Just do it!

tiistai 12. toukokuuta 2015


Heissulivei! Päätin nyt sitten pitkän pohdinnan jälkeen olla rohkea ja lähteä matkalle YKSIN! Matka on maksettu ja lähtöön muutama päivä!

En tiedä miten viihdyn matkalla yksin, mutta pianhan tuo selviää! Ei sitä tiedä, ellei selvitä!

Pelkokin on ihan OK kun sen hyväksyy. Kuten Merja Mähkä sanoo valloittavassa kirjassaan Ihanasti hukassa: pelkäämme aina, kun haluamme jotain uutta.

Jos jostain olisin iloinen, niin siitä että hotelliin osuisi rempseä tyttöporukka, jonka kanssa voisin käydä iltaisin syömässä. Mutta jos ei ole, nautin omasta loistavasta seurastani. ...tai jos sieltä löytyykin loistava miesporukka ;)?

Jippii hurraa ja silti mua jännittää ihan hemmetisti!

Iloa teille mussut!

Ps. Lukekaa ihmeessa tuo Merja Mähkän kirja, se on IHANA!

11 kommenttia :

 1. Mahtavaa matkaa, ollos ihanasti hukassa ja nauti <3!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa matkaa! Minusta yksin matkailu on parasta. Saa tehdä juuri niitä asioita mitä haluaa ja siinä järjestyksessä kuin haluaa. Ei tarvitse ottaa muita huomioon, vaan saa nauttia ihan kybällä! Olen ihan pikkuisen kateellinen....

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että olet rohkea! Toivottavasti rohkeus palkitaan ja matka on superia :).

  VastaaPoista
 4. Reissusta voi myös tulla paras ikinä! Ihanaa matkaa sulle!!

  VastaaPoista
 5. Hienoa, että rohkaistuit lähtemään!
  Minä syön aina työreissussa kunnon illallisen, varaan mukaan luettavaa ja suosin paikkoja, joissa on Wi-Fi ja valitsen pöydän josta näkee hyvin. Ei yksin syöminen tietenkään ole sama kuin hyvässä seurassa, mutta sekin on ihan kivaa. Päivisinhän on ihan kiva olla yksikseen, saa mennä ihan omaan tahtiin ja oman mielen mukaan.

  Ihanaa matkaa sinulle!!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa matkaa! Tein saman tempauksen ja matkaanlähtö pelotti. Matka oli ihana, koska juttuseuraa löytyi aina kun oli sillä tuulella ja tutustui kiinnostaviin ihmisiin. Myös yksinolo toi ihanan vapauden tunteen. Hyvää matkaa Sinulle Ystäväni!!!

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa reissua ja ihania uusia elämyksiä sekä kokemuksia <3 Odotan jo sitä, kun kerrot herkulliseen tyyliisi mitä matkalla sattui ja tapahtui :) Halaus ja vielä toinenkin.

  VastaaPoista
 8. Ihailen sua! Ihanaa matkaa Elisa!♥ NAUTI!

  VastaaPoista
 9. Puss ja KIITOS kaikille. Mä teen matkasta parhaan mahdollisen! Mitä isoin sydän teille.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top