Miss you mökki

sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Jos eilinen meni tennishallilla, tänään meillä on ONNEKSI paljon löysää aikaa.  Ihana ajatella, että tänään voi vain olla ja tehdä juuri sitä mitä mieleen juolahtaa tai olla tekemättä.

Jotkut ihmiset nauttivat täysistä kalentereista ja aktiivielämästä, mutta minä nautin siitä, että elämässä on AIKAA vain olla.

En tiedä mistä tämä johtuu, mutta mulla on ollut noin pari viikkoa rauhaton olo. Epäilen, että tämä rauhattomuus johtuu siitä, etten ole päässyt pitkään aikaan mökille. Siellä minä vain kertakaikkiaan rentoudun eri tavalla kuin kaupungissa, siellä mun mieli aidosti lepää. Täällä kaupungissa pojilla on miltei joka päivä joku harrastus, kämppä on jatkuvassa "tarttis tehdä jotain" - tilassa, takaraivossa risteilee koko ajan tekemättömät kotityöt (esim kesävaatteiden kaseeraus jne)

Leppoisaa tai aktiivista sunnuntaita - ihan miten sinä haluat :)
Tää laittaa nyt pannarin uuniin. Lähtee ehkä sauvakävelylenkille tai sitten ei.
Ja ottaa tummalla huumorilla varustettu kirja "Hyvä aviomies" käteen.
Vaatekaapin siivous ei taida olla tämän päivän homma. Päivä se on huomennakin.


Miss you mökki 
.

4 kommenttia :

  1. Samanlainan mökkifani ja löysän ajan ystävä täällä :) On niin ihanaa, kun joskus on sellaisia päiviä, että saa vaan olla. Juoda kahvia (tai viiniä), lukea kirjaa, kääntää kylkeä, käydä pihalla tai olla käymättä. Ah, se vasta on elämää :)

    VastaaPoista
  2. Minä niin tykkäisin kanssa siitä, että voin vaan olla ilman pakottavia aikatauluja. Tykkään venyä ja vanua ihan kotona, mutta meillä on niin hirvittävän paljon projekteja puolitiessä, että pitäisi lähteä jonnekkin muualla, että pystyisi kunnolla rentoutumaan.

    VastaaPoista
  3. OLEMINEN on ihan parasta! ♥

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top