Weekly Report

maanantai 27. heinäkuuta 2015

Viikko oli melkoisen tuulinen, vihelsi kuin myrskyävässä laivassa - kiikkasi ja keikkasi. Tuntui, että mun aivot olivat aivan yli äyräitten täynnä tietoa, ja että yhtään lisää en pystynyt vastaanottamaan. Enough is enough. Voisin kirjoittaa tästä romaanin mutta en jaksa. Olen päättänyt katsoa eteenpäin ja lopettaa marmattamisen- olla kelpo duunari, sankari ja taistelija. En anna periksi :).

Olen ollut töissä kaksi viikkoa. En olisi uskonut, että näin lyhyessä ajassa voin turhautua arkeeni ja työhön. Ihan hävettää tunnustaa. Mutta nyt on kyllä sellainen olo, että tätä osastoa olen saanut kyllin ja tarpeeksi. Kauheeta, entäs jos olenkin kyllästynyt omaan elämääni?  Olo oli kuin häkkiin suljetulla eläimellä. Haluan pois arjestani jonkun toisen arkeen, mielellään melko pikaisesti. 

Ehkä syynä on se, että mulla on uusi työ ja töissä on yllättäviä pitkiä sairaslomia...ehkä tämä tästä. I hope so.   

Viikonloppu oli onneksi hyvin voimaannuttava. Perjantaina katsoimme poikien kanssa leffan The Theory of Everything. Tykättiin kaikki ja suorastaan ihmettelin, että pojatkin jaksoivat ja malttoivat. Niin ja  Edward "Eddie" Redmayne näytteli ihan huikeasti!!!  33-vuotias näyttelijä onnistui yhtä hyvin tulkkaamaan nuorta, elinvoimaista, palavasti ihastuvaa ja mieluusti kaverien kanssa juopottelevaa nörttinuorukaista kuin lopulta pahentuvan ALS-taudin kourissa riutuvaa keski-ikäistä miestä, joka on kolmen lapsen isä, aikamme arvostetuimpia ajattelijoita ja silti kaitsijan tarpeessa siinä missä lapsensakin. Neljä tähteä!

Lauantaiaamuna lähdin mökille kaksin äidin kanssa- harvinaista herkkua! Olin vielä launtaina aika väsyisä ja voipuisa, mutta jokin kumma rauha mut valtasi heti taas kun mökille pääsin. Oliko se taas se etäisyys "arjesta" vai mikä? Who knows?

Juteltiin syntyjä syviä, parannettiin maailmaa (äitinihän on viisas nainen & välillä the guru), saunottiin ja syötiin kanavokkia. Sunnuntaina kävimme Metsäkylän kartanossa ja Kahvila Leivintuvassa Hattulassa Aulangon kupeessa. Mikä sympaattinen paikka! Vanhaan leivintupaan rakennetussa kahvilassa aika oikeasti hetkeksi pysähtyi. Söimme pannukakkua vailla vertaa, luimme kahvilassa olevia vanhoja naisten lehtiä mm vuodelta 1939 ja 70. Ihailimme vanhoja tavaroita ja sisustusta.

Aivan kahvilan vieressä Metsäkylän Navetan pihalla ihastutti  isossa aitauksessa alpakat ja ihanat aasit (jotenkin samaistun niihin...). Itse Navetassa on kauppa, josta löytyy remontoimiseen kaikenlaista ostettavaa, kuten mm. vanhoja ovia, ikkunoita, ikkunapokia, vetimiä, pistokerasioita, lamppuja ja paljon muutakin mielenkiintoista hypisteltävää, isoista, jykevistä ja vanhoista pöydistä aina pienen pieniin ruuveihin ja remontoimisessa käytettäviin osiin. Kandee pipahtaa, jos ajelee H:linnan suunnalla!

Ei kun kohti arkea. Näillä mennään ja vielä on kesää jäljellä :)...
Iloa viikkoon!


Viikonlopun kampaus = sykeröNo en oo
Mäkin haluan tuon erityisen viehätysvoiman :D


5 kommenttia :

 1. Viikonloppusi kuulostaa ihanalta. Toivottavasti työturhautuminen on ohimenevää. Mukavaa viikkoa! Minä jatkan lomailua sateessa :(

  VastaaPoista
 2. Aulangolla mekin tuossa jokin aika sitten huristelimme :) Hei oonko kysynyt mistä tuo valkoinen hame on? Etsinnässä, mutta ei ole sattunut tielle :X

  VastaaPoista
 3. Kepponen: Oli kyllä voimia antava vilo,ja teki niin hyvää.
  Mäkin toivon, että työturhautuminen on ohimenevää, alka aina hankalaa tai jotain?
  Lomailoa sinne :D


  VastaaPoista
 4. Katja: Aulanko on ihana paikka, ne kävelyreitit ja Vanjavesi...ah!

  Hame on vanhaa Zaran mallistoa, varmaan saman tyyppistä vois löytää sieltä tai Mangosta edelleen. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top