Parasta juuri nyt

perjantai 22. toukokuuta 2020

- ämpärillinen ruohosipulia, jonka sain naapurilta. Tänään kiitollisena istutushommissa ja nyt se on  done. Pitää keksiä jotain kivaa naapurille. Vaihdantatalous rulettaa!
- jos koronasta on jotakin hyötyä ollut niin esim tällaisesta (klik). Hienoa sukupolvien välistä rakkautta ja lämpöä, kyynel tuli silmään. Snif.  Paras korona artikkeli koskaan.
- tänään perjantaina 22.5.2020 Marimekon Instagram-tilillä nähdään maailmanlaajuinen muotinäytös, joka esittelee Marimekon upeita tyylejä. "Ammenna innoitusta vahvoista kuvioista ja väreistä, pue päällesi Marimekosta inspiroitunut asu ja taltioi oma näytöshetkesi turvallisesti." Pakkohan munkin oli Marimekko-fanina osallistua....
- Arielle Vanderbering tyyli, jonka bongasin uusimmasta Gloriasta.  Tyylissä ei itseasiassa ole mitäään ihmeellistä, mutta tuo simppeli tyyli pienelllä twistillä näyttää hurjan kivalta. Esim jakku /farkut ja piristysruiskeena punaiset nilkkurit! 
- vastapestyt lakanat ja ulkona kuivatetut. Ihan parhautta!

Voikaa hyvin murut!


Kuvat Pinterest4 kommenttia :

 1. Ihana Marimekkopimatsu siellä!
  Kaunista viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 2. Mahtavat nuo Lotta ja pappa! Tulipa hyvä mieli. Marimekko näyttää hyvältä päälläsi! Kiitos vinkistä, kävin katsomassa Marimekon instassa muotinäytöstä. Tämä koronan aiheuttana kotonaolo on saanut mut kaipaamaan pukeutumista muuhunkin kuin urheiluvaatteisiin.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihan mieletön tuo Marimekko sun päällä. Haluaisin Marimekolta vähän kaikkea. Toivoisin, että Marimekko mainostaisi myös aikuisemmilla malleilla, eikä vain langanlaihoilla teineillä, nyt jää vähän kylmäksi, että sopisiko nämä vaatteet meikäläiselle. Hyvin on Marimekko tosin onnistunut brändäyksessään ja nuoremmatkin omaksuneet brändin, ne keillä on Marimekkoon varaa.

  Ihanaa viikonloppua Taru. <3

  VastaaPoista
 4. Mukavia parasta just nyt asioita listasit :) Aurinkoista sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top