Tutkivana jourmalistina

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Olipas virkistävä ilta eilen Pinkin kanssa, että oksat pois! Illan teema oli herkuttelu ja kuoharin kittaus sekä Helsingin yöelämässä tutkivana journalistina esiintyminen. Me kaksi neuvokasta naista tekeydyimme ovelasti ja salakavalasti toimittajiksi, jotka tutkivat puumanainen – ilmiötä. Yhdysvalloissa "puumanaisiksi" (cougar, puma) kutsuttu ilmiö on saanut paljon huomiota Suomessakin, ja tokihan sitä pitää tutkia. Puumanainenhan on vanhempi naishenkilö, joka niin sanotusti metsästä nuoria miehiä. Kuuluisista naisista puumiksi on nimetty ainakin Madonna ja Demi Moore. Ennen miehet olivat niitä, jotka metsästivät nuoria naisia, nyt ilmiö on kääntynyt mielenkiintoisesti toisinpäin. En tiedä ovatko nämä puumanaiset uusiosinkkuja vai kuinka, mutta naiset ovat kai havahtuneet siihen, että miksi heidät pitäisi ottaa samanikäinen mies, kun viriilimpiä parikymppisiäkin on tarjolla? Hmmm...

Roolimme naistenlehden toimittajina oli varsin vaativa. Vaativuutta lisäsi myös se tosiasia, että roolimme vaati suurta hienotunteisuutta ja varovaisuutta - olihan mahdolllista että puumanaisten "uhreilla" oli raskaitakin kokemuksia kontollaan. Pienistä väärinymmärrysten aiheuttamista kommunikaatiokatkoksista huolimatta haastattelut sujuivat erittäin hyvin ja jutun teko koki niin suuren suosion, että meille tarjottiin mm. sampanjaa! Mahdollisesti tarjoamme juttua oikeasti esim Anna-lehdelle....heti kun Pinkin tekemän muistiinpanot ovat puhtaaksikirjoitettu :)

8 tuntia myöhemmin esitys ja tutkimuksemme oli ohi. Hyvä niin, tutkivan journalistin työ on raskasta. Tulimme siihen tulokseen, että puumanaisia on liikkeellä Helsingin yöelämässä ja eivätkä he mitenkään huonomaineisia ole. Päinvastoin, vai mitä sanoo Pinkki :)?  
Journalistit vauhdissa

Kiitos ihanasta illasta, mussu!  

4 kommenttia :

 1. Hahaa, olette kerrassaan mainioita :D Uskon, että saitte hienoa tutkimusmatskua kasaan. Seuraavaksi kasaamaan aiheesta kirjaa? ;)
  Puss! Olette myös muuten helkkarin upean näköisiä!!

  VastaaPoista
 2. No voi huh huh, mitä kaunottaria!

  VastaaPoista
 3. Niin nättejä!!!
  (suoritettiinko tutkimus vain haastattelemalla vai jäikö jotakin kertomatta.... ;) )

  VastaaPoista
 4. Ihan viattomasti oltiin liikkeellä, mutta toki me kuningattaria oltiiin!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top