Syksyn must hankinnat - part 2

perjantai 2. lokakuuta 2015

Vaikka en ole aikatauluihminen ollenkaan (jos saisin päättää, eläisin ilman kelloa), syksyisin minäkin taas tajuan, että aika on ainoa todellinen mittayksikkömme.  Tämän vuotinen yllättävä intiaanikesä on saanut minut käyttämään kesävaatteita vielä syyskuun puolellakin, mutta viimeistään viime viikolla tajusin että syksy on täällä, halusimme tahi ei. Kun aamulla lähtee ovesta ulos ja asteita voi olla huikeat 5. Tarvitsee siis tehdä jotain.

Olenkin alkanut katsoa jo eteenpäin, ja erityisesti alaspäin. Jalkoihini.
Onkin tullut aika lennähtää postaussarjan toiseen osaan: "Syksyn must hankinnat osa II".  Mitä päälle nyt kun viileät kelit ja syyssateet ovat alkaneet? Tai tarkemmin sanottuna, mitä jalkani haluavat?

Talvikenkien hankinnassa kannattaa olla ennemminkin järkevä kuin kevytkenkäinen. Tämä ihan jo siksi, jos ajatellaan kenkien hintaa per käyttökerta. Vaikka kaupassa glitterillä päällystetyt saapikkaat voivat näyttää hurjan hauskoilta tai mokkanahkaiset nilkuurit cooleista cooleimmalta - mitä niillä oikeasti tekee räntäsateella? Ja kuinka monta kertaa niitä oikeasti käyttää syksyn ja talven aikana?

Mustat nahkaiset nilkkurit tai talvisaappaat ovat kannattava investointi pitkällä aikavälillä. Mustat nilkkurit sopivat hyvin yhteen oikeastaan kaiken kanssa pillifarkkujen, suuren midi hameen, mekon, tai vaikka kulutettujen boyfriend farkkujen kanssa. Vain taivas ja mielikuvitus ovat rajana!

SUMMA SUMMARUM: MUSTAT NILKKURIT OSTOON. Ymmärrän, jos suositteluni vaikuttavat teistä hiukan ehdottomilta tai jopa määräileviltä, tiedän että osa teistä voi nyt olla kovin hämmentynyt ehkä jopa typertynyt. Mutta no worries, kaikki eivät ole vielä valmiita nilkkuri-innovaatioon, kaikki eivät voi ymmärtää nilkkurielämän  erikoisia nyansseja, ja teillä on oikeus elää valitsemaanne elämää esim ruskeissa töppösissä tai punaisissa plyysitossuissa.  Te näette valon ehkä joskus myöhemmin - jos milloinkaan. Onnettomampana eläsitte, mutta eläisitte silti. Kenenkään sisäistä kehitystä ei voi kiiruhtaa, se tie on jokaisen itse taivallettava. Tsemppiä valitsemallanne tiellä!

Muutama lempparini:


Viime vuotiset H&m nilkkurini ovat olleet iloinen yllätys. Nahkaa, oikeasti hyvä ja istuva lesti ja ulkonäkökin erittäin jees!
Toiset lempparini ovat wondersin super mukavat kengät, wondersin kengissä on maailman paras lesti - niin se vain on!!
Klik


http://www.hm.com/fi/product/31700?article=31700-A


http://www.boozt.com/fi/fi/wonders/m-1704_11316555/11316563?navId=60263&group=brandwall
Pomottelevin terkuin
Elisa

4 kommenttia :

 1. Top on vinkkejä sulla, kuten aina! Itse asiassa itselläni juuri toista päivää jalassa Wondersin nilkkurit, niissä on hyvä lesti! http://www.boozt.com/fi/fi/wonders/i-5305_11316693/11316706?navId=60263&group=brandwall Tässä on vähän paksumpi korko, mutta toki minulla on myös sirommat nilkkurit kotona, jalanjäljilläsi kun kuljen. :)

  VastaaPoista
 2. Riikka: Hah :) kyllä me tiedetään ne parhaat lestit! Tsekkasin noi vinkkaamasi wonderin nilkkurit, aivan ihanat! Mulla on (ehkä) etsinnässä vähän korkeammat nilkkurit ja itse asiassa hullareilla oli yhdet kivat wonderssit ;) Tais olla perjantain tarjous 99 eur.

  Iloa ja hyviä lestejä viikonloppuun!

  VastaaPoista
 3. Minä tarvitsen mustia nilkkureita aina kahdet
  -yhdet matalalla korolla ja saa olla vaikka vähän jykevämmätkin, lämpimällä vuorella
  -yhdet sirot, vähän korkeammalla korolla, nahkavuorella. Mun jalat on tulessa jos pidän vaikka villavuorisia kenkiä sisällä tuntia pidempään.

  Minun sellaiset ronskimpien nilkkureiden ehdoton ykkösmerkki on El Naturalista. Nämä ovat himotuslistallani: http://www.brandos.fi/colibrie-n495-black.html Elättelen toiveita, että niitä saisi jossain vaiheessa jollain tarjouksella. Ihan noin paljoa en olisi ainakaan vielä halukas investoimaan. Siitä huolimatta, että toistaiseksi nuo El Naturalistat ovat kestäneet parhaiten kulutusta. Ostin 3 vuotta sitten sekä avokkaat että nilkkurit. Avokkaat ovat eniten käyttämäni kengät, ne ovat niin hyvät että olen jopa reissuilla välillä vaihtanut niihin kävelukenkien sijasta. Ovat vieläkin erinomaisessa kunnossa. Nilkkurit on kuin uudet http://pikkukepponen.blogspot.fi/2012/09/kenkien-suurkuluttaja.html

  Täytyy tsekata Wondersit, en ole ikinä kokeillut niitä.

  VastaaPoista
 4. Kepponen, mun pitää laittaa korvan taakse El Naturista kengät, vaikuttavat hyviltä/laadukkailta. Mulle Wonders on ihan ykkönen jos etsin laadukasta kenkää. Itse asiassa pyrin ostamaan omat & poikien kengät aina alesta, joten tammikuun aleja odotellessa :D

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top