Tyylilyylit goes kosmetiikka

Tänään mulla on suuri ilo esitellä vanha luokkakamu, jonka kanssa olemme nyt mun työttömyyden aikana lähentyneet. Yllättäviä samankaltaisuuksia ja yhtymäkohtia on löytynyt elämästämme, aika hassua ja samalla hurjan antoisaa. Ihanaa, että elämä voi yllättää!!


Päästetään Tua ääneen:

Miten huolehdit kasvojen puhdistuksesta?  

Olen varmaan vähän laiska ja putsaan kasvot samalla kun käyn suihkussa iltaisin. Tällä hetkellä käytössä Dermosilin puhdistusvaahto. Lemppari on kuitenkin Clarinsin Gentle foaming cleanser. Taidankin ostaa sellaisen piristämään tätä pimeää vuodenaikaa… Puhdistuksen jälkeen käytän kasvovettä, ehdoton suosikki on La Roche-Posayn kasvovesi. Se myytiin mulle ensimmäisen kerran Rodoksen matkalla apteekissa ja sopii mun pintakuivalle iholle täydellisesti. Puhdistaa tehokkaasti ja todellakin tuntuisi lupauksensa mukaisesti kutistavan ihohuokosia. Jos mulla on ollut enemmän meikkiä, putsailen silmät ja huulet ennen suihkua vedenkestävän silmämeikin poistoaineella. Nyt käytössä Cien, joka on aivan kelpo tuote.

Mikä on varhaisin muistosi liittyen kauneudenhoitoon ja meikkaamiseen? 

Varhaisin muisto kauneusasioista on tietenkin Yves Rocher, jonka postimyynnistä sai kaikkia kivoja pikku lahjoja kaupan päälle, kun osti jotain. Minkäköhänlaiset vibat Ispahanin nuuhkaisu saisi aikaan…? Sen tuoksusta nautin saunapäivinä. Muistan, kun meikkasin silmät mustalla rajauskynällä ja menin tien poskeen odottelemaan, josko naapurin Janne tulisi kotiin.

Lempparikosmetiikkatuotteesi (3 kpl)? 

Lempparituotteet ovat hyalyronihapposeerumi (Evolven tai Ordinaryn), NYXin vedenkestävä meikkivoide (tätä tiputan pipetistä monta kertaa viikossa juuri pukemalleni mustalle paidalle, eikä muuten ole helppo pestä pois! Silti en opi!), MACin retro matte liquid lipstick (fashion legacy) koska tykkään kirkkaan punaisesta huulimeikistä.

Paras kauneusvinkki? 



En nyt löytänyt kenen sitaatti tämä alun perin on, mutta joskus muistan lukeneeni jotain tämän suuntaista: Olet juuri niin kaunis kuin kuvittelet olevasi. Eli kauneus lähtee itsetunnosta. Ja oma lisäykseni - kauniista ja hyvin istuvista alusvaatteista. Siitä, millaiseksi olosi tunnet! Jos on myrkkymieli, ei parhaimmatkaan meikit tai maskeeraajat pysty kauneutta ja hehkua luomaan kenellekään.

Kauneusrutiinisi? 

Olen yhdeltä koulutukseltani kampaaja ja kynsiteknikko. Niinpä hiukset ja hillityt rakennekynnet ovat tärkeä osa kauneusrutiineja peruskasvojenpuhdistuksen ja meikin lisäksi. Hyvä leikkaus ja oma tyyli hiuksissa sekä viimeistellyt kynnet luovat itseluottamusta ja on oman tyylin piste iin päälle. Siistityt kulmakarvat ihan ehdottomasti! Itselleni on myös tosi tärkeää, että varpaissa on tiptop-lakat. Ympäri vuoden. Rutiini, joka toteutuu ihan liian harvoin, on kasvohoito osaavan kosmetologin käsissä. Viimeksi Riitta Manninen (https://www.riittamanninen.fi
) onnistui niin hyvin, että 47-vuotissynttäreiden aattona kysyttiin paperit Prisman kassalla. Hoito on ilmeisen tehokas, koska itsenäisyyspäivän aterialle punaviiniä hakiessa papereita kysyttiin Alkossa vielä puolen vuoden päästäkin.

Mitä tuotteita ilman et selviäisi? 

Hyvä ihovoide atooppisuuteen taipuvaiselle iholleni, nyt käytössä Acon Canoderm jossa hyvin kosteuttavaa karbamidia. Pinsetit. Höylä. Nämä jälkimmäiset ehkä tarvikkeita enemmänkin, mutta mikään muu kuin pinsetit ei pelasta yhteenkasvaneita kulmia tai höylä itseäni häiritseviä ihokarvoja.

Mikä on hulluin kauneustekosi? 

Ehkä hulluin ja kallein kauneustekoni on hyalyronihappopistokset ylähuuleen yli kymmenen vuotta sitten.  Laittaisin ehkä toistekin, mutta hintaan nähden tuloksesta saa nauttia mun kukkarolle liian vähän aikaa. Pärjäilen huultenrajauskynällä nykyään.

Kallein omistamasi kauneudenhoitotuote? 
Chanelin hajuvesi. 

Kenen kauneustyyliä ihailet?

Ihailen Ebba von Sydowin kauneustyyliä. Hän on luonnonkaunis ja on esillä myös meikittömänä. Upea tyylitaju ja hyvä maku kruunaavat tämän muotibloggaajan ja -asiantuntijan tyylin aina ihailtavaksi.

Paljonko käytät kuukausittain kosmetiikkaan?

Kosmetiikkaan käytän kuukausittain vaihtelevan määrän rahaa. Mutta yleensähän se menee niin, että kaikki loppuu kerralla. Voisiko joku noin viisikymppiä olla keskiarvo, ehkäpä. Vanhoja tulee heitettyä pois kaappia siivotessa tai kun joku kynä murenee tai jokin tuote tuoksahtaa epäilyttävälle.



Milloin olet kauneimmillasi?

Kauneimmillani olen silloin kun minulla on henkisesti hyvä olla. Kun on rakastunut tai ihastuskin riittää, silloin sisäinen hehku kirkastaa kasvot ja silmät säteilevät. Rakkaan vieressä aamulla, illallisella kun katseet kohtaavat ja tietää, kuinka on toiselle kauneinta maailmassa. Kun uskaltaa antaa elämän viedä ja nauttia hetkestä.

Tua kirjoittaa Antautua - blogia täällä (klik)

Kiitos ihana Tua! Yves Rocherit muistan minäkin, hyalyronihapposeerumi The Ordinaryltä käytössä myös täällä  ja tuo vihreä kajaali voisi olla myös mun juttu!  

6 comments

  1. Enpä ole vuosiin laittanut vihreää kajalia. Viime kesänä ostin kyllä turkoosin kajalin ja sillä oli kiva leikitellä kesämeikkejä tehdessä.
    Ihanaa iltaa sulle Taru ja kiitos taas tästä postauksesta, näitä on aina kiva lukea!

    VastaaPoista
  2. En olisi ikinä innostunut vihreästä meikistä, ehkä nyt pitää kokeilla. t. Emmi

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla että kirjoitus herätti innostusta. Kyllä kummasti piristi meikkiä ja ilmettäkin tuo vihreä.

    VastaaPoista
  4. Olipas taas kiva lukea ja tuo Chanelin tuoksu on aivan ihana. Todella hienovarainen ja hienostunut. Kaunis ystävä taas sulla. <3 Kivaa viikon jatkoa teille molemmille. <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!