Viisi parasta

 - again - vaatekaapin raivaus. Haluan, että IHAN JOKAINEN vaate vaatekaapin sisällä olisi sellainen, jossa oloni olisi taatusti hyvä. Ei mitään sinne päin -juttuja, ei puoliksi hyviä, vaan täysiä nappivalintoja

- semiarki, joka alkoi poikien koulujen vuoksi, vaikka en itse töissä olekaan. Positiivista on ollut se, että molemmat pojat ovat olleet aamuisin ja koulun jälkeen hyvällä mielellä. 

- ensi viikonlopun juhlat, joiden menu on suunniteltu ja ostettu. Huomenna leipomispäivä ou jeah - Leipuri Hiiva tule tänne. 

- Fiksukauppa-tilaus, ruokahävikin vähentäminen on meidän kaikkien juttu. Kiitos inspiksestä P.

- vaikka en onneksi harrasta H&M ostoja kovinkaan usein, tämä kukkaruukku oli jotenkin symppis. (kt kuva)

- ex-työkollegan fb:ssä jakama Maija Paavilaisen haastis ET- lehdestä (klik). Erityisesti ao teksti kolahti, varsinkin kun edellisenä iltana kerroin eräälle ex-läheiselle, kuinka hän oli mua loukannut. Olisinko voinut jättää sen sanomatta? J

On parempi yrittää unohtaa eiliset ja aloittaa uusi päivä ilman vanhaa taakkaa.

Olen tietoisesti lopettanut sellaisten asioiden piirtämisen ja kirjoittamisen, joissa arvostelen tai tuomitsen muiden tapaa toimia. Yritän mieluummin vaikuttaa rakkauden kautta.

Maija kertoo oppineensa, ettei ole tarpeen sanoa kaikkea, mitä ajattelee. Hän on vastuussa omista valinnoistaan, eikä enää mieti, mitä muut ajattelevat hänestä.

– En enää viitsi provosoitua. Minuakin joskus ihmetyttää lastenlasten pukeutuminen. Mutta muodit vaihtuvat ja elämä jatkuu. Toivon, että lapsenlapset muistavat isoäitinsä elävänä, toimivana ihmisenä. En vielä kuulu menneisyyteen.

Iloa iltaan!

 




6 comments

  1. Mun mielestä vaatekaapin kokoaminen siten, että siellä ei olisi mitään sellaista perustylsää, josta ajattelen, että miksiköhän ostin tämän on sula mahdottomuus :D Nyt korona-aikana olenkin sitten käytellyt niitä kaapin heikoimpia lenkkejä. Ehkä tässä pitäisi alkaa edes kerran viikossa laittautumaan ja valitsemaan niitä kivoimpia vaatteita, jotta välttyisin etätyöapatialta.

    Toki niitä vaatteita, jotka eivät juuri ikinä päädy käyttöön on turha hillota kaapissa.

    Tsemppiä juhliin!
    Juhlamenu kiinnostaa kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah etätyöapatia oli mulle uusi termi, mutta kovin tuttua. Mulla on liian paljon vaatteita, joita käytän ehkä kerran vuodessa - ne hus Fidalle. Kiitos, juhlat ovat nyt juhlittu. Me mentiin ihan perinteisellä piirakoita, salaatteja (antipasto ja tabouleh), juustoja, karjalanpiirakoita ja munavoita - linjalla. Hyvin onnistui! Onneksi oli apukäsiä!!

      Poista
  2. Mulla vaatekaappirumba on jäänyt kesken...pitäisi varmaan jatkaa hommaa.
    Kaikkea ei tosiaan kannata sanoa, vaikka sillä sanomisella saisi itselleen vähän paremman olon, tämän olen itse oppinut kantapään kautta :)
    Ihanaa viikonloppua sinulla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on mullakin jäänyt, mutta nyt uudella innolla. Niin inhoon, tätä kodin sekamelskaa.

      Tässä tapauksessa ei ole kyse siitä, että sanomisesta tulisi itselle hyvä olo. Ehkä enemmäkin siitä, että saa asia "ulos" (enkä tarkoita mitenkään loukaten). Välillä sitä hilloaa ikäviä tunteita aivan liikaa, eikä pääse eteenpäin. Ja uskon, että josstain tapauksissa, ikävän asian sanottaminen voi olla tie "irti päästämiseen".

      Puss!

      Poista
  3. Olipa Maijalla viisaita ajatuksia ♥ Vaatekaapin raivaaminen on mulla loputon työnsarka. Vaikka just muutettiin ja sen raivasin rankalla kädellä, voisin kohta tehdä saman uudelleen koska syksy saapumassa.
    Iloa päivääsi ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maija on viisas ja mulla on hänen kirjojaan omassa kirjahyllyssäkin. Mun vaatekaappi on suoraan helvetistä, mutta en voi kuin katsoa peiliin. Pitäisi laittaa vain kaikki Fidalle, kirppismyynnit ovat olleet aika minimaalisia viime aikoina.

      Iloa viikkikseen!

      Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!