Oh what a happy day

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Pieni lepohetki Seiskan parissa. Aurinko mölläsi taivaan täydeltä ja lämpötila kohosi kesäisiin lukemiin. Se näkyi mm pukeutumisessa :) 

Pingismatsi

Siskoni on Peppi Pitkätossu, jaksaa nostaa mm hevosen

ELossa!!

Rakkaus

Mussu 
Päästiin vielä syömään ulkona jee
Kyllä syksyinen luonto ja metsä ovat kauniita. Syksyssä on ihan oma tunnelmansa, josta tykkään vuosi vuodelta yhä enemmän ja enemmän. Hassua, kuinka metsäkin voi olla niin erilainen eri vuodenaikoina. Värit, tuoksut ja kaikki....

Muutenkin oli hyvä fiilis, tehtiin koko porukka paljon hommia- lapset  myös. Saatiin paljon aikaiseksi, veden tyhjennystä veneestä, veneen kääntämistä, ulkokalusteiden siirtoa autotalliin, kaappien tyhjentämistä, pumppu jne. Työnteon päälle hyvää ruokaa ja herkkuja.  Avot.

Vähän oli - ilon lisäksi - haikeutta ilmassa. Mökkitalkoitten myötä mökki laitettiin talviteloille ja pakettiin - ja samalla sanottiin heipat.  Hyvästelin viikonlopun aikana kaiken mielessäni. Viimeiset löylyt ja goodbye! Hei vaan järvi ja kuikat. Rakas laituri nähdään taas. Järvimaisema, voi kuinka sua ikävöinkään jo, niin että sattuu. Olen herkkis joo. :)

Ensi vuonna tavataan mökki. Nyt kun en pääse mökille, ehkä sosiaalinen elämäni räjähtää uuteen kukoistukseen, who knows...näillä mennään. Olen avoin ja valmis kohtaamaan uusia juttuja. :)

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top