Parasta juuri nyt

perjantai 11. syyskuuta 2020

 - tiistain sadepäivässä oli todellista tunnelmaa, koska oli niin syksyn tuntua ilmassa. Tajusin, että tänä vuonna tykkään syksystä,  kynttilöitten polttelu, teen hörppiminen ja sohvan nurkkaan käpertyminen hyvän kirjan kanssa. Toisaalta uutiset ensi viikon +20 keleistä ilostuttivat myös. 

- Sami Minkkisen FB sivuilta bongattu ajatus, joka kolahti: 

 " Sua on olemassa vain yksi kappale.

Sinä olet uniikki, ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisena kuin olet. Mitään ei tarvitse lisätä, mitään ei tarvitse poistaa.

Se, että sinä olet olemassa tekee koko maailmasta juuri oikeanlaisen paikan: Ilman sua jotain puuttuisi. Ilman sua, moni asia olisi jäänyt toteutumatta.

Olet maailman silmissä sen yksi arvokkain osa. Muistathan sen, kun seuraavan kerran epäilet itseäsi. Epäilyn sijaan, sano vaikka, rakastan. Ja osoita ne sanat itsellesi. Olet sen arvoinen."

- Anna Perhon kolumni Annassa: Uupuminen on surullinen megatrendi – yksi asia yhdistää työelämässä jaksavia ystäviäni (klik)

- Areenan Le Bureau-sarjan olen maininnut jo aiemmin, mutta koska se on niin hemmetin hyvä, on suorastaan pakko uudestaan vinkata. Jos et ole vielä katsonut, katso heti - ja tämä on käsky. Sarja on täykky ilman hollywood kliseitä ja näyttelijät ovat supertaitavia.   

- täydellinen nudemeikki, jota kokeilen tänään. (klik)

Kuva Pinterest

- Coldplayn Hymn for the weekend. (klik) Musiikkivideo kannattaa tsekata!

Kevyesti rullaavaa viikkistä!

4 kommenttia :

 1. Etenkin naiset ovat niin kovia vertaamaan itseään muihin ja ruoskimaan yhä parempiin suorituksiin. Lisää armollisuutta ja suhteellisuudentajua!

  Toi ranskalainen sarja oli ihan huippu. Paitsi en oikein tykännyt viimeisen kauden lopetuksesta.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä naisista, varsinkin kun usein teemme perheiden ja kotien metatyöt eli ruoanlaitto, kulkuneuvon huolto ja lapsen ulkoiluttaminen. Armoa meille kaikille please!

   Mä tykkäsin kanssa tuosta sarjasta, mutta viimeisen kauden lopetus oli mullekin pettymys. Uutta kautta odotellessa...

   ILoa viikkoon!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top