Maria Veitolan rohkea tyyli ihastuttaa

tiistai 1. syyskuuta 2020

Kuten jo aiemmin kirjoittelinkin, Stockmann pestasi Maria Veitolan syksyn ajaksi luovaksi johtajakseen. Toki oli mentävä tutustumaan Marian tyyylin Stockan nettisivuille (klik), vaikka Maria räiskyvä ja välillä jopa överi tyyli on tullut tutuksi jo hänen instatililläään ja tv-ohjelmissaan. Muutama nosto Marian tyylipohdinnoista:  

"Minulla on monta tyyliä, ja rakastan asuilla leikittelyä. Olen aina tykännyt asioista, jotka liikkuvat hyvän maun rajoilla. Meillä on vain yksi elämä, joten miksi käyttää se sen miettimiseen, miten on hyväksyttävää pukeutua, meikata tai sisustaa?
Yhdistelen usein keskenään asioita, joita ei tyypillisesti liitetä toisiinsa. Lenkkarit ja tyllimekko voivat näyttää yhdessä mielettömän hyvältä, samoin pyjamanhousut ja paljettiyläosa. Olen se tyyppi, joka valitsee rekistä kummallisen vaatteen, joka ei ole kelvannut kenellekään muulle."

Mielestäni tuo ajatus yhdestä elämästä on vallan mainio - totta tosiaan jokaisella meillä on OMA tyyli ja sitä pitäisi uskaltaa rohkeasti tuulettaa. Olen itse haudannut jo aikoja sitten ajatuksen siitä, että  keskeistä vaatekappaleiden yhteensopivuuden kannalta on valita toisiinsa sointuvia värejä. Ei ei ja vielä kerran ei! Yhdistele vaatteita ja kenkiä ja eri värejä rohkeasti - ja ilostuta samalla ihmisiä ympärilläsi.

Jo pitkään minua myös kiehtonut esim kirppisvaatelöytöjen ja klassisten vaatekappaleisiin, niin etteivät ne  koskaan mene pois muodista. Lisäksi toivoisin enemmän rohkeutta tehdä ennakkoluulottomia valintoja,  niin kuin Maria kiteyttää:

"Muutama vuosi sitten aloin ajatella, että olisi kiva osata käyttää pinkkiä huulipunaa tai oranssia luomiväriä. Päätin yrittää, vaikka tekniikka puuttui. Miksi silmärajausten pitäisi olla siistit tai huulten millintarkasti rajatut? Huomasin ilokseni, että törkeät meikit näyttävät sitä paremmalta, mitä vanhemmalta itse näytän. "

Aina sanotaan, että voimakkaita värejä kannattaa varoa, koska niihin kyllästyy. En osaa kuvitella, että niin tapahtuisi, jos en ole tähänkään mennessä kyllästynyt!

Kiitos Marialle inspiksestä! 


Instassa ihastuin myös ao kuvaan: en olisi itse ikänä keksinyt yhdistää  keltaista, violettia, punaista ja turkoosia! 


Ja osaan mäkin käyttää värejä ja kuoseja:Vielä ajatus päivälle koska se on niin ihana  koronasta huolimatta: 

Meidän tulisi sanoa toisillemme ei anteeksi, kun tönäisin vaan kiitos kun kosketit. 

(Eeva Kilpi)

4 kommenttia :

 1. Maria on kyllä persoonallinen pukeutuja ja mielestäni hänen tyylinsä kuvaa häntä erittäin hyvin. Räväkkyyttä voisi itsekin yrittää pukeutumiseen tai meikkeihin vähän lisätä!
  Ihanaa syyskuun alkua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä Veitola on super persoonallinen, jopa välillä hiukan liian persoonallinen. Toisaalta ymmärrän, että esim tv ohjelmissa hän haluaa ehkä herättää huomioita tai jopa sokeerata (ainakin aiheuttaa keskustelua). Väriä toivon itselleni, ja eri kuosien yhdistelyä. Muiskuja ja iloa uuteen työhön <3

   Poista
 2. Ihania upeita naisia ja mekkoja ja asuja. <3 Väriä elämään on mun motto. Kivaa viikon jatkoa Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otan myös "väriä elämään" mun motoksi. Hyvä sä ja mä :)
   Iloa viikkoon Tiia <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top