eivät ole juhlittu, vaan ne ovat vasta tuloillaan. Kaikki ihana ihastuminen ja rakastuminen ovat edessä. Kaikki hyvä on tulossa tulevaisuudessa. Se, minkä moni on jo kokenut ja tehnyt, on minulla edessä. Ainutkertaisena, ensimmäistä kertaa. Aikuisella iällä suhteen muodostuskin voi olla ihan toista, kun nuorena. Silloin tietää kuka on ja mihin haluaa. Ja eikö sanota, että odotus palkitaan? Kun mietin itseäni hääpuvussa, minua ei yhtään haittaa odottaa. Se hetki tulee vielä. Mutta kuhan seuraavalla vuosikymmenellä!
Ajatus siitä, että jotain ihanaa, kaunista ja suurta on vielä odotettavissa, eikä elämäni ole eletty ja kaikki nähty, tuntuu hyvältä. Siihen suuntaan pyrin kääntämään myös ajatukseni. ”Täällä ei ole ketään minulle sopivaa, olen aina yksin ”kääntyy nyt ajatukseen ”minun mieheni on tulevaisuudessa”. Kutkuttaa se ajatus siitä, että saan vielä olla siinä ihastuksen huumassa.
- tänään on viikon viimeinen arkipäivä. Niin ihanaa, että on lyhyempi työviikko ja saamme huomenna juhlia itsenäistä Suomea. Tämän illan plääni on olla lempeä itselleen, pistää villasukat jalkaan, herkutella ja antaa anteeksi tämänkin päivän virheet. Olen hengissä ja terveenä, ja niin ovat kaikki läheisetkin, ja meillä on koko loppuelämä edessä. Ja huomenna tottakai katsotaan linnan juhlat


- positiivinen suuntaus linnan juhlissa eli kierrätys. Esim  siivousyrittäjä Saana Tyni pukeutuu ruusupukuun, jonka koristeet on valmistettu käytetyistä oransseista siivousliinoista. "Vastustan pikamuotia, ja haluan omalla asullani korostaa materiaalien kierrätettävyyttä", Saana Tyni kommentoi. Arvostan!
- otin käyttöön Black Fridayna ( 1kk ilmaiseksi) Storytellin, josta löytyy todella laaja valikoima e- ja äänikirjoja usealla eri kielellä, novellikokoelmia, kielikursseja ja jopa podcasteja! Miten sitä vasta nyt on huomannut, että  äänikirjoissa on mahtavaa se, että "voi lukea" esimerkiksi ulkoilessa, rutiinityöitä tehdessä tai autoa ajaessa. Nyt menossa Marikan (klik) vinkkaama Onko vielä sinkkuelämää? (Candace Bushnell)
- päivän ajatus uudessa Annassa:- uuden James Bond 007 No time to Die elokuvan traileri.

Sydämellistä torstaita!


8 kommenttia :

 1. Pakko nähdä uusi Bond leffa. Onpa ihanaa kun saa olla kolme päivää kotona, pitkät viikonloput rules :)
  Ihanaa iltaa sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä myös yksi superBONDfani, todellakin pakko nähdä elokuva. Tulisi jo pian elokuvateatteriin!

   OLi kyllä ihanat vapaat <3 Loistavaa uutta viikkoa Outi!

   Poista
 2. Tuo ajatus rakkaudesta, kaikesta ihanasta edessä, on tosi voimaannuttava ja kutkuttava ♥
  Ihanaa Itsenäisyyspäivän iltaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuo oli jotenkin ihanan toiveikas ja voimaannuttava. Ja taas jaksaa Tinderöidä :D
   Muiskuja!

   Poista
 3. Ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa sinulle - ja kierrätettävyys on todellakin ollut hienosti esillä tänä vuonna Linnan juhlissa ja jopa maan ensimmäisen naisen esimerkillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkäsin myös kovasti Jennin esimerkistä ja tärkeästä viestistä. Hyvä Jenni!

   Iloa uuteen viikkoon <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top