Esikoinen 11v

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Esikoinen  täytti tänään 11 v.

Välillä on vaikea käsittää, että mulla on jo 11 vuotias poika. Esikoinen kasvaa henkisesti koko ajan ja tajuaa koko ajan enemmän kaikesta. On tosi energinen ja sporttinen (isänsä poika), erittäin lahjakas urheilija, ei ollenkaan sohvaperuna niin kuin äitinsä. Vaikka on jo (liian) usein ison pojan oloinen, onneksi osoittaa rakkauttaan mua kohtaan avoimesti, esim antamalla aamuhalin. Tai jos köllötellään sohvalla hän vaatiin rapsuttelua ja silittelyä, toki antaen sitä mullekin ehkä 1-2 minuuttia.

Hän vielä onneksi haluaa viettää aikaa kanssani, ihan vaan olemalla kotona. Usein katsotaan yhdessä leffoja, se on meidän yhteinen juttu. Ruotsalaiset tai brittidekkarit ovat suosittuja, mutta liian jänniä kohtia ei katsota, vaan laitetaan silmät kiinni tai piiloudutaan tyynyn taakse. Paljon hän tosin jo menee kavereiden kanssa, mutta selkeästi tarvitsee välillä lepopäiviä.

Pojan huumorintaju on parasta A luokkaa. Olen super iloinen siitä, että vaikka meillä välillä riidellään, karjutaan ja tuuletetaan, meidän kotimme ilmapiiri on hyvä, avoin ja huumori kukkii usein.

Halkean rakkaudesta tuon jätkän kanssa, josta on tullut aivan upea tyyppi.
Samassa paketissa viisautta, herkkyyttä (äitinsä poika) ja huumoria.
Kiitos kun olet, mussu.

Ps. Kiitos ihanille vieraille.
 


5 kommenttia :

 1. Onnea 11-vuotiaalle! Ja äidille kans :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) On se jo ISO (ja silti pieni)!
  Valoa viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) On se jo ISO (ja silti pieni)!
  Valoa viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) On se jo ISO (ja silti pieni)!
  Valoa viikkoon!

  VastaaPoista
 5. Onnea äiteelle ja pojalle ❤️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top