Tyylilyylit goes kosmetiikka

Tällä kertaa minulla on ilo esitellä rakas ystis jo ala-asteelta lähtien. Tapasimme ala-asteella, ja kuuluimme samaan tyttönelikkoon, jonka nimi oli ”neliapila” Omasimme myös saman oudon huumorintajun, joka ilmeni monissa muodoissaan sekä vapaa-ajalla että koulun käytävillä.

Päästeään Karo ääneen: 

Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta? Mitä merkkejä käytät kasvojenpuhdistustuotteissasi?

Puhdistan kasvot aina enkä lintsaa siitä koskaan. Olen kuitenkin ollut aika pikainen puhdistuksen kanssa ja hoitanut puhdistamisen suihkun yhteydessä. Ihan tässä just nyt aion tehdä parannuksen ja juurruttaa itselleni paremmat putsausrutiinit. Otan käyttöön tämän paljon puhutun kaksoispuhdistuksen. Tästedes puhdistan kasvot ensin öljypohjaisella putsarilla ja sen jälkeen vesiliukoisella. Homma hoidetaan tietty ennen suihkuun menoa. Toivotaan, että tämä juurtuu rutiiniksi, sillä tällä tyylillä ihon sanotaan puhdistuvan perusteellisemmin ja kosteutta menettämättä.


Mikä on varhaisin muistosi liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen?

Olin jo varhain kiinnostunut kauneusjutuista ja rakastin lukea naistenlehtien vinkkejä. Muistan ainakin sen, että keräsin sadevettä sankoon ja pesin sillä kasvot, koska luin, että se heleyttää ihon. Lisäksi kasvatin jo varhain pitkät kynnet ja hoidin niitä huolella. Hassua sinänsä, että aikuisena olen aina pitänyt kynteni aivan lyhyinä ja käytän lähes yksinomaan väritöntä kynsilakkaa. Itse asiassa en voi sietää yhtään, jos omat kynteni saavat vähänkin mittaa. Leikkaan kynteni pari kertaa viikossa.      

Mistä hankit kosmetiikkatuotteesi?

Sieltä sun täältä. Viimeksi tänään ostin tuotteen kauneushoitolasta. Joskus nettikaupoista, joskus kivijalkakaupoista.

Mainittakoon yksittäisenä nimeltä Ruohonjuuri, joka on ihanan inspiroiva ja jossa muistan aina kaivaa esiin leimakortin.

Teetkö paljon virheostoksia?

En juurikaan. Periaatteeni on, että käytän tuotteet loppuun. Vaikka sitten niin, että muokkaan niiden käyttötarkoitusta eli käytän vaikka ei niin mieluisan kasvovoiteen kaulalle ja rintaan. Se sanottakoon, että hiusten muotoilutuotteet kuluvat minulta tosi hitaasti, sillä käytän niitä tosi vähän.

Mitä tuotteita ilman et selviäisi (3 kpl )?

1.Vaseliini. Tätä käytän huuliin aina vaan ja vuodesta toiseen.

2.Dermalogican Daily Microfoliant  -kuorinta. Kirkastaa  ihon.

3.Nivean vartalovoide. Edullinen, toimiva luottotuote.

Nämä kolme ovat kulkeneet mukanani vuodesta toiseen. Muita sitten tulee ja menee, sillä pidän vaihtelusta. Mieheni kummastelee sitä, että olen todella epäuskollinen ja kosmetiikkakorini näytää aina erilaiselta. 



Mikä hulluin kauneustekosi?

En taida kyllä olla kovin hulluttelijatyyppiä, että vähän laimea meno. Tänään kyllä varasin ajan kulmien laminointiin. Kulmakarvat ovat minulle tärkeät ja mitä runsaammat kulmat, sen parempi. Kulmani ovat aika runsaat jo nyt ja laminoinnin sanotaan tuuheuttavan entisestään. Olen tosi tyytyväinen, etten ole ysärinä nyppinyt kulmiani ohuiksi rannuiksi. Moni teki niin ja saattaapa katua sitä.

Ehkä vähän ihmettelen sitä, että ostin gua shan. Maksoin siis 15 e kiven palasesta, eikä moinen ole ihan vakiintunut rutiineihini...

(toim huom, sun vaaleanpunainen tukka 80-luvulla oli mielestäni ehkä se hulluin kokeilu :D)

Onko sinulla kauneudenhoitorutiineja?

Värjään ripseni ja kulmani säännöllisesti. Tämä ON tärkeää, sillä haluan etenkin kulmieni näkyvän kunnolla. Käyn myös säännöllisesti kampaajalla ja hiukseni laittaa Dandyn ihana Vilma.

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote?

Olen aika hintatietoinen ja sanotaan, että yli 30 e hankinta on minulle jo harvinainen. En osaa edes sanoa, mikä olisi kallein. Ehkä hajuvesi.

Kuinka usein heität vanhoja meikkejä pois?

Vanhat ripsarit ja puuterin 6 kk jälkeen. Huulipunien kanssa menen sillä periaatteella, että loppun käytetään.  Meikkaan ylipäätäänhyvin maltilla ja esim. meikkivoidetta en käytä juuri koskaan.

Suosikki hajusteesi (1-2)? 

Ei ole yhtä ylitse muiden enkä koskaan palaa vanhoihin tuoksuihin. Nyt käytössäni on Byredon Mohave Ghost.

Viimeisin meikkilöytösi?

Apua, en osaa sanoa, sillä olen tyypillisen suomalaiseen tapaan enemmän ihonhoitoon kuin meikkeihin panostava.


Kuinka paljon käytät kosmetiikkaan rahaa kuukaudessa?

Karkea arvio, mutta ehkä 40 e

Jos saisit käyttää vain kolmea kosmetiikkatuotetta, mitkä ne olisivat?

Kasvovoide, putsari ja varmaan se vaseliini.

Kiitos Karo vastauksista, Tuo kaksoispuhdistus jäi minuakin kiinnostelenaa, ja ehdottomasti täytyy nähdä sut pian uusine kulminesi! Ja hei, Ruohonjuuri on best! Puss!

4 comments

  1. Kaksoisputsaus on hyvä, rakastan muutenkin noitä öjyputsareita.

    Ja hei, samojen koulujen kasvatteja ollaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, hellät öljyputsarit & sen jälkeen maitomaiset rulettaa, ja itsekin välillä harrastan kaksoisputsausta. Pitää ehdottomasti ryhdistäytyä jatkossa, jotta saisi tästä rutiinin.

      Hah mahtavaa, että olemme samojen koulujen kasvatteja <3<3 Iloa viikkikseen <3

      Poista
  2. Nivean vartalovoide on niin paras. Niveat muutenkin on meidän perheen luottorasvoja kun sopivat kaikille.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivea on best, ja mä muuten käytän sitä sinistä purkkia naamiona kasvoille, huuliin, ja myös kuiviin hiuslatvoihin! Onko monikäyttöisempää tuotetta?? Valoa viikkikseen Muru <3

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!