Weekly Report

maanantai 30. marraskuuta 2015

Viikko oli ulkoisesta harmaudesta huolimatta ihan OK, antaisin 8 kouluarvosanaksi.
Löytö Zaran alelaarista 17 eur

Voitto kotiin


- poikien kanssa oli kaikenlaista vääntöä ja sunnuntaina järjestimme exän ja lapsien kanssa perhekokouksen. Teroitimme koulun tärkeyttä, että harrastukset tulevat kakkosena. Mietimme, miten voisimme asua yhdessä rauhassa ja ilman (veljes)riitoja. Pojat tekivät ehdotuksia, olivat mukana jo ihan täysvertaisina kokoustajina. Jotenkin kokous tuntui uudelta alulta.
- jännitin työpaikkani puolesta ja sain hyviä uutisia. Uusi alku tavallaan tämäkin.
- mietin tukkani tulevaisuutta. Kyllästyttää tää riippatukka.....turhanpäiväisyyksiin on helppo siirtää isommat murheet, vai mitä?
- esikoisen joukkue voitti yhden pelin ja hävisi toisen - c'est la vie. Tappioista oppii yhtä paljon kuin voitoista.
- olin niin ylpeä kuopuksesta, että olisin voinut poksahtaa. Poika voitti turnauksen! (Viime kerralla hän hävisi kaikki pelit ja nyt näin....ihan huikeeta.)
- ihastuin semisti esikoisen painivalmentajaan. Näitä esikoisen treenejä ei missaa kovinkaan moni joukkueen äiti. Tämä valmentaja todellakin osaa ottaa oman tilan ja valmentaa kundeja topakasti raikkaalla huumorilla höystettynä. Meitä äitifaneja on aikas monta......:)
- ostin kaksi joululahjaa
- ruokalista sisälsi mm. lohikeittoa, porkkanasosekeittoa, tomaattipastaa ja kanaa/riisia
- viikon TEKO: Kaunokirjallisuuden Finlandian voittaneen Laura Lindstedtin palkintopuhe. Hän oli ajan hermoilla ja osasi ottaa paikkansa. Arvostan!
- päikkärit

Viikon tv-sarja: SILTA ja sen huikea vika jakso!

Viikon ajatus: Elät pitempään heti kun ymmärrät, että kaikki aika, jonka olet onnettomana, menee ihan hukkaan.
-Ruth E. Renkl

Viikon elokuva: YLE Areenan Rakkaus. Lämmin ja kaunis elokuva, JOKA KERTOO MITÄ RAKKAUS OIKEASTI ON. 

Epäonnetonta viikkoa ;)

15 kommenttia :

 1. Kannatus lasten urheiluvalmentajille! Viime keväänä esikoisen uimakoulua veti aikas söpö ranskalaistaustainen mies. En tainnut olla ainoa, joka salaa tuijotteli tyyppiä :D Ehdoton piristys oli hän!
  Ja ihanuuksia nuo lasten urheilut, voittoineen ja tappioineen! Siinä oppii ehkä jotain oleellista. Aina ei voi voittaa, mutta pääasia, että yrittää :)
  Puss uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat valmentajat ovat todellakin ehdoton piristys ja kuten tiedämme, marraskuussa piristyksiä tarvitaan ja niitä otetaan, sieltä mistä saadaan.

   Onneksi näen tämän loistovalmentajan taas ensi viikonloppuna :D

   Mä oon sitä mieltä, että häviöistä oppii melkein yhtä paljon kuin voitoista. Hyvä niin, elämä opettaa- lapsia ja aikuisia.

   Valoa viikkoon muru.

   Poista
 2. Tyyppinä, joka ihastuu suurin piirtein jokaiseen vastaantulijaan, ymmärrän hyvin tuon valmentajaihastuksen <3 Ihanasti tuovat piristystä elämään tuommoiset! Kaikkea ihanaa sinulle tähänkin viikkoon! Toivotaan, että se on täysi kymppi. Tai edes lähellä sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vähänkö ihanaa jos ihastut helposti, mä kun en. Olen hemmetin kranttu- ja se alkaa jo pian vaivata mua. Ei tässä nyt loppuelämää haluaisi yksinkään viettää....

   Mäkin toivon kymppejä, ihanuutta, parhautta ja superlatiiveja viikkoosi. Muistetaan, että mitä vain voi tapahtua milloin tahansa. Ajatteles, jos vaikka huomenna elämään astuu joku ihanampi kuin kukaan aiemmista, tai se tärkein unelma toteutuu. Tai jos yhtenä päivänä löytää edestään jotain parempaa kuin olisi koskaan osannut edes kuvitella?? :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti :D Sydän sinne!!

   Poista
 4. No mutta tuo sama himoshoppaaja on mulla just luettavana, ihanaa hassuttelu- keveyttä tuo tähän harmaaseen marraskuuhun :) Viikkosi vaikuttaa olleen monipuolinen, mulla ...äääh...jotenkin tasaisen tylsää. Mutta haa! Kohta siihen tulee muutos kun arki katkeaa Hki-reissun myötä :) Juhlaa tiedossa! Jippiii ja hurraa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keveyttä tarvitaan elämässä, mulla on ainakin joka ihme marraskuinen MEGAKEVEYSVAJE, joka vaatii täyttöä. Onneksi keveysvaje täydentyy myös parin viikon päästä sitten kun me- naiset parasta A-luokkaa- näemme. Silloin pistetään kannat kattoon, juhlitaan ystävyyttä ja kikatetaan monen vuoden edestä. Pusut ja halit sinne. Jippiii ja hurraa <3

   Poista
 5. Hyvin tuo viikko on taas kulunut. Hienoa, että olette järjestäneet tuollaisen perhekokouksen. Se on tärkeä, että lapset huomaavat miten asioita tulee hoitaa. Toivottavasti koulu nyt ottaa taas ykköspaikan lasten elämässä (vaikka kait se harvemmin heillä on ykkösenä). Toivottavasti tästä viikosta tulee hyvä teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille nuo perhekokoukset ovat lähes traditio, jotka ovat perua lapsuudestani. Musta ne ovat aivan loistava keksintö. Kaikki saavat kertoa mitä on sydämellä ja kissoja nostetaan pöydille.

   Meillä on se haaste, että läksyt liian usein jäävät loppuiltaan vaikka on sovittu, että ne tehdään heti koulun jälkeen. Kahtotaan, miten tämä tästä.....

   Ihanaa alkuviikkoa! <3

   Poista
 6. Sillan päätösjakso oli kyllä hyvä. Olisipa seuraava kausi jo saatavilla. Erinomaiset käsikirjoittajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se päätösjakso oli huikea. Ja jatko---- nyt ne alkavat etsiä niitä lapsia!!!!! Vitsi, en malta odottaa.....

   Poista
 7. Onpa pojalla mahtava pokaali. Onnea!
  Ja tuo pusero myös. Vaatteista mun kohdalla tulee vain niin lyhyt ilo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, uusien vaatteiden ilo on usein lyhytaikainen. Mutta joskus niitäkin iloja tarvitaan, varsinkin jos aleprosentit ovat enemmän kuin oma ikä ;D

   Poista
 8. Silta päättyi melkein liian kauheasti. Oli sen verran ahdistava jakso, että uneton yö siitä seurasi. Minä hölmö haluaisin pelkästään kauniita loppuja.
  On oikeasti helppo ihastua ihmiseen, joka on hyvä omalle lapselle. Hyvät harrastusvalmentajat ovat tärkeitä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top