Parasta juuri nyt

- syreeneitten nuuskiminen, siitä ei voi tulla huono mieli :D
- Martta Louekarin haastis uusimmassa Annassa, siitä sain paljon ajateltavaa esim. halpisvaatteitten ostamisesta  ja hänen tyylinsä on jotenkin ihanan omaperäinen.
- syvääluotaavat keskustelut niin monen ystiksen kanssa
- Motherland YLE Areenassa, sarja on aito, viiltävän hauska ja sivaltaa kaikkia äitimyyttejä täydellisestä äitiydestä. Ihan parhautta ja parasta brittihuumoria pitkään aikaan.
- kaikkien huolten keskellä mietin tänään ystävän viestiä: olo kevenee, jos onnellisuuden sijasta pyrkii rauhaan. Rauhaa kohti, ei onnellisuutta. Kun muistaisi, että monet asiat tajuaa vasta jälkikäteen ja vasta tilanteen päätyttyä kunnolla ymmärtää, miten ainutlaatuista aikaa eli. Välillä vaan huolet ottavat voiman- mutta working on it. 
- Pinkin vinkkaama Prisma: Terveyden salaisuudet Jakso 4 : Onnellisuus (Areenassa)
- komea tumma tuntematon mies pyysi minua facebook-ystäväkseen. Oli ulkomaalainen. Olisin saattanut suostua, mutta hänen nimensä näytti kirjoitettuna ranskalaisitämaisenravintolan äyriäisaterialta. Millä kielellä olisimme kommunikoineet?

Kesäiloa!


Ei parasta:

-  mietin kovasti tätä (suomalaista/universaalia?) vihameininkiä esim Temppareitten Mira, hän teki virheen, jonka on käsitellyt jo (ex)Valton kanssa. Mitään peruuttamatonta ei kuitenkaan tapahtunut. Aika karu maailma olisi, jos yhdestä mokasta joutuisi aina johonkin oikeudettomaan elämään. Sama pätee (vaikka eri mittakaavassa) keskustan Katri Kulmuniin, yksi virhe ja kaikki on siinä? Jos Mira tai Katri olisivat olleet miehiä, olisiko lopputulos sama--?


3 comments

  1. Kaunista viikonloppua sinulle Taru <3 Silloin kun me aloimme Rachidin kanssa olemaan yhdessä, minä puhuin englantia (kouluenkku) ja Rachid vähemmän kuin minä. Sitten sönkötettiin sekaisin suomi-arabia-enkku sotkua, mutta tultiin silti hyvin juttuun kun niin kovasti toisiimme rakastuttiin. Yhteinen kieli löytyy aikanaa, anna sille vain mahdollisuus...tai pidä ainakin hauskaa asian suhteen :)

    VastaaPoista
  2. Syreenit on ihania! Tulee lapsuus mieleen. Mummolassa oli iso syreenimaja. Nyt kotikadulla kasvaa useammassa pihassa syreenejä. Ihana kävellä katua pitkin kotiin. Tuo rauhaa kohti pyrkiminen kuulostaa järkevältä. Sitä siis päivälle! Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Syreenit tuoksuvat ulkona ihanasti, sisällä ottaa henkeen - joten meillä nautitaan niistä terassilla.
    Mietin itsekin paljon onnellisuutta ja onnea ja olen tullut siihen tulokseen, että sen eteen voi tehdä itse asioita tekemällä oikeita päätöksiä elämässään. Mutta ei väkisin, vaan kuulostellen. En myöskään usko siihen, että elämänoppaita kirja toisensa jälkeen lukemalla löytyisi rauha - se ei vaan tule väkisin. Seesteisyys kuvaa mielestäni hyvin samaa asiaa.
    Aurinkoa viikonloppuusi!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!