Tyylilyylit goes kosmetiikka

Tänään mulla on ilo esitellä siskoni ihana ystis, jolla on myös niin ihana OMA ja omannäköinen tyyli. Ellin olen tuntunut jo hurjan monta vuotta, ja ilokseni näen häntä perhepiirin juhlissa, koska hän on siskon tyttären kummi.  Pitemmittä puheitta päästetään ihana Elli ääneen:  

 Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta? Mitä merkkejä käytät kasvojenpuhdistustuotteissasi?

- Puhdistan kasvot aamuin illoin, siitä en tingi. Olen elämäni aikana mennyt ehkä kerran nukkumaan meikit naamassa. Iltaisin käytän puhdistusvaahtoa ja misellivettä. Käytössä nyt edulliset merkit: Dermosilin puhdistusvaahto, niistä olen tykännyt jo pitkään, ja Nivean misellivesi, kestovanulapuilla taputeltuna tietty, ja sen jälkeen silmänympärysvoide (Lidlin Q10) ja yövoide (tällä hetkellä ACOn Pure Glow Rebalancing Night Balm tasapainottamaan sekaihoa, talven tullen siirryn johonkin tuhdimpaan). Käytän myös Laveran ripsiseerumia, koska mulla on harvat ripset. Ripset ovat kyllä pidentyneet ja tuuhentuneet sen käytön myötä. Välillä rullailen kasvojen ja kaulan ihon jaderullalla ennen yövoiteen lisäämistä, jos jaksan ja muistan.

Aamuisin puhdistan vain misellivedellä, käytän Body Shopin Drops of Youth -silmänympärysvoidetta (paras tuote ikinä!), jotain seerumia (tällä hetkellä käytössä Lumenen Nordic Hydra Lähde tehokosteuttava seerumi, myös muut Lumenen havaittu hyviksi) ja päivävoiteena Nivean Q10 jossa aurinkosuoja. Talvella käytän kuivalle iholle tarkoitettua päivävoidetta, YA:n Naturae-sarjan kuivan ihon puolukkavoide on hyvä. Silmänympärysvoidetta olen käyttänyt parikymppisestä asti, koska mustat silmänaluset ja silmäpussit. Veikkaan, että mulla ois vieläkin enemmän ryppyjä, jos en olisi omistautunut asialle jo tuolloin.




Luottotuotteet Cliniquen High Impact Curling Mascara ja MACin peitevoide.


Mikä on varhaisin muistosi liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen?

- Johonkin ala-asteen naamiaisiin pukeuduin geishaksi. En muista, auttoiko äiti meikkaamaan, mutta oli hienoa päästä kokeilemaan äidin meikkejä, vaikka hänkään ei ole koskaan paljoa meikannut. En ollut kovin kiinnostunut meikeistä ja kauneuden- tai ihonhoidosta ennen teini-ikää, jolloin aloin hoitaa ihoa ja meikata rajuilla silmänrajauksilla, kuten asiaan kuului :D

Mistä hankit kosmetiikkatuotteesi?

- Suurimmaksi osaksi marketeista...kalliimmat ostan lentokentiltä tai laivan tax freesta. Nyt harmittaa, kun ei kumpaankaan viitsi mennä aikoihin. Seuraan blogeja, IL:n perjantaipurkkeja ym. ja bongailen sieltä vinkkejä hyvistä tuotteista. 

Teetkö paljon virheostoksia?

- Harvoin. Joskus joku suositeltu tuote ei toimikaan mulla. Viimeksi ostin laivalta YSL:n mattahuulipunan, joka ei käytössä osoittautunutkaan hyväksi. Harmitti, koska huulipuna oli kallis. Samoin Chanelin kynsilakka (myös laivalta) on surkein, mitä olen koskaan omistanut! Välillä myös luonnonkosmetiikkatuotteet ovat osoittautuneet liian voimakkaasti hajustetuiksi, ja nekin ovat yleensä melko kalliita, joten harhaostokset harmittavat.

Mitä tuotteita ilman et selviäisi (3 kpl)?

- Kuten mainitsin alussa, mulla on aina mustat ja turvonneet silmänaluset, joten kaksi ekaa luottotuotetta liittyy siihen. En poistu juuri edes kauppaan ilman, että silmänaluset on peitetty jotenkin.

1. Body Shopin Drops of Youth -silmänympärysvoide

2. MAC Cosmeticsin Pro Longwear Concealer, ihan paras ja riittoisa

3. Lumenen seerumit, esim. Nordic Hydra Lähde tai Nordic C Glow Boost Essence

Mikä hulluin kauneustekosi?

- Enpä ole kovin hulluja juttuja tehnyt, esim. käyttänyt mustaa huulipunaa tai värjännyt tukkaa shokkiväreillä. Joskus nuoruudessa olen laivan tax freestä ostanut kaikkea typerää ja kallista (esim. Versacen puuterin), kun risteilyllä on pienet skumpat jo ehditty nauttia :D

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote?

- Hmm. Nyt ei ole mitään kallista käytössä. Just ostamani Benefitin puuteri maksoi lähemmäs 40 euroa, se taitaa olla nyt kallein!


Kuinka usein heität vanhoja meikkejä pois?

- Noin kerran vuodessa. 

Suosikki hajusteesi (1-2)?

- En ole käyttänyt hajusteita seitsemään vuoteen eli lasten syntymän jälkeen. DKNY:n Be Delicious ja Red Delicious on olleet aiemmin lemppareita. 

Viimeisin meikkilöytösi?

- Lumenen luumunvärinen huulipuna, tosin senkin ostosta jo vuosi. Eipä ole etätöissä tullut paljoa meikattua. essien kynsilakat myös mahtavia, geelipäällyslakan avulla lakka pysyy hyvänä pitkään.

Kuinka paljon käytät kosmetiikkaan rahaa kuukaudessa?

- En kovinkaan paljoa. Max. 20 euroa. Tykkään kyllä meikata, mutta pärjään edullisilla perustuotteilla.

Jos saisit käyttää vain kolmea kosmetiikkatuotetta, mitkä ne olisivat?  

- Yllämainitut peitevoide ja silmänympärysvoide, ja joku aurinkosuojan sisältävä kosteusvoide.

Kiitos Elli, tuosta Body Shopin silmänympärysvoiteesta innostuin hurjasti ja Laveran ripsiseerumista myös :) Jade-rulla täälläkin käytössä, se on ihan ässä! 

Rentoa viikkistä!

 


4 comments

  1. Olipa kiva lukea tätä ja on aina mielenkiintoista kuulla minkälaista kosmetiikkaa kukin käyttää. Jättipeukut essielle ja geelipäällyslakalle, parhautta, ilman niitä ei pärjää.

    Ihanaa viikonloppua teille molemmille. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah mäkin käytän nykyisin melkein vain ja ainoastaan Essien lakkoja ja geenipäällyslakkaa. Ihan luottotuotteita! Muiskuja viikkoon Tiia <3

      Poista
  2. Olipa kiva kosmetiikka juttu. Tykkään juuri siitä, että aina ei tarvitse kalliita tuotteita hoitaakseen ihoaan hyvin. Pakko saada jaderulla.
    Ihanaa viikonloppua Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin rakastan juuri tuota, että hyviä löytöjä voi tehdä sukkailta merkeiltä. Esim lumenelta löytyy paljon hinta-laatusuhteeltaan loistavia tuotteita. Jaderulla kandee hankkia, wishilta saa edukkaasti. Muiskuja Outi <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!