Viikkoraportti

Viikko vierähti nopeasti. Etäilin alkuviikon mökillä ja se sisälsi töitä, mutta myös mökkihöperön hekumallisia hetkiä luonnon helmassa. Uiskentelin monta kertaa päivässä kuin notkea hylje, saunoin sieluni kyllyydestä, enkä pistänyt meikkiä kasvoille.  Kuinka vapauttavaa, suosittelen kaikille kokeilemaan!

Loppuviikosta palasin kaupunkiin ja olihan sekin ihan mukavaa. Sadetta on niin paljon kivempaa pidellä lämpimässä kämpässä. 

Viikonloppuna suuntasimme mökille poikien kanssa siskon perhe ja äippä seuranamme, isänikin piipahti meitä auttamassa, maailman paras handyman kun on. Loistoseura, mökki, kisastudio, uudet perunat + savukala, salaatit, välimeren kanavuoka (resepti Anni Hautalan keittokirja no 2), lasten ilo/älämölö, sauna & uiminen, aurinko, x+ c + y = ONNI 

Mikä parasta oli paljon naurua! Se, se oli parasta...jo, javist! Siitä olen iloinen, että me siskon kanssa revitään aika usein iloa sieltä mistä sitä ON!! Siitä olen super ylpeä! Toivon todella, että se kyky tarttuu lapsiinkin....

Kammottavat mökkinaapurit olivat taas mukana "äänekkäästi" (understatement). Erityisesti otti aivoon se, että omistajan musiikkimaku sucks big time, esim Lentävä kalakukko ja muut oudot musiikkivalinnat hämmensivät. Naapurit (ovat siis miehiä) tykkäävät myös kuljeskella pihalla alasti :D Se ei välttis niin harmittanut. 

Mökkinaapurin veneilevän vieraan  kanssa  juttelin ja pyysin että olisivat hiljempaa yöaikaan. Hän vastasi, että "kerron Kullervolle (toim huom nimi muutettu), mutta se ei ehkä auta". Näyttää siltä, että tästä tulee koko kesän ongelma.  🙁

VIIKON KÄÄK-PALJASTUS: J Lo ja Ben Afflect ovat yhdessä!  Viikkoraportti jää tästä viikosta lähtien kesätauolle ja palaa astialle elokuun alussa, sitten kun te kaikki blogin lukijat olette lomailleet, rentoutuneet ja vetreytyneet ja ehkä myös jaksatte lukea legendaarisia viikollisia raporttejani. Toiveissa on tietenkin myös se, että blogin emäntä on hiukan uudistunut ja postaukset ovat saaneet uutta pontta. Olen vahvasti sitä mieltä, että ihmisen pitää säännöllisesti uudistua.

VIIKON LÖYTÖ: Tämä ihana HM mekko, joka oli loppuunmyyty, mutta sitten mekko yllättäen löytyi varastosta.



Punajuuripiffit Engelissä


VIIKON AJATUS: 
"Elämä on arvaamatonta. Koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää." -Eeva Kilpi

Verratonta viikkoa, siskot!

4 comments

  1. Mä niin tykkään näistä viikkoraporteista! Mölyävät naapurit ovat niin rasittavia, erityisesti silloin kun itse on hakeutunut paikkaan, jossa kuvittelee saavansa nauttia rauhasta.
    Ihanaa viikkoa sulle Taru <3

    VastaaPoista
  2. Etätyöskentely mökiltä on minustakin ihanaa, tulee melkein sellainen fiilis kuin en olisi töissä lainkaan. Olen joskus etäillyt niin isäni kanssa ja silloin se vasta lomafiilis onkin, kun aamupuurokin tulee valmiina eteen :)

    toivottavasti mökkinaapurit tajuavat lopettaa metelin. Mökillä pitäisi saada kuunnella rauhassa luonnon ääniä.

    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Kyllä kesälläkin pitää saada viikkorapo. Ne on elämän suola!
    Ihanan kuuloisia ruokia teidän reissuilla. Tartten näitä vinkkejä, koska kohta on loma. Mikä oli tää Annin ruoka?

    VastaaPoista
  4. se on erittäin informatiivinen blogi, joka sinulla on. Kiitos, että jaoit kanssamme.

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!