Weekly Report

maanantai 28. syyskuuta 2015


Heippi vaan kaikille! Monilta osin tosi kiva viikko vaikka vakavia ajatuksia ja pohtimista leijui ilmassa! Niin paljon tunteita ja ajatuksia ja niin vähän aikaa..... 

VIIKON YLLÄTYS: Monen viikon itsemotivoinnin jälkeen löysin itseni tällä viikolla - tadaa - USKOMATTOMAT 2 krt lenkiltä ja 1 krt punttisalilta! Se oli jotain aivan huippista.....sitä hyvänolon fiilistä -sitä ei voi sanoin kuvailla! Kyllä se vaan on niin, että ihminen on luotu liikkumaan! Pakko uskoa! Sohvalla löhöily - niin mukavaa kuin se onkin- ei tuo samaa endorfiiniruisketta!


VIIKON ILOT: Perjantai-iltana mulla oli HOME ALONE ilta ja hemmottelin itseni piloille. Tein jalkakylvyn, ihokuorinnan, ajoin karvakkeet, lakkasin kynnet, söin pizzaa ja siemailin teetä, ja simahdin klo 22. Itsestään pitää pitää hyvää huolta - niin se vaan on! Jos sitä ei tee itse, kuka sitten?

Viikkoon kuului myös paljon naisenergiaa, näin rakkaita ihmisiä monin kappalein.
Sunnuntai oli yhtä juhlaa, aamulla tapasin pitkän tauon jälkeen brunssi/aamupalatyttöni. Olemme käynnistelemässä mitä mainiointa sunnuntaitraditioamme, jonka mukaisesti testaamme uusia brunssi - tai aamupalapaikkoja Helsingissä. Oli niin mukavaa ja juttu lensi.

Myöhemmin päivällä saimme vieraaksi siskon perheineen. Siskon tyttö roikkui mun kaulassa vai menikö se toiste päin? Joka tapauksessa sekä lapset että aikuiset nauttivat.

VIIKON LÖYTÖ: Oli kirjastosta lainattu kirja Sara Karlssonin ja Pia Sievisen Hyvän elämän anatomia. Vaikka kirjassa oli paljon samaa kuin muissakin vetovoimanlakiteoksissa, kuvitus ja esilleenpaino miellytti.

Muistetaan siis:
      
Ajatuksemme eivät ajattele meitä, me ajattelemme niitä. Vaikkemme aina huomaa tekemiämme valintoja, me todella valitsemme itse suhtautumisemme pilviseen päivään, sateeseen, aurinkoon, kadulla kohtaamiimme ihmisiin, ruuhkaan, muuttuneisiin suunnitelmiin, nauttimaamme ravintoon, kehoomme, taitoihimme.
Ruokkiessamme jonkinlaista energiaa, kutsumme luoksemme lisää ajatuksia ja tapahtumia, jotka vastaavat energiaamme. Poimimme kaupungin vilinästä tapahtumat ja ihmiset, joiden kanssa meillä on energeettisesti jotain yhteistä.
Voimme havainnollistaa tätä itsellemme helposti keskittymällä ajattelemaan jotain tiettyä väriä, vaikka keltaista, ja katsoa sitten, miten nopeasti alamme nähdä kyseistä väriä ympärillämme: valotauluissa, polkupyörissä, ohikulkijan lenkkitossuissa. Aiemmin harmaan hallitsema kaupunki on yhtäkkiä täynnä keltaisia pilkkuja.
Näin subjektiivinen on todellisuutemme kaikkien asioiden suhteen. Kohtaamme sitä, mihin kulloinkin keskitymme.

Rakkautta viikkoon!

4 kommenttia :

 1. Loisto viikko, sanoisin. Toivottavasti tuleva jatkuu yhtä mukavana.

  VastaaPoista
 2. Monta kivaa juttua! :) Ja tuo kuvan mekko + sinä olette loistava yhdistelmä!
  Säkenöivää viikkoa ♥

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja asioita viikossasi! :) Ja olet niin oikeassa, taas: liikunta tekee TOSI hyvää, sekä keholle että mielelle. Tänä aamuna klo 5 lähdin koiran kanssa tunnin supervauhdikkaalle kävelylenkille, ja kylläpä olikin taas hyvä olo sen jälkeen. Tuntui, että energia oli vain lisääntynyt, vaikka toisin voisi kuvitella. Mut joo, kyllä mä myös HYVIN mielelläni makailen sohvalla/sängyssä! ♥ Parasta kuitenkin on, jos ennen sitä on harrastanut liikuntaa jossain muodossa. Ihanaa viikkoa sulle, ihana Elisa! ♥

  VastaaPoista
 4. Hyvä viikko selvästikin ja hienoa tuo liikkumisesi. Kyllä minäkin tsemppaan itseni taas liikkeelle, kunhan jalka antaa myöden.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top