Parasta juuri nyt

keskiviikko 7. lokakuuta 2020

- By Railin verkkokaupassa oli viime viikolla -25% kaikista tuotteista, ja koska olin kuullut niin paljon hyvää voidemaisesta poskipunasta, pakkohan se oli tilata. Tällä viikolla olen sitten testaillut tuotetta, ja täytyy sanoa, että en enää palaa puuterimaisiin poskipuniin.  Hiukan ensin pelkäsin pelleposkia, mutta ihoon sulautuvien pigmenttien ansiosta poskipunaa on helppo käyttää ja lopputulos on luonnollisen hehkuva. By Raili - By Raili Pro Glow Perfecting Cream Blush poskipunalle ja korallin sävyiselle värille 030 peukku!


- Ensitreffit alttarilla, joka suorastaan vaatii kaikkia meitä keittöpsykologeja analysoimaan pareja. OK- tämä tuotantokausi on selkeästi hitain ja pitkäveteisin koskaan, mutta silti jaksan sitä katsoa. Ensimmäisenä tulee mieleen "case Emma"! Aiheuttaa myötähäpeää, että Emma näkee kaikesssa AINA mitä Tuomas sanoo suoran loukkauksen itseäään kohtaan!! Ei, ei ja vielä kerran ei, Jos Tuomas sanoo kommentin huulirasvasta, miten sen saa käännettyä loukkaukseen siitä, että olet ISO. Kaikki tämä johtuu Emman huonosta itseluottamuksesta ja niin toivon, että hän löytää taas itsensä ja alkaa luottaa omaan viehätysvoimaansa.  Positiivista kuitenkin on, että Emma ja Tuomas osaavat keskustella ja ovat hakeneet apua asiantuntijoilta. Niin haluaisin nähdä tämän parin onnistuvan!
- Demi Mooren Inside Out.  Olen jo pitkää halunnut lukea Demin rehelliset muistelmat, ja vihdoin sain kirjan kirjastosta. Selviytyjä on hyvä sana kuvaamaan Demiä. Hänellä oli vaikea lapsuuus, hän on kokenut kolme avioeroa, menestynyt ja  pettynyt urallaan, hänen tyttärensä ovat laittaneet häneen välit poikki ja hän on taistellut erilaisia riippuvuuksia vastaan.  Ja silti, hän on vetänyt itsensä pois pimeistä paikoista useammin kuin kerran, hän myöntää virheensä, ei syyttele ja edelleen seisoo omilla jaloillaan. Peukku kirjalle ja naiselle, joka vaikuttaa tällä hetkellä olevan hyvässä paikassa elämässään!
- kangaskassit, käytäthän sinä jo sellaista? Ne taittuvat pieneen tilaan ja niiden käyttö on suoranainen ekoteko. Oma löytyi Finnlaysonilta (klik) Kannattaa myös seurata munluottoasu-instatiliä, paljon kivoja vinkkejä pukeutumiseen.


 Iloa keskiviikkoon!

4 kommenttia :

 1. Railin voidemainen poskipuna on ihana. Ainakin itse saan kauniimpaa jälkeä voidemaisella poskipunalla kuin puuterimaisella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muutkin ovat löytäneet Railin poskipunan. Turhaa pelkäsin voidemaista poskipunaa, että saisin pelleposket, lopputulos on super luonnollinen. ILoa päivään Tuuli <3

   Poista
 2. Voidemaiset poskipunat on ihan ässiä ja just kenties levittyy paremmin aikuisen iholla. Railin meikit on niin hyviä. :) Oma poskipuna lemppari kuitenkin löytyy Cliniquelta, on vaan jäätävän hyvä ja sävy just eikä melkein, mutta tykkään lisätä hieman vielä päälle voidemaista poskipunaa, tulee jotenkin erityistä hehkua.

  Peukut kangaskasseille, joita täällä tursuaa.

  Demistä en tiedä muuta, mutta ihan mieletöntä miten ovat Brucen kanssa hyvissä väleissä ja kaikki viettivät uusine puolisoineen ym. lapsineen eristyksissä aikaa. <3

  Ihanaa viikon jatkoa Taru. <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas inspiksistä. Pitääkin opetella käyttään muita poskipunia kuin puuterisia.
  Kangaskassi osiokin ilahdutti. Tykkään kasseista, mut unohdan käyttää valitettavasti. Toi luottoasukuvan pantterikassi EI KYL jäis käyttämättä.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top