Weekly Report

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Viileä alkuviikko (=kesä) kääntyi hellelukemien hehkuun! Oi sitä onnea, en voi sanoin kuvailla! Ja se jatkuva vesisade alkoi hiukan närästää....jotta kyllä vaihtelu virkistää!!

Alkuviikko oli pojille yhtä kalastusta kun mökille saapui poikien kalastusmaanikkovaari. Minä ja ex anoppi toimimme kokkeina ja seuraneiteinä toisillemme kun perheen pojat seilasivat laineilla ja kalastivat meille ruokaa. Noh ruokaa saimme kahden päivän non stop kalastuksen jälkeen;  esikoinen sai n 2 kg hauen, jonka söimme hyvällä ruokahalulla uusien perunoiden kanssa.

Kirjoja luin kaksi: Jo Nesbon Verta Lumella ja Keplerin Hypnotisoija.

Mielenkiintoista oli myös huomata, että joidenkin ihmisten on vaikeaa hyväksyä toisten ihmisten ihmisten erilaisuutta. Onko se niin, että jos ei hyväksy itseään, on vaikeaa hyväksyä toisiakaan?

Loppuviikosta mökille saapui sisko perheineen sekä äitini! Möksällä elo suuremmalla porukalla oli varsin äänekästä ja ehkä osin myös - hetkellisesti- leppoisaa. Päivät killuivat ( vai pitäiskö sanoa lilluivat - sen verran paljon uimme :)) kuin ajan kuultamat muistot. Kiitos universumi!

Viikon aikana kulutettua (ei yksin)
- herneitä 7 l
- mansikoita 3 l
- jäätelöä n 5 l
- valkkaria 2 l

Oho tää mekko olikin vähän porno
Ihme, miracle!! Lapsi pesee ikkunoita!!

Viikon kadonneita saldo:
- yksi pojan kadonnut kalastuspakki täynnä uistimia kirjaston parkkipaikalta (rikosilmoitus tehty- ei löytynyt)
- yksi kadonnut vihkisormus ...etsinnät käynnissä  löytyi
- yhdet auton avaimet  löytyivät rintaliiveistä

Viikon karanneet
- yksi soutuvene....löytyi järveltä ja saatiin kiinni uiden

Että näin meillä! Iloa viikkoon...ja lepoa!

5 kommenttia :

 1. Sanoisin, että muuten hyvää settiä, mutta viiniä pitäisi kulua saman verran kuin herneitä ;)

  VastaaPoista
 2. Mä oon kans huolissani tosta viime viikon viinin kulutuksesta, taisi johtua siitä ex appivanhemmista ;) tsemppaan tällä viikolla ;)

  Tsemppiä sinnekin! Ei ole helppoa, niin vähän aikaa ja niin paljon tavoitteita!

  VastaaPoista
 3. Hih, ihanaa "sohlaamista". Niiiiiin tuttua!!! Jatkakaa samaan malliin.

  VastaaPoista
 4. :DD
  Olisin kyllä kanssa huolestunut tosta viininkulutuksesta. En uskalla ees lähtee laskemaan, kuinka monta litraa meni, kun meillä oli 1,5 viikkoa isännän kanssa yhteistä lomaa :D Taidetaan olla... ööö... keski-eurooppalaisia(?)
  Tänään loppui ukkokullan lomailu, ja mä lupaan tehdä ryhtiliikkeen; ainakin lupaan yrittää ;D
  Ihanaa viikkoa ihana Elisa!

  VastaaPoista
 5. Teillähän on ollut loistoviikko kaikkineen. Tuo on kyllä iso miinus, että joku varastaa lapsen kalastuspakin. Mutta sellaisia me ihmiset olemme. Ei pienintäkään ajatusta, että joku on jollekin tärkeä.
  Minulla on mennyt juhannuksesta kaksi viikkoa sairastaessa. Kova kuume iski keskiviikkona ennen juhannusta ja vasta viime viikolla keskiviikkona oli ensimmäinen päivä, ettei kuume noussut yli 38 asteen. Aika rankkaa tässä iässä sairastaa....mutta taitaa olla totta, että kun on sairastanut yhden keuhkokuumeen, erilaiset hengitystiesairaudet tuntuvat tulevat nopeasti ja rajuina.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top