"TYYLILYYLIT" GOES KOSMETIIKKA

Mikä  mahtavinta siinä, että on tehnyt töitä monessa eri yrityksessä on se, että on tutustunut niin moneen ihanaan "tyylilyyli"  kollegaan. Yksi heistä on Titta, johon tutustuin muistaakseni v 2014, jolloin työskentelimme samassa yrityksessä. Titalla oli ihana oma tyyli, jota ihailin jo tuolloin.

Päästetään Titta ääneen: 

Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta? Mitä merkkejä käytät kasvojenpuhdistustuotteissasi? Päivittäin puhdistus Lavera basic sensitiv cleansing milk, Sensai cellular performance kasvovesi ja kuorinta silloin tällöin Forever Aloe scrub. Kosteusvoiteena Sensai cellular performance emulsio.

Mikä on varhaisin muistosi liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen? Pikkutyttönä kerroin tulevani malliksi, jos minusta tulee riittävän kaunis ja pitkä. No pituus ei riittänyt=) Muistaakseni aloitin 7 lk meikkaamisen ripsivärillä ja huulikiillolla.

Mistä hankit kosmetiikkatuotteesi? Ostan kosmetologiltani Sarielista, isojen tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta mm. Sokos ja Stockmann ja osaan tilaan Foreveriltä ja rajauskynä apteekista.

Teetkö paljon virheostoksia? Ostan liikaa kaikkea ja nyt olenkin pyrkinyt kiinnittämään siihen huomiota ja muuttamaan toimintatapaani. Tämä koskee mm. ripsivärejä ja huulipunia.

Mitä tuotteita ilman et selviäisi (3 kpl )  Sensai Cellular performance emulsio, Payot CC cream, La Roche-Posay Respectissime eye liner.

Mikä hulluin kauneustekosi? Tyhmin oli ripsien pidennys herkkiin silmiin.

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote? Tällä hetkellä taitaa olla Clarinsin Extra -Firming Yeux silmänympärysvoide.

Kuinka usein heität vanhoja meikkejä pois? Noin kerran vuodessa.

Suosikki hajusteesi? Ehdoton suosikki jo vuosia Versace bright crystal.

Viimeisin meikkilöytösi? Diorin Diorskin forever undercover peitevoide.

Kuinka paljon käytät kosmetiikkaan rahaa kuukaudessa? 30-40 euroa.

Jos saisit käyttää vain kolmea kosmetiikkatuotetta, mitkä ne olisivat? Sensai musta ripsiväri tai vastaava, Lavera tai muu huulipuna, Payot tai Estee lauder CC- voide.

Kiitos Titta, täytyy sanoa, että erityisesti Payot CC cream jäi kiinnostelemaan, mulle ihan uusi tuote!








4 comments

  1. Kyllä huomaa, että Titta on löytänyt oman tyylinsä, ihastuttavia asukokonaisuuksia. Lavera on yksi mun ehdoton suosikki ja erinomainen herkälle iholle (eikä onneksi kallis).
    t. Emmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laveran tuotteita on mullakin käytössä ja olen tykännyt. Erityisesti ne kosteuttavat tipat....ja hinta on plussaa. Iloa viikkoon Emmi!

      Poista
  2. Olipa kiva postaus! Ystäväsi on kaunis.
    Ihanaa viikonloppua sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kultainen! Titta on kyllä kaunis ja todellinen tyylilyyli <3 On ihanaa, kun ihmiset ovat löytäneet just oman tyylin, joka pukee. Muiskuja <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!