Deittinumero 1 vuonna 2016

tiistai 12. tammikuuta 2016

Ei auta vaikka kuinka yrittäisi, alan epäillä etten osaa tätä deittailusysteemiä.  Kävin eilen piiitkästä aikaa yrittämässä. Turisin 2 h sokkkotreffeillä netistä löydetyn miehen kanssa, joka 1,5 viikon kirjoittelun perusteella vaikutti mukavalta.

Juttu ihan luisti. Oli hetkellisesti ihan HAUSKAAKIN, nauroimme muutaman kerrran samalle jutulle, mutta emme täysin olleet samalla aaltopituudella, suurta WAU-effektia en saanut. Arvomme vaikuttivat samansuuntaisilta, ja hänen hymynsä oli söpö. Mies oli horoskoopissa kalat, hyvin alalyyttinen ja pohdiskeleva- ja (ehkä jännityksen vuoksi) hän tykkäsi omasta äänestään. Minä taas puhun itsestäni enemmän vasta kun olen rentoutunut, ja siihen pisteeseen en päässyt. Jotenkin siinä kävi niin, että hänen juttujaan kuuntelin enemmän....

Koska olen kuitenkin tässä n 1 v sinkkuuden aikana hiffannut, ettei hyviä miehiä kasva puissa kovin runsaasti, sanoin treffien päätteeksi, että olisi kiva tavata uudestaan. Olen väsynyt pelaamaan pelejä ja koska mies oli mulle treffien päätteksi positiivinen kysymysmerkki, ajattelin, että parempi on nähdä uudestaan kuin heivata koko mies kokonaan pois.

Pettymys ja (hetkellinen) itsetunnon murskaantuminen olikin keskikokoinen, kun mies laittoi seuraavana päivän viestin:

"Kiitos mukavasta kahviseurasta eilen. Aika meni nopeaan ja seurasi oli kyllä miellyttävää. Kuvasi ovat kauniita, mutta kyllä sinuun kannattaa livenä tutustua - livetapaaminen vain entistään parantaa vaikutelmaa. Mutta kuules - vaikkakin olet mitä hurmaavin tyyppi, en itse syttynyt. Vika on mun päässä, en tiedä onko kyseessä vielä tämä kotoutuminen vai mikä... Olen pahoillani.
Toivotan sulle kaikkea hyvää elämään. "
http://ahappytuesday.tumblr.com/post/137130127301

Vaikka pettymys ei ollut megalomaanisen suuri, kyllähän "pakit" aina harmittavat. Vaikka "kiitos ei"-viesti olisi taiten kirjoitettu. Ne saavat sut taas miettimään jaksanko tätä uusien miesten tapaamista, kerta toisensa jälkeen. Se kirjoittelu, yhteydenpito, aktiivisuus - olen jotenkin hyvin väsynyt siihen vaikka aktiviisuuteni nettideittailun saralla on jo tällä hetkellä melko alhaista. Ja kuitenkin- kukaan mies ei tule mua kotoa hakemaan- eli jotta tapaisin miehiä, mun pitäisi olla ihmisten ilmoilla....

En tiedä. Taidan kaivaa kaapista jonkun vanhan deittailuoppaan.  Pieni kertaus on paikallaan. Sen verran on aikaa vierähtänyt siitä kun viimeksi on tullut deittailtua. Mitä kaikkea sitä hermostuksissaan höpöttää? Kannattaako 1. treffeillä olla avoin (niin kuin usein olen)? Miten suoria kysymyksiä kannattaa esittää? Ehkä yritän olla kainompi ja vienompi versio itsestäni...kai se tuolla jossain on, kun oikein kaivaa?

Tämä kaikki siis tässä vaiheessa kun on tammikuu ja miesten ajatusmaailma on minulle hyvin epäselkeä. Muutenhan miesten ajatusmaailma on tosi selkeä meikäläiselle...:D

15 kommenttia :

 1. Tsemppiä deittirintamalle! Toivon, että se kultakimpale tulee vielä sieltä vastaan.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä! Mitään neuvoja en pysty antamaan. Deittailu? Mitä se on? Taidan tarkistaa Wikipediasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä itsekin tarkistan asian wikipediasta ;)
   Löysin kirjahyllystäni kirjan "Mars ja Venus ja seurustelun taito", ajattelin perehtyä siihen.
   Iloa viikkoon!

   Poista
 3. Deittailu on kyllä sellaista julmaa rulettia, että oksat pois. Ikinä ei tiedä mitä vastaan tulee, ja mielihyvä voikin vaihtua ihan tyhmäksi oloksi. Ja itsetunto pitäisi olla teräsbetonia, ettei se saisi kolhuja tuolla saralla.
  Tsemppiä ja haleja! ♥ Sä oot täydellinen, mutta (kaikkien) miesten mausta ja kemioista ei vissiin voi sanoa samaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi kulta. Olet ihana. Snif.

   Mä alan vaan olla hyvin VÄSYNYT näihin ”Moi mitä kuuluu?” ”Ohessa kuva pippelistäni!” ”Et uskokaan, miten nuorekas 50-vuotias mies voi olla – kokeile vaikka itse!” ”Haluaisitko ryhtyä rakastajattarekseni?” - viesteihin!!!

   Näköjään normaalin kivan (mutta tavallisen) iehen löytäminen on kiven alla.
   Noh ehkä tämä mies oli todiste siitä, että niitä on tuolla.

   Eteenpäin sano mummo lumessa!

   Poista
 4. Niin samaa mieltä Tuulan kanssa. Deittailu on niin PELIÄ!
  Se joku tulee kyllä, jostain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun uskot, että joku tulee.
   Itsellä on USKO koetuksella....

   Puss!

   Poista
 5. Voisitko mun mieliksi tehdä sen testin, jonka joku oli tehnyt ja tulokset iltapäivälehdissä. Kuukauden ajan yhdet tindertreffit joka päivä.
  How cool is that?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's very cool!!! Mutta kuka ehtii?? Ei ainakaan kukaan perheellinen.....

   Poista
 6. Ankeinta on, että kaikki miehet etsii nuoria, yli nelikymppisille keski-ikäisille miehille ei kelpaa oman ikäiset naiset :((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah mä jossain vaiheessa laskin ikääni vuoden nettisaiteilla, kun niin v-tti. Ei se mitään auttanut, mutta kaikki keinot ovat sallittuja sodassa ja rakkaudessa ;)

   Osa 40 v miehistä ovat tosi urpoja, mutta antaa niiden olla koska me ei voida niitä muuttaa.....Onneksi niitä fiksujakin (kai) on...

   Poista
 7. Voi, usko vaan, että rakkaus tulee jossain sinua vastaan. Voi tulla neittideittinä (kuten oma mieheni tuli) tai sitten töissä, ystävien kautta tai mistä vain. Sulla on jostain syystä ollut nyt pitempi aika yksin, ehkä sua itseäsi varten ja ehkä myös siksi, että se toinen on tarvinut tämän ajan. JOku tosi hyvä sua nyt odotuttaa joten ole kärsivällinen ja pidä sydän auki. Olet ihana ja teet jonkun miehen vielä tosi onnelliseksi. Ja deittailu kannattaa minusta kyllä, ei stressiksi asti mutta sosiaalisuuden muotona. Muistutuksena, että yksin on parempi kuin väärässä seurassa. Ja sitten kun se sua odotuttanut tulee vastaan, niin tiedät sen kyllä. On kuiten tulisi kotiin. Puss ihana. t. Momzilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoistasi Momzilla, ne kirjoittivat kyyneleet silmiin. Sinä olet ihana, koska näit vaivaa kirjoittaa minulle noin kannustavasti. Ilon ja rakkauden kautta uuteen vuoteen.

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top