Päivän viisi parasta

perjantai 23. lokakuuta 2015

- toivottavasti paremmat yöunet, joihin aion testata nyt b-vitamiinia ja magnesiumia (kiitos vinkeistä!)
- villasukat, jotka otettu käyttöön. Olen vahva villasukkafani. Lämpimät jalat, parempi mieli!
- Palvelija- teatteriesitys Kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä. Tykkäsin vaikka ehkä odotin aavistuksen verran enemmän, niin ylistävät arviot näytelmä oli saanut. Teatterin eka puoli oli komiikkaa ja toinen puolisko enemmänkin draamaa....Palvelija herätti paljon ajatuksia. Kuinka pienestä on kiinni, että ihminen saattaa joutua syöksykierteeseen. Kuinka toiset ihmiset jaksavat väsymättä palvella päivästä toiseen muita? Ja kuinka paljon palvelualan ammattilaisia oikeastaan onkaan, kun asiaa tarkemmin ajattelee. Jos joku on kuitenkin varmaa, on se että Martti Suosalo on yksinkertaisesti HUIKEA. Hän on ilman muuta Suomen näyttelijäkavalkadin kärkijoukoissa. Mies joka taipuu moneen. Palvelija osoitti jälleen kerran sen, kuinka mies yksinkertaisen loistavasti vaihtaa roolia hetkessä henkilöstä toiseen. Kiitos mahtavalle teatteriseuralle!
- Lidlin puhdistusmaito kasvoille - hinta 2,5 eur. Oikeasti kelpotuote!
- stressin loivennuskeinot täältä
Teatteriskumppa
-

4 kommenttia :

 1. Näin Palvelijan myös. Kyllä se upea esitys oli, mutta
  niin paljon täynnä pulppuvia juttuja, että menivät pian ohi. Suosalo mahtava toki!
  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä parempiin uniin! Mulla magnesium on auttanut nukkumaan paremmin ja se myös pitää loitolla rytmihäiriöt, krampit ja elohiiret. Hermostolle ja lihaksille tärkeä hivenaine :)
  Puss ja hyvää oloa!!

  VastaaPoista
 3. Hyviltä kuulostavat nuo parhaat! Toivottavasti unen laatu paranee. Sitähän sanotaan, että jos herää keskellä yötä ihan virkeänä se on merkki masennuksesta, joten tarkkaile tilannetta ja ota yhteys lääkäriin, jos heräily yöllä jatkuu. Villasukat on kyllä ihan parasta jaloille. Nuo Lidlin kauneustuotteet on hyviä. Kokeilin heidän päivävoidettaan ja tykästyin kovin. Ostan sitä kyllä uudelleenkin.
  Oikein ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Mulla on myös lippu tuonne Palvelijaan, mutta vasta marraskuun lopulle.

  Toivottavasti nukut paremmin!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top