Weekly Report

maanantai 5. lokakuuta 2015

Viikko oli yhtä pimeässä tunnelissa talsimista, mutta onneksi viikon loppupuolella näin jo valoa! Ei siinä mitään, mutta välttis en haluisi ottaa tavaksi työpaikan vessassa itkemistä :(

Mietin myös sitä, että vaikka en ole tällä hetkellä kovin tyytyväinen kaikkeen universumin toimintaan, en ole lannistunutkaan. Ajattelen, että kohtaamme asioita syystä. Ja jos jokin juttu tulee uudelleen ja uudelleen eteen, ehkä silloin ei ole oppinut sitä, mikä on opittava. Ja jos totta puhutaan, tiedän mitä mun pitäisi tehdä....
Perjantaina tulin kotiin Lidlin kautta ja ruokakassi täyttyi erityisesti kreikan herkuista, suositukseni mm. kreikkalaiselle Frozen Jogurt jäätelölle, nam. Illalla katsottiin poikien ja heidän kamujensa kanssa Frozen leffa ja samalla dipattiin sipsejä ja kasviksia. Rennon kivaa, ja leffahan oli aivan ihana, erityisesti sen opetus: rakkaus voittaaa ja sulattaa jään. Illalla tuli vielä Vain Elämää, josta biisisuosikkini oli Sannin Ei.
Lauantai valkeni huippukauniina ja keksin lähteä heti aamusta sauvailemaan siihen taideteokseen, jota Suomen syksyksi kutsutaan. Päiväohjelmaa oli sen lisäksi esikoisen jalkapalloturnaus, ja illalla teimme vielä poikien kanssa viikkosiivouksen, katsoimme Possen, ja teimme ruuaksi tortilloja. Raahauduin myös punttisalille, jotta olin kyllä ihan super reipas.

Sunnuntaina juhlittiin siskon tyttöä ja loppuillan otin hyvin rennosti. Sohvalla lötköily riitti ohjelmaksi minikävelylenkin lisäksi.Iloa viikkoon!


VIIKON AJATUS
Asenne on se salainen voima,
joka työskentelee 24 tuntia
vuorokaudessa joko sinun
hyväksesi tai sinua vastaan.

8 kommenttia :

 1. Kylläpä sulla on ollut ahkera ja mukava viikonloppu! Mutta ehdottomasti pitää tehdä jotain, ettei tarvitse työpaikan vessassa itkeä. Se ei ole mukavaa. Tiedän kokemuksesta. Mukavaa viikkoa kauniissa syyssäässä!

  VastaaPoista
 2. Hehkeää uutta viikkoa! Toivotaan vähemmän työpaikan veskissä itkemistä ja enemmän kaikkea ihanaa.
  (Mä aloitin viikon pudottamalla lattialle työkaverin kiintolevyaseman, joten hyvin lähti käyntiin... aargh...)

  Puss! ♥

  VastaaPoista
 3. Ai säkin oot vessavollottaja?! Tervetuloa kerhoon! Ei se kivaa oo....
  Tällä viikolla ON parempi fiilis, mä uskon vakaasti siihen. Puhallan täältä niitä keltaisia ( ;) ) pilkahduksia sinnekinpäin... *puuh*

  VastaaPoista
 4. Sari: Oli ihan voimaannuttava viikonloppu, onneksi, ja tuli niin tarpeeseen! Onneksi itkut toivottavasti tältä erää itketty, I hope!

  Sinne valoisaa syysviikkoa, nautitaan upeista keleistä!

  Tuula: Joo, tää viikko vois tuoda tullessa jotain valoisaa....Tietty jokaisen tielle sattuu paljon erilaisia asioita. Osa on hyviä, osa ihania, osa kurjia, osa surullisia. Yhteistä niille on, ettemme useinkaan voi juuri vaikuttaa niihin. Mutta voimme vaikuttaa ajatuksiimme niistä. Niitä yritän tässä työstä :D Puss!

  Onneksi vain kiintolevy eikä tietokone ;D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Helmi keltaisista pilkahduksista, tulivat perille auringon muodossa ;D

  Kai se vain on niin että vessassa nauramis- ja itkemisviikot kuuluvat elämään....niin ne tyynet ja myrskyt vaihtelee....pääasia, että perusvire pysyis positiivisena.

  Mutta joo TÄSTÄ VIIKOSTA TULEE HYVÄ, tulee ihan varmasti!!!

  VastaaPoista
 6. Voimia ja iloa viikkoon! Toivon ettei ole syytä vessassa itkuun lainkaan.

  Itselläni oli kanssa vähän sellainen vessassa viettoviikko, mutta fiilikset olivat lähinnä sellaisia, että mihinkä purkaisin agressioni. Saisinko kokeilla voiko pöntön potkia rikki? yöantaja pääsi jälleen yllättämään ja kun nielin yllätyksen uudesta työstäni selvisi perästä päin, että saankin vielä siivota uuden työn kanssa samaan aikaan edellisen paikan sotkuja "kerro nää vähän ikävät yksityiskohdat vielä viimeiseksi hommaksesi".

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kivalta sun vknloppu. "Ei" oli tosiaan paras kappale "Vain elämää"-ohjelmassa. Se on muutenkin parhaita ohjelmia. Odotan innolla Paven ja Anssin päivää!

  VastaaPoista
 8. Huh, suorastaan hengästyttävä tuo viikonloppusi :D Respect!

  "Ja jos jokin juttu tulee uudelleen ja uudelleen eteen, ehkä silloin ei ole oppinut sitä, mikä on opittava." Kuinka ihana lause! ♥ Jotenkin lohdullista ajatella juuri noin. Se antaa merkityksen tälle loputtomalle(?) pään seinään hakkaamiselle. Kiitos tuosta, ja ihanaa viikkoa sinulle! ♥ Ja ehdottomasti paljon valoa sinne tunnelin päähän!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top