Parasta juuri nyt

perjantai 4. joulukuuta 2020

 - Mariskan haastis HS:ssa (klik). Nostan tämän naisen kyllä korkealle musiikillisista ansioistaan. On niin monipuolisen taitava ihminen. Eikä kumartele ketään eikä mitään. Ja aivan parasta, että sai lapsen vastoin odotuksia.

- JOULUKIRJA mietinnät ovat täällä pinnalla. Olisiko joulukirja Barack Obaman Luvattu maa ?  Vaiko Pinkiltä juuri lainaan saatu  Mhairi  McFarlanen uusin "Mitä jos en löydä" . Mhairista olen vinkannut jo aiemmin n 100 kertaa, kirjat ovat raikasta, nokkelaa ja fiksua chicklit - kirjallisuutta.  
- Sopusointuja- blogin "silver lining"- postaus (klik) Valonhetkiä on onneksi, vaikkei nyt kovasti elämässä tapahdukaan! Meilläkin loppuviikon ohjelma muuntui kotoiluksi koska kävimme esikoisen kanssa koronatestissa keskiviikkona. Harmitti, mutta tää on nyt tätä ja nyt on näin. Pohdin myös, miten tärkeää on kertoa itselleen hyvää tarinaa. Ajatuksista tulee tunteita, tunteista sanoja, sanoista tekoja. Siksi tarinallasi on väliä. 

- sarjassamme jouluelokuvat, uusin löytö on Viaplayn Aika Rakkauden. Pienten tarinoiden kerronta onnistuu tässä elokuvassa loistavasti. Arjen pienet ilot ja kamppailut kuvataan rehellisesti ja ihmisten kohtaamiset ovat viehättäviä.  Elokuvan kantava voima on ihana Susan Sarandon, joka onnistuu erinomaisesti äidistään huolehtivan uranaisen roolissaan. 

- naistenlehdet pullistelevat nyt "vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet" - juttuja. Muutaman oman suosikin bongasin myös ja koska hyvien asioiden jakaminen lisää hyvää, vinkkaan niistä tässä alla.  Essencen Bye bye Panda eyes on toppen, ja Maybellinen tuuheuttava kulmakynä myös! 

- Hyvä Skotlanti! Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja siteitä aletaan jakaa ilmaiseksi apteekeissa, monitoimitaloissa ja nuorisokerhoissa. Ilmaisten kuukautissuojien kustannukseksi arvioidaan 24,1 miljoonaa puntaa eli lähes 29 miljoonaa euroa vuodessa. Lakiesitystä perusteltiin sukupuolten tasa-arvolla.


Valoa viikkikseen murut!

14 kommenttia :

 1. Obaman kirja kiinnostelee nyt.

  Kiitos taas sarja/leffavinkistä, sillä otettiin tänään just taas Viaplay ainakin nyt kuukaudeksi, koska siellä oli niin monta leffaa, joita perheen nuorin haluaa katsella. Aika vähän kuukausimaksulla tulee monelle leffalle hintaa.

  Sua ajattelin, kun katsastin Netflixiltä ranskalaisen romanttisen hömpän, joka oli aika kiva: Sydämen suunnitelma. Voisit vaikka tykätä, ellet ole jo katsonut. <3

  Ihanaa viikonloppua Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasin Obaman kirjan kirjastosta, olen varauspaikalla 2500 :D Näillä näkymin luen kirjan maaliskuussa :D

   Mä otin Viaplayn kokeiluun, koska Rakasta mua uusin tuotantokausi siellä. Eka tuotantokausi oli jo areenassa, ja oli pakko nähdä sarja loppuun. Kandee tsekata!

   Pitää heti katsoa tuo ranskalainen Netflix-löytö, olen otettu että tulin mieleesi <3 Ihana oot.

   Valoa itsenäisyyspäivään <3

   Poista
 2. Kiitos ripsarivinkistä, aina on etsinnässä se täydellinen ripsiväri mun suorille tynkäripsille :)
  Täällä on katseltu Netflixistä melkein kaikki joululeffat.
  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Essenceripsari on täykky, ei muuta vikaa kuin että se on loppu ainakin meidän Tokmannilta. :D
   Valoisaa itsenäisyyspäivää muru <3

   Poista
 3. Kiitos hyvistä ja edullisista kosmetiikkavinkeistä, niitä tarvitaan aina!

  t. Emmi

  VastaaPoista
 4. Obaman kirja on ollut aikeissa lukea, mutta jäänyt unholaan. Kiitti muistutuksesta, täytyypä ottaa lukulistalle. Ihanaa viikkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Obaman kirja on HYVIN suosittu ainakin kirjaston varauslistalla. Ehkä jaksan odottaa ...ainakin vielä tammikuulle, muuten pitää ostaa. <3 Ihanaa viikkistä!

   Poista
 5. Kosmetiikkavinkit otan aina ilolla vastaan ja saisi olla meilläkin ilmaiset kuukautissuojat!
  Mukavaa joulukuun alkua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika monen lehden vuoden 2020 TOP kosmevinkit olivat melko kalliilta merkeiltä, Trendi ilostutti noilla edukkailla versioillaan. Ihanaa viikkistä !

   Poista
 6. Epäilen Obaman kirjan olevan pukin kontissa, sillä mieheni tietää minun fanittavan Obamaa.

  Tuo Essencen ripsari on täälläkin ollut käytössä, sitä tosin sai metsästää aikansa. Lopulta minun ja kälyni yhteinen metsästys toi tulosta. Hän sattui olemaan Yokmannilla kun hyllyjä täydennettiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lucky you! Olen 100 varma, että Obaman kirja on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Obamassa on jotakin niin hyvää ja toiveikasta, niin toivoisin että hänet nähdään vielä jossakin tärkeässä roolissa maailman parantamisessa.

   Toi Essence ripsari oli loppu Tokmannin nettikaupassa, joten Trendi-lehden on tehnyt tehtävänsä. Metsästykset jatkukoon! Valoa päivään ihana <3

   Poista
 7. Mariska on hieno laulaja, sanoittaja ja musiikintekijä. Hän muuten keikkailee pienissä paikoissa pääkaupunkiseudulla säännöllisesti. Ystäväni käy katsomassa häntä usein ja joka kerta on kuulemma hyvä keikka. Pitäisi itsekin joskus tulevaisuudessa mennä, kun taas keikkoja voi järjestää.

  Minä en jaksa lukea täll hetkellä oikein muuta kuin hyytäviä dekkareita tai chick littiä, että minun joululahjanani voisi olla mieluummin chick lit kuin Obama. Vaikka Obamaa ihailenkin syvästi.

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää laittaa korvan taakse Mariskan keikkakalenteri, ihan pakko nähdä hänet livenä vielä joku päivä (koronan jälkeen). Niin lahjakas ja upea nainen!

   Laita harkintaan toi McFarlanen uusin, on oikeasti fiksu ja viihdyttävä = joulukirja parhaimmillaan.

   Rentoa viikkistä <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top