Weekly Report

maanantai 26. tammikuuta 2015

Viime viikolla

- kävin leffassa sitten noin tsiljoonaan vuoteen katsomassa elokuvaa "Päin seinää". Luulin että kyseessä olisi ollut hullun hauska Armi Toivanen -komedia mutta en olisi voinut olla enemmän väärässä. Päin seinää oli hetkittäin jopa ahdistavakin elokuva lähiöihmisistä, heidän haaveistaan ja niiden murskaantumisesta. Armi Toivanen on aina ollut loistava näyttelijä, mutta nyt hän sukelsi yksinhuoltajaäidin nahkoihin niin hyvin, että nyt olisi kyllä palkinnon paikka. Huikea oli myös Essin Takku-tytärtä näyttelevä Mimosa Willamo, joka on todellinen löytö ja tekee yhden hienoimmista debyyteistä suomalaisen elokuvan aikakirjoissa. Suosittelen elokuvaa!
- kävin punttisalilla 0 krt - ulkoilua 4/7 - huono viikko urheiluun, oli paljon iltamenoja
- löysin sisäisen leipurin ja kokin itsestäni ja pojat riemuitsivat!! Aikuisten oikeasti- kokkaaminen on hurjan hauskaa.....miten olin unohtanut sen?
- päätin, että rohkea rokan syö
- päätin, että teen joka kuukausi jonkun uuden jutun.  Olen ihminen joka tietyissä asioissa on varustautunut ennakkoluuloilla ja annan hyvin usein omien kulahtaneitten ajatusmallien määrittää itseäni.
- yritin ymmärtää sydäntäni joka ei ole aina helppoa 
- lauantaina näin pitkästä aikaa ihanan Tuulan, viime kerrasta olikin jo 5 kk, Parhainta elämässä on se, että ne asiat ja ihmiset jotka on tarkoitettu pysymään ja olemaan, ne pysyvät/ovat. 

Ihanaa uutta viikkoa!
Laivalle keltaista 

Tonnikalapizzaan tuli punasipulia, fetaa ja suippopaprikaa, järkyttävä määrä  JUUSTOA ja rucolaa

3 kommenttia :

 1. Wau, mikä mekko. Näytät siinä todella hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Uusi kk- juttu ja ennakkoluulojen poisviskaaminen kuulostaa hyvältä! Ei se ole aina ollenkaan helppoa, jo yritys on jee!
  Herkkupizzaa, maistuis kyllä mullekin! Ja ihastuttavan aurinkoinen mekko!

  VastaaPoista
 3. Kepponen: Kiitos kultainen. MÄ olen jotenkin tällä hetkellä täysin rakastunut keltaiseen väriin!

  Helmi: Juu vahvat mallit/ennakkoluulot ovat niin kovassa, että paljon pään liikahduksia tarvitaan, jotta aitoja muutoksia tapahtuu.

  En tiedä...tämä kaikki liittyy tämän talveni teemaan, eksistentiaaliseen kriisiin, valoa kohti kuitenkin mennään!

  Puss!

  mutta yrittänyttä ei laiteta.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top