Weekly Report

maanantai 9. joulukuuta 2019

Viime viikolla:

- Aviciin muistokonsertti YLE:llä kosketti ja hiukan itkettikin. Avicii Tribute Concert For Mental Health Awareness -nimellä kulkevan konsertin tarkoitus on lisätä tietoisuutta mielenterveysongelmista, joista myös Avicii, eli Tim Bergling kärsi ennen kuolemaansa. Kaikki konsertin tuotot kerätään Tim Bergling Foundation -säätiölle, jonka Berglingin perhe perusti artistin kuoleman jälkeen. Sen tavoitteena on ehkäistä itsemurhia ja mielenterveysongelmia. Ruotsalais-dj ja musiikkituottaja teki viime vuonna itsemurhan ollessaan vain 28-vuotias.
- on positiivista, että mielenterveydestä puhutaan paljon enemmän kuin silloin kun itse olin pieni. Muistetaan, että elämä heittää haastavia, yllättäviä, surullisia ja järkyttäviä tilanteita, aika harva - jos kukaan- on haavoittumaton. Apua on saatavilla, kun vaan jaksaa sitä hakea.
- hurahdin pinnibuumiin, less is more, eli kaksi pinniä olisi ollut ehkä too much
- kokeilimme uutta koirapuistoa, joka oli yhdenlainen kakkapelto. Eipä mennä enää uudestaan....
- teini oli niin teini, että oli pakko sanoa, että "voitko olla hiukan vähemmän teini". En tiedä saako niin sanoa, mutta välillä pinna vaan menee
- näin maailman kauneimman auringonlaskun keskiviikkona, kun vein poikia treeneihin
- suunnittelimme joulukuista Tallinnan reissua siskon  perheen kanssa. Nyt on ravintolat varattu, esim kivi paperit sakset ja Kompressor Pub. Tulee ihanaa!
- kävimme katsomassa naisporukalla Ihan Seelana Stoassa. Ensin söimme hyvin keskinkertaiset pizzat Pizza Classicissa (mitä on tapahtunut, ennen se oli ihan toppen paikka?), loppuilta olikin sitten ei niin keskinkertaista. Esityksessä Seela Sella ja Kari Paukkunen kävivät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Tarinoinnin lomassa katsottiin videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista ja Kari Paukkusen ohjaamista Seelan esityksistä ”Seela Sella seisaallaan”, ”Ottaa sydämestä, Seela Sella, ”Pieni eläin” ja ”Yhtä matkaa”. Seela on vaan niin valovoimainen, aatelkaas nainen on yli 80 v ja silti porskuttaa kuin nuori varsa, koska minkä ihminen intohimolleen ja uteliaisuudelleen voi. Respect!
- tehtiin jonkinasteista joulusiivousta poikien kanssa (lue: pakotin ja kiristin ne hommaan). Joulukuusikin pääsi olkkariin :)
- tehtiin pränkkejä siskon tytön kanssa, sanotaanko, että ketsupilla oli suuri rooli tässä hassuttelussa
VIIKON HIMOTUS: HM:n kaunis paljettihame.
VIIKON AJATUS: 

VIIKON KAPPALE: 
8 kommenttia :

 1. Mä tarvitsen kanssa jotain bling-bling pinnejä!

  VastaaPoista
 2. Minä ostin joulupannan, minä, joka en edes vietä joulua. Ajattelin heittäytyä tunnelmaan työpaikan puurojuhlissa ensi viikolla :) Helmipinni on aivan ihana <3 Ootko koska viimeksi käynyt Pizza Hutissa? Nuorena se oli ihan ykköspaikka. Mietin vaan, että onkohan se pizza edelleen parasta mitä olen koskaan maistanut.
  Ihanaa viikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ostin pinnien lisäksi sellaisen helmipannan, olisiko se mun joulupanta? Mielestäni joulupanta on aivan ehdoton, melkein tärkeintä joulussa. :D

   Hah meidän on pitänyt mennä pizza huttiin jo kauan, varsinkin kun saatiin tänne tuppukylään OMA Hutti. Raporttia seuraa :D

   Ihanaa viikkoa myös <3
   Poista
 3. Monta kivaa ja odotettavaa asiaa! Pinnit on ihania, muiden päässä, sullakin ;)
  Seela on kyllä karismaattinen ja upea nainen, hienoa, että tarinansa tulee tietoon ja että yhä jaksaa. Otetaan mallia sitkeydetä!
  Voimia viikkoon, eteenpäin mennään, välillä kakkakasoissa ja välillä blingblingissä, eikö ;)
  Helmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin otetaaan mallia Seelasta, huippu tyyppi niin kuin mekin <3
   Eteenpäin mennään, hyvin me vedetään- oli se sitten kakkakasassa tai blingblingissä ;D

   Muiskuja ja halit!

   Poista
 4. Oi, tuon konsertin olisin kyllä halunnut nähdä, harmi kun en bongannut! Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konsertti on vielä katsottavissa Areenassa, kandee tsekata. Varsinkin viimeinen 15 min oli ihan huikeaa katsottavaa <3
   Ihanaa viikkoa Katja <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top