Muru 10 v

lauantai 17. tammikuuta 2015

Esikoisen sukulaissynttäreitä vietettiin rennonleppoisissa tunnelmissa. Pieni sananen tarjoilusta; tänä vuonna helpotin elämääni delegoimalla leivontaa. Elämääni helpotti lahjottu sukulainen (kiitos K!), joka teki juhliin suussa sulavan vuohenjuustopiirakan ja exän nyksä, joka teki huikean makuisen täytekakun. Äiti taas yllätti juustokorilla. Oman elämän helpottaminen rulettaa siskot, suosittelen lämpimästi!!

Synttärien juhlakalu oli tietenkin hurmaava ja ikionnellinen esikoinen. Olen aivan sanaton oman poikani kehityksestä, enkä voisi olla hänestä enemmän ylpeä. Poikahan on lahjakas niin monessa; pelaa sekä lätkää että fudista ja pärjää koulussa hyvin. Olen myös erityis ylpeä pojasta silloin kun hän saa positiivista palautetta sosiaalisista taidoistaan. Poika on empaattinen ja hän on mennyt väliin riidoissa ja kahnauksissa monella välitunnilla. Ne opettajalta saadut palautteet lämmittävät mua melkein eniten!

Ehkä tärkeintä mitä olen elämässäni nähnyt läheltä on omien lasten kasvaminen, mutta en ole sitä kaikkea (vielä) tajunnut. Aika on ollut haurasta ja voimakasta samaan aikaan ja tunnelma sekä duuria että mollia. Niin kuin elämä yleensäkin. Ihana ihana poika, jota rakastan megalomaanisen paljon!

Kiitos teille kaikille, jotka teille esikoisen 10 v synttäreistä ikimuistoiset! Love you all!


HS päivältä 10.1.2005!!

Laukkuenvy

TOP 3 lahjoihin lukeutuva Barcan kello


Siskon tytön kenkäkokoelma, jota kadehdin3 kommenttia :

  1. Onnea päivänsankarille!

    Meillä vietettiin melko tasan 2kk sitten 10v synttäreitä. Siinä sitä ei voinut äiti muuta kuin ihmetellä, että mihin hujahti yksi vuosikymmen.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kultaiset. Tuo 10 v syntymäpäivä on kyllä ISO etappi niin lapselle kuin äidillekin! Snif!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top