Weekly Report

maanantai 14. joulukuuta 2015


Viikko oli ilahduttavan sosiaalinen. Tapasin kaksi ystävää, joiden kanssa olimme etsineet sopivaa tapaamisajankohtaa lokakuusta lähtien. Jippii vihdoin kaikki kolme saman pöydän ympärillä, se tuntui niin hyvältä. Näiden ystävien kanssa voi ajatella ääneen, näiden ihmisten kanssa voi avata suunsa (josta hyppii välillä sammakoita) eikä koskaan tarvitse pelätä nolaavansa itsensä. Vaihdoimme kuulumisia ja pääsimme taas kerran pintaa syvemmälle ja ystävyyttä oli 100 kiloa ilmassa :).  Cafe Esplanaden Toscapulla on muuten maailman ihaninta pullaa.
Mukana oli myös ystävämme Aslak
Lisäksi näimme vanhan ystäväjengini kanssa lauantaina. Niin parhautta! Juhlistimme ystävyyttä ja pikkujoulua ensin Casa Largossa ja jonka jälkeen Pressassa Aikakonetta kuunnellen. Aikakone oli nostalginen, ja kun Tähtikaaren taa räjähti soimaan kylmät väreet menivät selkää pitkin. Lähes kiljuimme riemusta ja olimme kaikki aivan kliimaksissa...Ihanaa jälleennäkemisen iloa ja (liikaa) skumppaa! Kiitos Murut.

Illan ikimuistoisia hetkiä oli se, kun pidimme toisiamme kaikki kädestä kiinni melkein tippa linssissä ja juttelimme kuinka kiitollisia olimme siitä, että ystävyys on säilynyt kaikki nämä vuodet. Snif!
Kiitos Ihana Tuula viikon piristyksestä :)

VIIKON RADIO:  Jouluradio ja Radioaalto (josta tulee myös tätä nykyä joulumusiikkia)

VIIKON KAPPALE: Laulaja-lauluntekijä, kolminkertainen Grammy-voittaja Gwen Stefani julkaisi juuri uuden ihana singlen “Used To Love You”, joka kertoo (ilmeisesti laulajan omasta) erosta. Gwen kirjoitti kappaleen yhdessä Justin Tranterin ja Julia Michaelsin kanssa. Tykkään!VIIKON SAAVUTUS: Joulukorttien kirjoittaminen ja lähettäminen. I did it!
VIIKON SAAVUTUS 2: Poikien lahjat (kännykät) ostettu exän avustuksella!

VIIKON PRINSESSAHAASTATTELU: Madeleinen ja Chrisin haastis, Chris oli yllättävän symppis, kun taas  Madeleine tosi jännittynyt.

VIIKON HELPOIN RUOKA: IKEA:sta ostettut hodarit (pakaste). Yllättävän hyvää!

Valoa viikkoon!

4 kommenttia :

 1. Ihana viikko sulla ollut! :)

  Katsoin tuon haastattelun. Madde oli tosiaan ehkä vähän jäykkä, mutta laitoin sen jännityksen ja lievän "epämukavuuden" piikkiin. Hänhän muistaakseni kertoi olevansa pohjimmiltaan vähän ujo, joten ehkä se valokeilassa oleminen ei ole ihan niin luontevaa kuin tuossa asemassa olevalla ihmisellä voisi kuvitella olevan...? Kuitenkin sain ihan lämpimän ja symppiksen kuvan myös prinsessasta. Haastattelun hassuin hetki oli se, kun Madde "huomaamattomasti" ohjeisti Chrisiä laittamaan tukkansa ojennukseen :D

  Jee, minäkin sain joulukortit tehtyä sekä lähetettyä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava viikko. Tunnelin päässä näkyy SITTENKIN valoa. Ja vaaleanpunaista <3

  VastaaPoista
 3. Ihania tunnelmia! Täältä saa kyllä takuuvarmasti mukaansa hyvän fiiliksen, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmia ystävien seurassa :)

  Meidän korttien kanssa oli jännä: kaksi ensimmäistä laatikkoa olivat jo tupaten täynnä. Netistä kiihkeästi etsin laatikkoa mihin voisi vielä mahtua ja mies ajeli autolla. Kolmannella tärppäsi :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top