Viikkoraportti

maanantai 14. syyskuuta 2020

 Viime viikolla:

-karvainen perheenjäsenemme, pieni, sinttiläinen, lusikassa nukkuja, halikaveri, lämmin kainaloinen Bogi täytti 2 vuotta. Hiukan tuli huono omatunto siitä, että muistin päivän vasta synttäreiden jälkeisenä päivänä. Onneksi Bogi ei ymmärtänyt kömmähdystäni tai ainakaan mitenkään osoittanut mieltään. Lauloimme sille poikien kanssa epävireisesti paljon onnea vaan ja lahjoimme maksalaatikolla ja isolla luulla. On se rakas, päiviemme ilo iltojemme valo - niin kuin Kongokin!

- näin melkein naapurissa asuvan pikkuserkun pitkästä aikaa ja olipa mukavaa koiralenkkeillä ja lounastella Kahvila Kampelassa. 

- käväisin Stockalla ja ihastuin  Pupulandia-blogin asustemallistoon.  Materiaalit olivat laadukkaita ja hinnat kohtuullisia. Ja tuo pinkki beanie huutaa Pinkin nimeä :D

- tein löydön Tori.fi:stä ja saimme uuden keittiönpöydän. Pojat tosin ihmettelivät sen pienuutta, siinä ei kuulemma mahdu syömään (??).  

- edelleen mulla on pinnalla kaipuu rauhaan ja hiljaisuuteen, ja sitä sain kokea viikonloppuna mökillä . Mikä täydellisen arjesta irtaannuttava viikonloppu se olikin. Ilmaan hiipi iltahämärän myötä selkeä syksyn tuoksu. Kosteutta nurmella ja sammaleilla. Ruskeita ja keltaisia lehtiä maassa. Punaisia pihlajanmarjoja.  Saunoin ja uin taas enemmän kuin laki salli, onneksi vesi oli vielä uimakelpoista, vaikka jalat kohmettuivat järvessä aika nopeasti.

- sain oudon innon lähteä Tallinnaan, mutta koska korona, en tiedä olisiko se järkevää. 

- otin esille syysvaatteita ja löysin mm ihanan  Arketin villatakin, johon aion piiloutua talvelta 

- piipahdin Tokmannin "hurlumhei" päivillä ja löysin Maybylinen (kaikki meikit  -40% ) irtopuuterin 7 eurolla. Puuteri on aidosti höyhenenkeveä irtopuuteri, joka kiinnittää meikin ja viimeistelee ihon pinnan. Itse pidän kuultavasta, mahdollisimman luonnollisesta ihosta, mutta usein laitan silti hiukan irtopuuteria. Suositus!

- Kongo lähti viikonloppuna vauvanteko reisuulle Pohjanmaalle, ja olimme Bogin kanssa aivan orpoina. Miten sitä tottuukaan kahteen koiraan, jotta elo yhden koiran kanssa on aivan kummallista. Noh ero teki hyvää erityisesti Bogille, joka reipastui viikonlopun aikana hurjasti. 

ASUINSPIS: 

Pipo Stockmann.

Saappaat Vagabond

Takki: & Other Stories

Mekko: Arket


Kampelan lohikeitto on ykkönen


VIIKON KAPPALE: Tämä kappale Surun pyyhit silmistäni pois on omistettu Vexi Salmen muistolle. (klik)! 

VIIKON AJATUS:

On aivot sulla päässä

ja kengät jalassa

itseäsi ohjaat joka säässä

minne mielitkin matkata.

Omillasi olet,

sen tiedät minkä tiedät.

Sinä itse senkin päätät,

minne mennä siedät.

-Theodore Geisel

Seesteisiä sävyjä viikkoonne toivoen!


 

10 kommenttia :

 1. Ihana pipo ja onnea uudelle pöydälle. <3

  Itse ajattelen Tallinnasta ym. että omaa järkeä käyttäen, siellä on turvallista tai jopa turvallisempaa käydä kuin paikallisessa marketissa. <3 Joten jos mieli polttelee, niin. <3

  Ihanaa uutta viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna on tullut koronasta johtuen matkusteltua niin vähän, joten Tallinna olisi kuitenkin sellainen paikka joka olisi lähellä ja edukas, ehkä myös suht turvallinen. Irtiotto sinne virkistäisi ihan hullun lailla, ettei kokonaan mökkihöperöidy.

   Valoa ja sisäistä aurinkoa sinne kultainen Tiia <3

   Poista
 2. Tallinna taitaisi olla ainoa paikka Karkkilan lisäksi, jonne uskaltaisin mennä :)
  Mökkipaikka taitaa olla se sinun sielunmaisema, jossa mieli aina lepää <3
  Kaunista viikkoa sinulle Taru <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökki on tosiaan mun sielunmaisema, jossa maadoitun, seesteistyn (sanako?), rentoudun eikä ole kodin "tasklistiä" takaraivossa. Tällä viikolla laitetaan mökki talviteloille, joten nautin vielä kun voin.

   Lempeää viikkoa Outi <3

   Poista
 3. Ei hätää, koirat ei oo niin turhantarkkoja synttäripäivän siirtymisen suhteen. Maksalaatikkokakku on herkkua myöhempänäkin hetkenä ;)
  Ihana pipo, sen mäkin huolisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan koiruudet eivät vällää juhlapäivistä niin päivän päälle, joten synttärit voivat olla vaikka joka päivä :D Maksalaatiikko sitä paitsi maistuu myös mulle, ilman rusinoita :D

   Kohta tarvitaan pipoja, ja itse asiassa jo nyt, täällä hirvikärpäsiä piisaa....:(

   Poista
 4. Torista ja muilta nettikirppiksiltä voi tehdä mahtavia löytöjä, olen myynyt ja ostanut kesän aikana äidin muuttoon liittyen kaikenlaista; olen pääosin myynyt halvalla mutta olen myös tehnyt hienoja löytöjä pilkkahintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tori.fi on oikea kultakeidas, olen sen vasta nyt löytänyt. Ennen käytin huuto.nettiä, mutta tuntuu, että sen aika on jo ohi....

   Sen tosin olen huomannut, että kaikki kiva (=laadukas) menee mentaliteetilla nopeat syövät hitaat.

   ILoa viikkoon!

   Poista
 5. Onnea pienelle karvaiselle elämänilostuttajalle <3 Ehdottomasti suosittelen Tallinnaa, koin oloni turvallisemmaksi kuin esim. ruuhkaisessa Ikeassa! Miniloma on aina hyvä idea ja virkistää mieltä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miniloma tosiaankin aina virkistää ja piristää, välillä mietin, miksei sitä toteuta sellaista useammin? Olen käsittänyt, että Tallinnassa on nykyään suht väljää, joten siiinäkin mielessä paikka vaikuttaa melko turvalliselta.
   Valoa päivään Heli <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top