Yksi vuoden tärkeimmistä kirjoista

perjantai 4. syyskuuta 2020

 ...on Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt. Tämän kirjan ensipainos myytiin miltei heti loppuun ja sain siksi kirjan vasta tällä viikolla käsiini. Kirja on arvostelukappale, mutta olisin ostanut sen omalla rahalla, koska juuri tämän kirjan halua kirjahyllyyni ja siihen myös vielä monta kertaa palata. Kirjaa kuvataan mm näin:

Kirjassaan Kolu miettii, mikä kaikki meitä oikein uuvuttaa. Burnoutiin ei vie vain työ vaan ajan eetos. Hän poraa katseensa häpeään, suorittamiseen, täydellisyyden tavoitteluun ja ulkonäköpaineisiin mutta muistuttaa myös ilosta, huumorista, myötätunnosta ja joutilaisuudesta.

Kirja on tarkka ja terävä katsaus 2000-luvun burnoutkulttuurista, ja se auttaa pohtimaan, kuinka tuntea itsensä riittäväksi yltäkylläisessä maailmassa, jossa mikään ei riitä.

Olen vasta puolessa välissä, mutta olen melkein ekstaasissa. Tämä on kirja kaikille, jotka ovat uupuneet, ovat olleet uupumassa, ovat stressaantuneet tai ylikierroksilla, ovat herkkiä, kokevat ulkopuolisia (ja oman pään sisäisiä) paineita  tai ovat (työelämässä) uupuneen läheisiä. 

Palaan kirjaan vielä blogissa, sen lupaan, mutta nyt jatkan sen lukemista. 

Sen haluan juuri nyt sanoa, että kiitos Eeva. Kiitos, että kirjoitit tämän ihanan ja tärkeän kirjan. 

Nimimerkki. Taru, joka on ollut vähän väsynyt monta kertaa

*Kirja pr-näyte*


 

 

2 kommenttia :

  1. Täällä olis yks Outi joka on kanssa ollut uupunut muutaman kerran!
    Ihanaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top