Miniloma ja irtiotto 2h

torstai 11. kesäkuuta 2015

Näin tällä viikolla ystävän pitkästä aikaa Helsingin keskustassa. Tapahtuneessa insidentissä oli muutama eriävä muuttuja versus viimeiset pari kuukautta

a) en ole ehtinyt nähdä pahemmin ystäviä
b) en ole pahemmin poistunut koti-työpaikka akselilta (pyhäinhäväistys!)

Oli hurjan mukava ip ja sain monia oivalluksia (niin kuin hyvään ystävyyteen kuuluu)! Oli ihanaa päästä keskustaan, joka oikein pursusi hymyileviä ihmisiä ja turisteja, melkein tuntui kuin olisi ulkomailla seikkaillut. Kuljin hetken vapaana kuin taivaan lintu, katselin Zarassa viimeisiä muodin tuulahduksia ja inspiroiduin täysillä, vaikken ostanut mitään. Engelissä söin maukasta punajuuripihviä, vaihdoimme ystävän kanssa kuulumisia, siihen lisukkeeksi  kahvilan ikkunasta ulos katselemista, kahvin hörppimistä ja täysin ex tempore tiistaisena älynväläyksenä skumppa-lasien juomista. Siis mikä ihana miniloma, pieni arjen irtiotto!!

Kysymys kuuluu MIKSI en tee tätä enemmän, jos tapaaminen/irtiotto antaa mulle ihan huikeasti energiaa?

Muista, tehdä enemmän irtiottoja. Nyt ja aina.

Muikkariterkuin Elisa


4 kommenttia :

 1. Irtiotot rules!
  Erittäin helposti sitä vaan kangistuu näihin peruskuvioihin. Ei vaatisi ihan hirveästi mennä vaikka torikahveille, keskustaan pyörimään tai tehdä jotain pientä. Suurin vaivahan on se liikkeelle ponnistus ja sen jälkeen homma onkin pelkkää piristystä.

  VastaaPoista
 2. Niin samaa mieltä kaavoihin kangistumisesta! Samat ruuat, kävelylenkit, jne....pitäisi enemmän kokeilla kaikissa asioissa uutta!

  Sama muuten pätee urheiluun....niin helposti sitä jää sohvalle vaikka lenkki/jumppa tekisi hyvää...

  LIIKKEELLE MARS, tää oli käsky itselleni loppu vuodeksi :)

  ILoa ihanalle!

  VastaaPoista
 3. Olikohan toi juuri se asia, mistä sulle puhuin viikko sitten. PITÄÄ nähdä ihmisiä, kukaan ei piristy yksin kotona möllöttämällä. kaksikin tuntia riittää.

  Mutta kuulosti ihanalta irtiotolta! JAtka samaa rataa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top