Weekly Report

Viime viikolla

- töissä oli jotenkin vähän turhauttava viikko, paljon muutoksia ja vähän ratkaisuja. Sellainen hyvä tekemisen draivi oli kateissa, onneksi uusi viikko ja uudet kujeet.
- työviikon kohokohta oli mm. äittärille lähtevän työkamun tekemä porkkanakakku, sekä täydellinen kanatortilla lounaaksi.
- ärsyynnyin jatkuvaan harmauteen ja sateeseen. Voisiko tulla joko talvi tai kevät, mutta ei enää tätä fifty shades of grey ankeutta??
- aloin lukea Mercedes Bentson kirjaa " Ei koira muttei mieskään" ystiksen suosituksesta. Kun kirjan aloittaa, ei sitä voi päästää käsistään, niin koukuttava se on. Vaikka kirja on kiehtova, kiinnostava ja ahdistava, muhun teki vaikutuksen se, että tarina kerrotaan niin kuin asiat (kaiketi) tapahtuivat, ei värittäen tai kaunistellen. Tarina on lopulta lohdullinen, vaikka mikään ei tietenkään poista menneisyydessä tapahtuneita pahoja asioita. Jokaisen etuoikeutetun valkoisen suomalaisen pitäisi lukea tämä kirja, se antoi ainakin minulle täysin uudenlaisia näkökulmia.
- tapasin ystiksen Ikeassa, söimme ja ihastuin täysin tummanvihreään samettisohvaan ja  ristikkoisiin Sinnerlig bambuvalaisimiin, etenkin noin kun ne olivat kolmen jonossa.
- ostin Lidlin hävikkivihanneslaatikon a 2 e, ehkä maailman paras idea! Syömäkelpoisia, mutta hieman kolhiintuneita hedelmiä ja vihanneksia myydään kassojen jälkeen pakattuna kolmen kilon laatikoihin.
- mietin, että olenko elännyt jotenkin kuplassa, koska Samu Haberin huumesyyte hämmästytti?   Vaikka olen kasvanut osan nuoruudessani Kannelmäessä, koskaan en ole nähnyt huumeita käytettävän.
- siivosimme poikien kanssa (lue pakotin pojat siivoamaan) lauantaina – voi sitä kuurauksen määrää ja esiteinien huoneen sotkuisuutta! Pulloja, karkkipapruja, likaisia vaatteita :(
- sunnuntaina juhlimme synttäripoikaa Efesos ravintolassa Myllypurossa. Miten tämä erinomainen ruokapaikka löytyi? Noh työkamujen suosituksesta, enkä olisi sinne ikinä muuten eksynyt, sen verran vaatimaton oli ravintola ulkopuolelta. Ruoka oli kyllä ihan superia ja palvelu myös (lapset saivat ilmaiset jäätelöannokset kun tarkoilija kuuli, että kyseessä oli synttärit). Suositus!

VIIKON VAATEINSPIS: 

Housut H&M
Saappaat: & Other Stories
Neule & Other Stories
Jakku & Other Stories





Herkkua herkun päälle




VIIKON KIRJA:  Hanna Antti-Poika "Sinä Onnistut"
Oli mahtavaa saada tutun bloggarin Hannan kirja, joka ei ole (onneksi) perinteinen liikuntaan ja elämäntapamuutokseen keskivttyvä kirja, vaan kirja, joka ottaa meidät huomioon kokonaisuutena. Mieli vaikuttaa kehoon, ja nämä molemmat taas vaikuttavat sanoihin ja ajatuksiin ja päinvastoin.

"Kaikki vaikuttaa kaikkeen, ja haluan lähestyä ihmistä siitä näkökulmasta."
" Sinä ja vain sinä olet vastuussa siitä, millaiseksi tulet."
" Jotta muutoksella on todellista arvoa, sen pitää olla kestävä..[..]"
"Ajattelin niin, että ei ole epäonnistumisia, on palautetta ja oppimista. "

Erityisesti tykkäsin siitä, että muutoksessa keskityttiin juuri mentaalipuoleen, eikä pelkästään treeniin tai ruokavalioon! Jotenkin ihanan raikas näkökulma! Positiivista oli myös se, että Hanna kertoi myös vastoinkäymisistään rehellisesti ja myönsi sen, että muutos aina tapahdu hetkessä vaan se voi olla pitkä tie. Elämää ei tarvi mullistaa kerralla, vaan asioita voi muuttaa vähän kerrallaan. Aina kohti parempaa elämää.

Pidin myös Hannan tyylistä kirjoittaa, hän on inspiroiva, sympaattinen, positiivinen ja kannustava. En yhtään ihmettele, että hän toimii mentaalivalmentajana ja personal trainerina - siinä hommassa hän on nainen paikallaan. LÄmmin suositus kirjalle!!

Kiitos näytekappaleesta, Hanna ja hurjasti onnea kirjailijan uralla.








VIIKON AJATUS:

Elämä on arvaamatonta.
Koska tahansa voi tapahtua
jotain hyvää.

-Eeva Kilpi

Valoisaa viikkoa murut!

9 comments

  1. Weekly reportit on niin mun lemppareita. Teinien siivoomaan saaminen on aina voitto :)
    Ihanaa viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Outi, ihanaa jos näistä on jotain hyötyä/iloa. <3

      Teinien siivoaminen on kyllä työn ja tuskan takana mutta lopputulos kiittää.
      Ihanaa viikkistä Outiliini <3

      Poista
  2. Näitä on niin mukava lukea, kivasti kokoat aina viikon jutut yhteen postaukseen! Kuuntelin äänikirjana tuon Mercedes Bentson ja huh, aika sanattomaksi veti. Rankka, rankka tarina. Jossain kuplassa kai on eletty, mutta olin kyllä ihmeissäni ja sittemmin tosi pettynyt Haberin huumeidenkäytöstä, meni maku. Hannan Sinä onnistut -kirja on hommattava, on varmasti virkistävän erilainen ja ajatuksia herättävä kirja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mercedens Bentson elämänkerta kyllä kolahti, ja tuntui luissa ja ytimissä. Tarina kertoo siitä kurjemmasta todellisuudesta, missä osa meistä elää. Kirjailijan elämä ei ole ollut helppoa eikä ilmeisesti ole vieläkään, mutta on tärkeää että hän puhuu näistä asioista ja tuo niitä julki.

      Haberista yllätyin vaikka moni ystis sanoi, että noissa piireissä aineita liikkuu ja paljon.

      Muisk Heli.

      Poista
  3. Herkullisen näköistä ruokaa tuolla Efesoksessa. Täytyypäs pitää se mielessä ja käydä joku päivä kokeilemassa. Meidän vakkaripaikkamme on vuodesta toiseen Il Faro Herttoniemenrannassa.

    Onneksi olkoon teinien patistamisessa siivoamaan. Minulla meinaa kärsivällisyys loppua täysin siinä homma ja aivan hirvittävään kuntoon meidän pojat päästävät huoneensa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Il Farossa olen itsekin käynyt ja se oli ihan ässä. Teinit ...elämä on <3 Tsemppiä meille kaikille teinien vanhemmille <3

      Poista
  4. Kiva oli taas lukea🥰Täytyykin laittaa tuo Myllypuron ravintola korvan taakse. Toivottelen Hyvää runebergin päivää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sellainen paikka, joka kannattaa tsekata, varsinkin kun kuulin että ravintola on purku-uhan alla. :(

      Iloa viikonloppuun <3!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!