Weekly Report

maanantai 31. elokuuta 2015
Viikko oli kaikessa tavallisuudessaan perussettiä, tosin ihan mukavaa sellaista!

Kokkausta tein yllättäen paljon....välillä sitä innostuu kokkailemaan enemmänkin. Viikon aikana tein uudella reseptillä täytettyjä kesäkurpitsoja, kasvispizzaa, inkivääristä tofu-kasvisvokkia ja pataleipää. Positiivista oli, ettei työpaikan ruokalassa tarvinnut syödä, eväitä oli joka päivälle.

Olin myös aktiivinen lukemisen saralla. Luin kaksi kirjaa...joista erityisesti toinen oli loistava. Taina Latvalan Välimatkan aiheena on äidin ja tyttären suhde, joka on yllättävän vaikea ja ja silti yleinen aihe naiskirjailijoilla. Aihehan on lukijalle niin henkilökohtainen, että vaikka samojakin tuntoja käsitellään, ei kirja aina kolahda. En ainakaan tietoisesti tämän kirjan kohdalla samaistunut kumpaankaan naiseen, mutta minua miellytti kirjassa  erityisesti jokseenkin tasapuolinen kohtelu, koska kummastakaan ei tehty syyllistä/viatonta. Välimatkan äidillä ja tyttärellä on erimielisyytensä eikä lomamatka Teneriffallekaan suju auvoisen yhteisymmärryksen hengessä, mutta heidän välillään on myös kunnioitusta, rakkautta ja halua ymmärtää. Helmikirja!

Viikonloppuna sain viettää laatuaikaa erityisesti kuopuksen kanssa, esikoisen ollessa turnauksessa isänsä kanssa. Teimme pyörälenkkejä kivaan kahvilaan ja pelasimme tennistä. Todella tarpeellista ja ihanaa! Sitä nuoren miehen höpötystä ja huolettomuutta, niitä ääneen pohdittuja juttuja oli niin riemastuttavaa imeä itseensä. On se niin muru, se poika!

Samettista iltaa istuin exän nyksän kanssa. Kivaa sekin!

Esikoinen oli sunnuntaina kuin pieni loistava aurinko. Hänen joukkueensa oli voittanut 16 joukkueen turnauksessa kultaiset pystit! Sitä riemua!! Snif! Ihana pikkumies!


Tänään olisin tarvinnut itselleni nostolaitteen jotta olisin päässyt ylös....no kahvin voimalla tää varmasti tästä! Iloa viikkoon itse kullekin!

6 kommenttia :

 1. Nostan hattua sille, että sinulla on hyvät välit exään ja jopa exän nyxään. Olen aivan varma, että nettovoittajat ovat pojat.
  Iloa maanantaihin!

  VastaaPoista
 2. Mustakin on huippua, että pystytte olemaan hyvissä väleissä eksän ja sen nyksän kanssa. Oot super (siinäkin)!
  Ja pienet pojat ja niiden höpötykset ja riemunaiheet... ♥ Äiti-poika -aika on niin tärkeää ja toi pokaali oli mahtava juttu!
  Puss ja puhtia uuteen viikkoon!!

  VastaaPoista
 3. Mehun juonti pokaalista oli niin suloista <3
  Hyvät välit jee!! Nostolaite plää!!

  VastaaPoista
 4. Hienoo, että ootte hyvissä väleissä exän kanssa ❤️ Niin parasta teidän pojille!!
  Kesäkurpitsaa ja muita vihanneksia on täälläkin kulutettu (oluen ja siiderin kyytipoikana :D) Nyt oikeesti olis aika jättää huonot kesätavat ;)
  Ihanaista tiistaita; toivottavasti pääsit ylös ilman nostolaitetta :D

  VastaaPoista
 5. Kepponen: Voi kiitos, musta tuntuu että aika on tehnyt tehtävänsä. Ja nyksä on ihan huipputyyppi :)

  Tuula: Kyllä niitä rakastaa NIIN kauheasti, ei niitä muuten jaksaisi :D!
  Sinnekin mitä mukavinta uutta viikkoa....kohta onneksi jo ke!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Helmi: Pieni poika ottaa mallia isoista pojista....:D

  Suvi: Munkin rankalaistyylinen elämä pitää lopetella nyt kun kesä on ohi. Kuinka harmillista mutta ah niin tervehenkistä ;D

  Mun nostolaite taitaa olla kahvinkeitin, joka aamu!!
  ILoa viikkoon!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top