Viikkoraportti

                                                            * Atopik tuote pr näyte *

Lyhyt versio, koska flunsaa pukkaa, jouluviikko ja ajatukset kauppalistoissa jne :D 

Viime viikolla:

- tilasin muutaman puuttuneen joululahjan ja sain semijoulurauhan

- olin kätevä emäntä. Tein joka päivä pojille ruokaa, esim tonnikalapizza, siskonmakkarakeitto, tonnikalasalaatti, uunikana riisillä  ja spagetti bolognese

- koin säkenöivän naisenergiaillan kamun ja "70 on vain numero" parissa. Sellainenkin hullutus tehtiin, että jaoimme kamun kanssa yhden skumppapullon. Koska mulla ei ole ollut pikkujouluja tänä vuonna, tuli suorastaan tarpeeseen! 

- lakkasin kynnet joulun punaiseksi

- lahjoitin joulukorttirahat MLL Hyvä Joulumieli - keräykseen

- And just like that sarja ei vakuuttanut kolmannessa jaksossakaan ja Big Bigiin (Chris North) kohdistuneet syytökset latistivat sarjan hehkua entisestään. OK- kaikki ovat syyttömiä, ennen kuin toisin todistetaan.

- pääsin kampaajalle - oi mahtavuutta. Kyllä se vaan on niin, että tässä iässä kun maanvetovoima alkaa tehdä tehtäviään, ilme napakoituu hurjasti hiusten leikkuulla. Olo on heti jotenkin freesimpi ja elinvoimaisempi! 

- katsoin YLE Areenan Showtrial - Julkinen tuomio (klik) brittisarjan ja nautin joka hetkestä. Jonkinlainen laadun tae on se, että sarjan on Line of Dutyn ja Bodyguardin tekijöiltä. Vahva suositus!

VIIKON ASU: 

VIIKON ASUINSPIS: Katie Holmes on vaan niin yksinkertaisen style. Itse tosin lisäisin asuun iloisen värisen kaulaliinan. Terkkuja Katielle! 






VIIKON LÖYTÖ:
Etsitkö kosteuttavia ja hoitavia tuotteita aikuiselle ja samalla herkälle iholle? Atopik on kotimainen apteekkikosmetiikkasarja herkälle iholle. Tuotteiden tehoineina ovat suomalainen kaura, mustikka sekä prebiootit.

Atopikin mustikkaöljy on super kosteuttava ja ravitseva.  Se tuo iholle silkkisen pehmeän tunteen ja uutta hehkua. Ihana vieno mustikan tuoksu <3  

Olen käyttänyt tuotetta iltaisin yövoiteen alla. Laita sinäkin ja kiitä aamulla itseäsi!

Vuoden parhaat -matskua, ilman muuta! 






VIIKON AJATUS:

“If you could be anyone, would you choose to be yourself? If the answer is no, work on that.”

Että semmoisia juttuja, valoa jouluviikkoon murut! 

2 comments

  1. Kaikki kuulostaa niin hyvältä. Mutta tykkään kyllä Just like that sarjasta ja viihdyn kovasti. Eli sanoisin ajaa asiansa viihteenä.

    Ihanaa jouluviikkoa Taru teidän perheelle. <3

    VastaaPoista
  2. Minä en vieläkään ole aloittanut tuota sarjaa. Pitää varmaan suosiolla siirtää katselu loman ajaksi.
    Näytät ihanalta uudistetussa hiustyylissäsi. Kaunista jouluviikkoa sinulle ja pojille Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!