Parasta juuri nyt

lauantai 6. kesäkuuta 2020

- se, että pääsee taas ravintolaan syömään! Viikon kohokohta oli ehdottomasti ystävien tapaaminen Capperissa Oulunkylässä. Mut lahjottiin Ekopharman tuotteilla ja Jungle Juicen lahjakortilla,  oli ihanaa olla ihmisten ilmoilla, turista ja saada ihanaa ruokaa ja roseviiniä. Happy!
- valo – erityisesti myöhäisiltainen. Sellaista valoa ei ole missään muualla maailmassa. Piste. Ai niin ja KESÄN TUOKSU joka sekoittuu syreenien, hiekan ja ruohon tuoksuun.
- mulla on jokin outo prosessi käynnissä ja mietin syntyjä syviä. Otin uudestaan lukemisen alle mm.   Tollen kirja Läsnäolon voima. Alla muutamia lainauksia, kirja on täynnä upeaa tekstiä.

Anteeksianto merkitsee murehtimisesta ja valittamisesta luopumista. Anna siis murheiden mennä. Se tapahtuu aivan luonnollisesti heti kun oivallat, että murehtimisen ainoa tehtävä on valeitsen voimistaminen. Anteeksianto tarkoittaa sitä, että et vastusta elämää vaan annat elämän toteutua itsesi kautta. Vaihtoehtona on ahdistus ja kärsimys, elämän energiavirran voimakas väheneminen ja monissa tapauksissa fyysinen sairaus.”
” Kuole menneisyydelle joka hetki. Et tarvitse sitä. Käsittele sitä vain, jos se on nykyisyyden kannalta ehdottoman merkityksellistä. Tunne tämän hetken voima ja Olemisen täydellisyys. Koe läsnäolosi.”
” Löydä se ‘ahdas portti, joka johtaa elämään’. Sitä nimitetään läsnä olevaksi hetkeksi. Supista elämäsi tähän hetkeen.”
” Koska nykyhetkessä ei ole ongelmia, siinä ei ole myöskään pelkoa.”'

jäin myös miettimään Tollen lausetta "Unohda elämäntilanteesi hetkeksi ja keskity itse elämään." Juupa juu, kyllä minä tiedän että elämä on juuri tämä päivä tässä. Elämä on nyt. Miksi se on niin vaikeaa keskittyä elämään? Miksi pälyilen sivuille/taakse kuin heikkkopäinen kun pitäisi katsoa tähän hetkeen? Pöh ja pöh. Ja vielä kerran pöh. ps. välillä kyllä onnistunkin!

- nautin ihanista keleistä, tein mm. etätöitä pihalla.
- kävin ensimmäistä kertaa kirjastossa, sitäkin olin kyllä kaivannut.  Kirjastot ovat minulle rakkaita paikkoja ja hakeudun niihin usein myös muissa kaupungeissa,  Tampere ja Hämeenlinna erityisesti.

4 kommenttia :

 1. Olipa oikea hyvän mielen postaus. Ystävät. <3 Ihanaa sunnuntaita Taru. <3

  VastaaPoista
 2. Nämä ystävien tapaamiset ja ravintolasyömiset kuulostaa just niin ihanalta, kuin olla ja voi! Pitkästä aikaa, tuntuu aivan luksukselta!! Tuli hyvä mieli sun puolesta <3
  Samaa mieltä oon; illan valo on jatain niin kaunista. Niin pehmeää ja lempeää <3 Samanmoista uutta viikkoa sulle Taru!

  VastaaPoista
 3. Mä niin odotan ruokaravintolaan pääsyä ja ystävien tapaamista! Kiva että sinä olet päässyt niistä nauttimaan jo.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top