Ostohyvitys rulettaa (oikeasti)

perjantai 9. lokakuuta 2015

Vihdoin tuli kokeiltua Buzzadorina Ostohyvitys-palvelua, jota hehkutettu monessakin blogissa.

Tämä nettikaupoissa mielellään ostoksensa suorittava mukavuudenhaluinen leidi testasi Buzzadorina  virtuaalisen bonuskortin tapaan toimivaa palvelua. Ostohyvitys.fi on verkkokauppojen bonus-kortti eli ilmainen palvelu, jolla saa rahaa takaisin verkossa tekemistään ostoksista. Käyttö on helppoa - riittää, että siirtyy haluamansa verkkokaupan sivuille Ostohyvitys.fi-palvelun kautta.

Listan kaikista mukana olevista liikkeistä löydät täältä. Bonus vaihtelee riippuen verkkokaupasta; parhaimmillaan se on yli 10%. Ostohyvitys maksetaan rahana pankkitilillesi. Lisäksi Ostohyvityksen sivuilta löytyy lukematon määrä alekoodeja ja tarjouksia verkkokauppojen sivuille.

Loin itselleni käyttäjätunnuksen palveluun (se oli helppoa ja ilmaista)  ja tein testitilauksen Zalandosta 2 viikkoa sitten ja tilasin kokeiltaaksi aivan ihanan Tiger of Swedenin tekoturkistakin, jota olen kuolannut ja johon mulle ei ole varaa.....mutta voihan sitä aina kokeilla päälleen :D


Takki saapui tilauksesta n 3-4 työpäivän kuluessa ja kaikki sujui ihan mainosti. Takki oli juuri niin ihana kuin ajattelinkin (mutta tällä kertaa jouduin valitettavasti palauttamaan sen kauppaan takasin). 

ps

 Ostohyvityksen käytössä on pari juttua, jotka kannattaa muistaa:
-Jotta ostohyvityksen saa, tulee olla kirjautunut ostohyvityksen sivuille ja siirtyä kauppiaan sivulle tuota kautta. Kesken ostoksen tekemisen ei tule käydä muilla sivuilla. -Selaimessa ei saa olla käytössä mainostenesto-osia. (Älkää multa kysykö, mitä ne on. Meillä ei ainakaan sellaisia ole) -Ostoksia tehdessä ei saa käyttää muita, kuin Ostohyvityksen sivuilta löytyviä alekoodeja. (Mutta tuolla sivustolla niitä on paljon tarjolla. :) )

Järkeviä ostoksia itse kullekin :)!

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top