Hot of the hottest

tiistai 21. huhtikuuta 2015

Kuten olette varmasti huomanneet, blogini on aina ajan hermoilla. Syväanalyysini Linnan itsenäisyyspäiväjuhlista (muistaakseni viime vuonna) sai ilmeisesti blogilukijani sen verran vakuuttuneeksi asiantuntemuksestani tyyliasioissa, että yllättävän moni lukija on ottanut minuun yhteyttä muotiin liittyvien ongelmien tiimoilta.

Aina super cool siskoni kysyi, onko tämän kevään hot of the hottest trenssitakki, ja siihen kysymykseen vastaus on napakka kyllä (eli heitä heti se kirjava tuulipukusi koivikkoon).
Laihialta on tullut kysymys koskien  40-vuotiaan fun and fab naisen bilevaatteita, ja palaan kinkkiseen probleemaan myöhemmin.

Itse asiaan siis. Kevään the takki on siis trenssi, sen tietää jo Kalastajan vaimokin (täällä). Valitettavasti hän ei tarjoa teille yhtä hyviä vinkkejä kuin minä :).

Pitemmittä puheitta trenssivinkkini minulta juuri sinulle ollos hyvä:

 • takuuvarma malli on aavistuksen alaspäin levenevä, puoleen reiteen ulottuva, vyöllinen ja väriltään beige, musta tai laivastonsininen. Suhtaudu suurella  varauksella "hauskoihin yksityiskohtiin" kuten puhvihihoihin, kellohelmoihin jne. Ei, ei ja vielä kerran ei! 
 • olkaa tarkkana trenssin sävyn suhteen. Äkkiseltään voisi luulla, että beige on beige, mutta ei se niin ole. Kylmän vaalean beigen ja lämpimän tumman beigen välillä on suuri ero. Esim mulle ei sovi alkuunkaan se lämmin beige. Ja väärän sävyinen beige jää vaatekaappiin, eikä kukaan sitä halua.  
Eipä tässä muuta kuin: "takki auki ja menox, sano annie lenox" (huomaa tuo x:n käyttö tehokeinona) - se on meikäläisen motto.

Trenditietoisin ja lystikkäin terkuin, Elisa

10 kommenttia :

 1. aah! Olet tyylikuningatar, ja heti osuit ytimeen!

  Ja minulle puhkesi välittömästi takkikriizi: kun tarvitsen pyöräilynkestävän asustuksen, joka tietysti saisi olla edes aavistuksen verran tyylikäs *huoks*

  VastaaPoista
 2. Olet niin hauska! :D Vitsi meixiltäkin löytyis yx beige trenssi jostain kaapin uumenista, mut vuosien varrella kerrytetyt kilot taitavat estää kyseisen yxilön käytön. Pitäiskin ihan sovittaa. No mut ainakin mä omaxuin heti ton x:n käytön... :D

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin ässä trendipimu. Mun ongelma on vaan se, et inhoan trenssejä. INHOAN.
  Mutta varmaan käy kuten raitapaitojen, eli sun sivuilta kun näitää kuia katselen, niin kohta viipotan kodin ja kaupan väliä pillifarkuissa ja trenssissä.

  Bileysvaate fun and fab naiselle on tämä:
  t-paita farkut ja paljettijakku. Koskaan ei ole pettänyt!

  VastaaPoista
 4. Sun muotipostaukset on ihania, tykkään! :)
  Mä en ole osannut päättää tykkäänkö trensseistä vai en. Ehkä? Omani on punainen ja jo aika monta kautta nähnyt. Olisi ehkä aika päästää se eläkkeelle, kun vaan sitä ennen löytäisi sen uuden...

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos kun piipahdit blogissani, enpä nimittäin olisi näin nopeasti löytänyt tätä huippua elämänmakuista blogiasi! Ainoa ongelma tässä on se, että mistä löydän ajan lukea mahdollisimman monta vanhaa postaustasi, en halua menettää mitään :).

  Btw. Ihanan elämänmakuinen päivänasukuva, tykkään erityisesti tuosta jalasta, joka vilahtaa kuvan alakulmassa :).

  VastaaPoista
 6. Marikan polut: Voi ei, tarkoitus oli toimia inspiraationa ei krrzin tuottajana. ;)

  Todellista maailmannaisen luukkia tässä jo alkaa kaivata pitkän ja kaamean talven jälkeen....

  Onnea pyöräilyn kesätävn buzinessasun löytämiseen. Etsivä löytää!

  Terhi: Kiitos mussu! Nyt vaan trenssi esille, sinähän oletkin sitten jo katu-uskottavassa kunnossa :)! Asusteet ovat myös tärkeä osa kokonaisuutta. Paksut vyöt ovat aina trendikäs valinta.


  VastaaPoista
 7. P: Kiitos! Sinä vasta olet trendipimu bilevaatteissa. Paljettijakku/t paita yhdistelmäsi on lyömätön...

  ...ja samaa mieltä ovat ravintelin kaksilahkeiset...heh heh

  Elekanzzi on toinen nimesi.
  Ja minunkin.

  VastaaPoista
 8. Tuula: ymmärrän, että trenzzi voi vaikuttaa salamyhkäiseltä asulta, eikö itsensäpaljastelijat käytä juuri niitä "hommissaan".

  Yritä päästä yli vinoutuneista mielikuvistasi ;)

  Puss sinä Upeus Ja Eleganzzi!

  VastaaPoista
 9. Priita: Voi kun ihanaa, että tulit vastavierailulle! Hyppää mukaan kyytiin, lisäsin sun blogin jo omiin suosikkiini!

  Nämä muotikuvani ovat usein nuorilla miesmalleilla kyllästettyjä ;)

  Iloa!

  VastaaPoista
 10. Onneksi olen hamsteri ❤️ 12 vuoden takainen, viileän beige, puolireisimittainen trenssi odottaa käyttäjäänsä :D
  Kerrankin saan olla cool, ja heittää mun tuulitakin (tai siis tuulitakit) nurkkaan :D
  Ihkuu tuulista päivää Elisa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top