Tip tap tip tap

torstai 26. marraskuuta 2015

Kinttupolut jakoi mainioita marraskuun selätysvinkkejä meille, käykäähän lukemassa.

Tiesittehän, että tuleva viikonloppu on yksi vilkkaimpia pikkujouluviikonloppuja?  Pikkujoulut ovat siinä mielessä vaarallisia juhlia, että niissä on (liian) helppo mokailla. Ja kun kerran mokaat, olet auttamattomasti poissa työpaikan "inside"-piireistä ja urakehityskin tyssää sitten siihen.

Koska tarvitsette varmasti pikkujouluvinkkejäni, jakelen niitä teille. Ohjeitani kannattaa kuunnella, koska kirjoitan vain erittäin korkealaatuisia ja omintakeisia ajatuksia.

Vinkit pikkujouluihin:

1. laittaudu kunnolla, mutta älä laita päälle minihametta tai turkoosia luomiväriä. Ai miksikö? Et halua näyttää itänaapurin naiselta, joka pitää aina liian lyhyitä minihameita, meikkaa turkoosilla luomivärillä, käyttää liian korkeita piikkareita ja voimakasta hajuvettä
2. tasokkaat tukevat alusasut peittävät vartalon virheet (näitä saa Lidlistä)
3. vaikka sinulla olisi mitä näyttää, sitä ei tarvitse näyttää työkavereille (ellet halua ylennystä, tällöin voit harjottaa avonaisen kaula-aukon lupailevaa sormeilua.). Mutta noin niin kuin muutoin, unohda eroottinen napapaita tms paljaan pinnan näyttäminen!
4. lotraa kohtuudella. Posken lepuuttaminen saniteettitilojen viileää posliinia vasten myöhemmin illasta ei ole mukavaa. Kenellekään.
5. istu hiljaa ja vaiti sivussa, maleksi muista etäämmällä, älä puhu liikaa kenellekään, vastaa yksisanaisesti jos sinulta jotain kysytään, ei sinun juttujasi kukaan kuitenkaan jaksa kuunnella. Hymyile vain nätisti ja salaperäisesti. Muista tämä!
6. ei liian korkeita korkoja. Alkoholi ja piikkarit tottumattomissa jaloissa ovat tappava yhdistelmä.
7. älä mene jatkoille vaan lähde tyylikkäästi kohtuullisen aikaisin (klo 1) kotiin snakarin kautta
8. älä juo väkeviä.  Jos viina on ilmaista, juo kaksin käsin.
9. älä villiinny tai tanssi, ellet osaa oikeasti tanssia. Hytkyminen on eri asia kuin tanssi. Pikkujouluissa otetaan usein valokuvia, jotka julkaistaan henkilöstölehdessä.
10. varo miehiä, jotka käyttävät voimasta after shavea, koska heillä on jotakin peitettävää.
11. riehakasta iltaa ja have superfun!

Ollos hyvä! Toivottavasti tästä oli taas apua – ja tietysti olikin!

5 kommenttia :

 1. Meillä onkin pikkujoulut perjantaina, joten kiitos näistä. Toi turkoosi luomeen ei olisi tullut mieleen, mutta kiitos varoituksesta ;)

  t. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukijoitteni maine ennen kaikkea. Ollos hyvä.
   Hauskoja pikkujouluja myös!

   Poista
 2. Minulla on tosi toimiva vinkki, yhdellä ja ainoalla pärjää: mene pikkujouluihin autolla ja aja sillä kotiin (ei humalassa!) Tuolla välttää kaikki muut paitsi pukeutumisylilyönnit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä fiksu nainen! Toi on ehkä järkevin neuvo koskaan, noin juurikin kannattaa toimia! En tosin ole tehnyt noin kertaakaan!

   Meidän työpaikan pikkujoulujen ongelma on ilmainen skumppa (ja salmarit). Niitä on (liian) hyvin usein tarjolla. Onneksi aika usein osaan lähteä ajoissa kotiin, eikä ylilyöntejä ole sattunut kuin kerran.

   Olin tuolloin ylitunteellisella tuulella ja hiukan itkeskelinkin (olin silloin juuri eroamassa), tilitin elämääni/haasteita melko etäiselle miespuoliselle työkaverille, joka kyllä erittäin empaattisesti kuunteli mua. HIUKAN harmitti jälkikäteen vaikka mitään pahaa ei tapahtunut....

   Poista
  2. Minulla ei maha kestä edelleenkään alkoholia, ehkä sen lasillinen menee. Se helpottaa kummasti selviä juhlia :)

   Sellaiset uudet piirteet olen myös havainnut, että olen todella kysyttyä seuraa, kun mennään töistä jonnekkin ja etenkin kotiinpäin. Vielä ei kuitenkaan kukaan ole muuttanut valitettavan aikaisin kotiin lähtevän kuljetuspalvelun takia Itä-Helsinkiin. Sitten ne humalaisimmatkin muistavat, että olen selvin päin, niin avautumisten määrä on vähentynyt rajusti. Kukaan ei hauku mulle työkavereita eikä pomoa :D Yksi vakioavautuja on vielä, mutta koska aiheena on se, kuinka kaikin puolin hieno nainen minä olenkaan, jaksan aina pari kertaa vuoteen kuunnella sen ;)

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top